Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy ipod touch 4g-t, hazavittem és én hülye lefrissítettem a szoftverjét 4.2.1-re és ezt még ugye nem lehet jailbreakelni. Kérdésem van-e lehetőség visszarakni a 4.1-es szoftvert?
[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
válasz Csirkejozsi #10228 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom. Akkor sajnos még várnom kell
-
Revoltek
aktív tag
válasz Csirkejozsi #10240 üzenetére
Mennyibe van egy ilyen kis kütyü?
-
Revoltek
aktív tag
válasz Csirkejozsi #10243 üzenetére
Az a motorola elég jó választásnak tűnik (Y)
-
Revoltek
aktív tag
Kipróbáltam mit bír a Gorilla Glass. Hát ez nagyon durva, semmi karc nem látszik rajta pedig megküldtem a dörzspapírral is Se az ipod touch 4g-n, se a samsung galaxy s-en sem látszik semmi karc.
-
Revoltek
aktív tag
válasz Don't Panic #10281 üzenetére
Bevallom férfiasan, hogy lövésem sincs, de masszív.
-
Revoltek
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10288 üzenetére
Hali!
Pontos adatokat nem tudok erről a Gorilla Glass-ról. Arról sem találtam információt, hogy milyen eljárással készül, de találtam egy linket amin leírnak róla pár dolgot. Állítólag csináltak egy tesztet egy Galaxy Tab-el: Gázpisztollyal lőttek rá és az üveg azt is kibírta.Update: Megvan a termék webcíme.
[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
válasz Mad Monkey #10292 üzenetére
Ment privát.
-
Revoltek
aktív tag
Tegnap kicsit megfürdött a 20 centis hóban az ipod touch 4g-m. Még meg is tapostam a keresése közben, aztán meg lett, és kifogástalanul működik, tölteni is tudom meg minden Ez az Apple minőség
-
Revoltek
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy az iTouch 4G hátulján az alma jel és az iPod felirat milyen anyagból van? Tudom engem is jó dolgok érdekelnek így háromnegyed négy körül
-
Revoltek
aktív tag
Köszi a válaszokat és a linket! (Y)
-
Revoltek
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10577 üzenetére
Jól megcsinálták, hogy nem lehet letölteni USA accounttal...
-
Revoltek
aktív tag
Én nyáron valószínű, hogy be fogok ruházni Razer Switchblade-be. Kíváncsi vagyok milyen lesz a Win7 érintőkijelzőn + a WoW és a LoL azon a billentyűzeten
-
Revoltek
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10663 üzenetére
Egér nélkül nehéz lesz, de még WoW-ozni is. Van mellé egy Razer Lachesis-em és egy Razer destructor padom A DoTA már elavult... League of Legends for president!
-
Revoltek
aktív tag
Off: Ti milyen névre keresztelnétek egy webrádiót?
-
Revoltek
aktív tag
válasz csedaviasd #10768 üzenetére
Hova kell behúzni a filmet? Nekem nem engedi sehova.
-
Revoltek
aktív tag
válasz csedaviasd #10785 üzenetére
Köszönöm szépen. Működik.
-
Revoltek
aktív tag
Hány fórumozó kell, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.Ez annyira vicces, de mégis minden szava igaz
-
Revoltek
aktív tag
Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
Revoltek
aktív tag
Beírom még egyszer hátha reagál rá valaki valamit: Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
Revoltek
aktív tag
Figyelj kolléga! Kiválasztasz egy szimpatikus amerikai várost és azt adod meg, és akkor nem kell megadni bankszámlát. Google -> Megkeresed a város zip kódját és azt is beírod és ennyi. Ja meg valami álnevet. Ha meg nincs a kártyádon pénz akkor JB-zd és ha majd lesz pénzed restore és regelsz egy másik felhasználónevet európait és megadod a bankszámlád és veszel progikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest