- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
peugeotmate #13728 üzenetére
4G nem fogja megkapni iOS7et. 6.1.3al is elég siralmas már a sebesség.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
peugeotmate #13695 üzenetére
Ez csak annyi szerintem hogy más földrészeken, máshogy jelölik ezeket a piktogramokat, mert a szabályrendszerek is mások. Ez elehet hogy valami Kelet-Ázsiai példány (de lehet hogy hülyeséget mondok).
-
dani3l
őstag
válasz
peugeotmate #13341 üzenetére
Mivel mar regen foltettem a 6ot, nem tudom menteni az shsh-t, akkor ezekszerint marad a 6os.. Mindegy, remelem hamar jön a 6.1 a javitasokkal (a la droid...).
#13342 need: nekem ezt a böngeszövel csinalja. Körülbelül 2 percenkent.. Különösen a ph böngeszese közben szeret kidobalni. Mondjuk mas alkalmazast ritkan hasz alok, zenelejatszobol nem lepked ki szerencsere, bar az is marha bugos..
Meg erdekes modon miota fönt van a 6 mintha pontatlanabb lenne a bill is, bar lehet ezt mar csak en kepzelem be..Mindenesetre nekem nagy csalodas..
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #13053 üzenetére
@csdm : Nem tudom itt a kép hogy nekem ilyen. Igaz ez iPhone , az ipod-om nem tudom hol van, lehet ez iphone + touch only opció.
@peugeotmate : Írd át az iTunes host-ját:
Itt találod : c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Itt keresd meg a hostot majd azt rendszergazda módban nyisd meg (jegyzettömbbel pl.)
Végül írd hozzá ezt a sort (a legvégére) 74.208.105.171 gs.apple.com
majd dfu és restore -
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate #13035 üzenetére
Csak az iPodot és a rosszul működő fülhallgatót. Sorozatszám alapján megy a garancia. Strakingbe vittem ott, gyorsan a hölgy leellenőrizte, hogy valóban rosszul szól-e majd kitöltettek velem egy lapot (lakcím, telefonszám, név) és tovább küldték a szervizbe további kivizsgálásra. Kb. 3-4 nap múlva már jött az új, de közte volt egy hétvége is.
-
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate #13027 üzenetére
Fülesre elvileg egy év van, nekem kicserélték.. De a gyárilag hozzáadott vietnámi helyett egy kínait kaptam, feltűnően gyengébb minőségű műanyagból. Erre számíts.
-
e30st
tag
válasz
peugeotmate #12560 üzenetére
jó a tipped, nekem is pontosan így van. Attól függetlenül, hogy az ugyanúgy 4G, mivel később gyártották már, így tudják megkülönböztetni, nekem is olyan touchom volt, amit novemberben gyártottak, és fehérnek mutatták.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #12558 üzenetére
rossz a tipped tények
iOS 4.1 (2010 release)
iOS 5.0 (2011 release)
=4G.
(On October 12, 2011, the iPod Touch 4th-generation began shipping with iOS 5.0 pre-installed for PC-free activation. Also, an additional color option, white, was made available.) -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
peugeotmate #12556 üzenetére
Érdekes, nekem az én fekete touch-omnál a kép is fekete. Szerintem nem számít semmit egyébként.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9339 üzenetére
Privátoztam ezügyben a moderatorral es valoszinuleg lesz valtozas a jb t illetoen. Meg megragjak es kozolve lesz
-
koxR.
csendes tag
válasz
peugeotmate #9315 üzenetére
Szerintem tese úgyjöttél a világra h mindent tudtál h hogyműködik. (de utálom az ilyen bunkó parasztokat, ti hogyvagytok vele?)
-
Luissimo
veterán
válasz
peugeotmate #9302 üzenetére
hasogatom-hasogatom, mert a jószándék vezérel.
Volt egy olyan rajzfilm , anno, hogy "mindent tudni akarok"Nostehát.
Van egy csudajó 64 gigás Fonod, aminek a memóriájára nemúgyvanám, hogy csak úgy másolunk ilyen-olyan fájlokat a munkahelyen, hogy hazavihessük a munkánkat, de nemám, vegyünk egy pendrive-ot arra a célra.
pedig milyen jólenne a telefonon hazacipelni, ugyis kéznél van.
De nem, mert nem férsz hozzá.
Mi ez ha nem tisztességtelen magatartás az Apple részéről?vagy nemaz?
és ugyebár akkor jön a kerülőút !!
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9296 üzenetére
Ahogy nézem már be lettünk mószerolva a modkerben, hogy itt nyíltan tárgyaljuk a jb eljárásokat.
Gondolom nagyon kell neki a pirospont.
Luissimo: És ki nem szarja le, hogy te jb után mit telepítesz? Attól még maga a jb nem warez, akárhogyis próbálod belemagyarázni. A Cydia ugyanolyan store, ahol pénzért és ingyen is hozzájuthatsz alkalmazásokhoz.
-
Luissimo
veterán
válasz
peugeotmate #9296 üzenetére
Ugyemost nem Amerikában vagyunk?
kinemsz@rja le Amerikát, ott fegyvert is tarthatsz szabadon, bakker.de a JailBreakelést ugyebár nem pusztán önmagáért végzed el, hanem, hogy utána "véletlenül" feltudjál rá mindent telepíteni, amit addig nemtudtál!
tehát feltöröd a telefont (szoftvert, ha ugy jobbantetszik)Azzal, hogy felteszed a JB-t azzal máris hekkelsz.
Mutass nekem egy olyan kütyüt, amin csak a JB van fent, de nincs feltéve egyéb kiegészítőprogi !!
Ugyanmár.
(engem nemzavar, félreértés neessék, sőt, csak legyünk tényszerűek és szobatiszták azért) -
JOEKER15
csendes tag
válasz
peugeotmate #9261 üzenetére
És ha nincs?
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9256 üzenetére
A redsnow 8GB MC modell esetében windows alól. Lefagy a waiting for reboot állapotnál.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9254 üzenetére
Ami nem működik.
-
saguaro
tag
válasz
peugeotmate #9249 üzenetére
Ez megy JB nélkül is, ugye?
-
Barbara H.nő
csendes tag
válasz
peugeotmate #9128 üzenetére
Én meg megsúgom h nem kaptam hozzá semmit csak magát a készüléket, ugyhogy a papír nem lesz csodákra képes!
De azért gáz h ilyen jóindulatuak vagytok....Pfff....
Gratulálok nektek! -
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #9104 üzenetére
NP csak hírtelen a halvány remény felmerült még is...
-
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #9102 üzenetére
Vá basszus de hülye vok azt hittem 4.01 és nem 4.1 van a touch4-en... sry akk egy szót nem szóltam és igen tudom én is olvastam ezt de ezért is kérdeztem ilyen hitetlenkedve a dolgot.. egyébként a mac nem gond de tudtommal azon is a 4.1-es softot csak 2G-n meg az előtti modelleken lehet..
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9093 üzenetére
ez a végszó thx
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9091 üzenetére
invisibleSHILED a hátuljára az is ótvar igénytelen mi? néztem képeket ról hát nem tom lehet jobb mint a szilikontok
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9068 üzenetére
én veszek 1 ilyet novemberben szerintem korrekt darab lehet főleg ennyiért , bár amiket olvasgattam róla nem írtak rosszat róla erős középszar.
-
Lekszikon
csendes tag
válasz
peugeotmate #9013 üzenetére
Abszolút az iTunesrol, "hivatalosabban" mar nem is tehettem volna!
Atolvasva a net vonatkozo reszet, az a megoldas, h kiadnak majd valamikor egy javitast. Jo, mi?Amugy en nem ertem, egy ekkora ceg, ilyen extradraga kutyukkel, hogy adhat ki egy hibas szoftvert, amitol a sajat termeke hasznalati erteke jelentosen csokken?
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9037 üzenetére
Köszi! A wifit úgyis kikapcsolva tartom, ha épp nem netezek.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
peugeotmate #9013 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Szerintem holnap újrapakolom a gépem hátha. Az appokat remélem nem buktam, ugyan az maradt az apple store-os felhasználónevem, bankkárya adatok.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #9022 üzenetére
Sajnos nincs konkrét tapasztaloatom mivel csak 3.1.3-tól vannak meg az shsh mentéseim. Mivel így vettem a telefont.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #9019 üzenetére
ez így nemigaz mert van windows-ra is jb showbreez a neve.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9010 üzenetére
Szia!
Köszi, nem Mac-em van. Windows 7 és XP van a gépemen.
Akkor nem is lehet? És ha nem, akkor van valami info, hogy mikor lesz? (4.1 jailbreak ipod touch 3G 32Gb-ra?)
üdv! -
válasz
peugeotmate #8953 üzenetére
A régit esetleg, de úgy tudom hivatalosan még nincs az újból.
Innen rendelt már vki? [link] vaterán is hirdet, de ott 3e ft-tal több a jutalék miatt.
-
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #8953 üzenetére
Aha akkor azért kell várni rá 2 hetet.
Vasárnap rendeltem XMS-nél. Elviekben egyik legjobb Apple reseller.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8937 üzenetére
http://www.vatera.hu/mobil_es_telefon/mobiltelefon_tartozek/headset_kihangosito/kabeles/iphone_3g_3gs_4_headset_fulhallgato_mikrofonnal_181218627.html
akkor egy ilyennel lehet számot váltani?
ha ne mez az akkor linkelj egyet légyszi! előre is köszi!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8935 üzenetére
ott már néztem találtam párat köszi azon kívül gondoltam.
egyébként létezik olyan fülhallgató amelyikkel lehet számot váltani anélkül hogy mindig elő kellene venni a touchot?
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8905 üzenetére
Neem, rosszul értettél. 30mb/s az alap sebesség ami rohadt jó. De ennek ellenére úgyhogy a router mellett van a touch és nem megy semmit letöltés a gépen csak rá van kötve mégis 10-60kb/s-el jön. és a másik lakásban 5mb/s az alap sebesség és a letöltés sebesség meg 800kb/s. szóval gyengébb ott a net, és gyorsabban jön, de ott nincs rákötve másik gép. Itt csak rá van kötve, de nem megy ott semmi ami használná a netet.
-
Csapi007
veterán
válasz
peugeotmate #8901 üzenetére
Hy
Elvileg csak akkor nem kapcsolja ki ha van a háttérben egy olyan folyamat ami használná. Bár sokaknak előfordult ez már 4.0 alatt is. -
ViTaZi
aktív tag
válasz
peugeotmate #8837 üzenetére
Hát az elöször ára utána a többi szépen sorban... inkább andoid
-
vadani
tag
válasz
peugeotmate #8807 üzenetére
Mert egy speciális tokom van hozzá ami vaja és egy gyönyörűség és ha kell a kamera akkor kiveszem belőle de én is utána jártam a különbség nem túl nagy vastagságban tehát jól fog benne működni. Ráadásul az övre ráakasztó is van meg mi egymás ami hasznos
De köszönöm a válaszodat.
üdv Dani -
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8814 üzenetére
értem köszi a segítséget ha meglesz a touch akkor még jövök majd segítséget kérni addig is köszi mégegyszer!
-
trobi28
addikt
válasz
peugeotmate #8814 üzenetére
Nemsokára???
Neked legyen igazad
Addig pihenek 3.1.3-on -
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8810 üzenetére
értem de ha frissítette rá a srác akkor rá tudok rakni régebbi szoftot amit lehet jb-zni?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
peugeotmate #8807 üzenetére
ha 4.1 es szoft van rajta azt még lehet jb-zni?
-
nemes10
csendes tag
válasz
peugeotmate #8779 üzenetére
köszönöm
-
Gordiann
őstag
válasz
peugeotmate #8684 üzenetére
Alig változott??
FaceTime (még ha nem is mindenki használja)
HD videofelvétel!!
retina kijelző!!!
baromi erős proci !!!És ezekkel rengeteg új lehetőség nyílik.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #8684 üzenetére
Nem tudom hova vékonyítják még, már ez is összetörik a góliát kezemben... A nano viszont érdekes lett, bát ilyen kis méretben nem látom értelmét az érintőkijelzőnek.
-
Gordiann
őstag
válasz
peugeotmate #8682 üzenetére
Arra is jó ez a frissítés, hogy mostantól eladhatatlan a 2G/3G 8gb iPod Touch normális áron.
Nem mintha el akarnám adni ... -
ent
őstag
válasz
peugeotmate #8634 üzenetére
De hüle vagyok, nem telefont szerettem volna írni, hanem iKészüléket. Az iphone-nál tudom. Ezer bocs.
Na de ennek a fényében válasz vané? -
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8627 üzenetére
Énis zoknival használom és nagyon bejött
-
djalczo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8576 üzenetére
igen, ingyeneseknél is, és ami van progi rajta most pl, azt letörli ha syncelem
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8570 üzenetére
másik gépem sajnos nincsen, az Ipod pedig, semit sem csinál, csak kikapcsol, meg visszatér a fehér csatlakozó és az Itunes embléma a kijelzőn. Szerintem sikerül ez a DFU... jelzi a gép az USB-s jellel, hogy ott van meg hogy nincs ott, az itunes pedig nekilát a restore-nak, az előbb szépen elfehéredett a touch, már éppen megörültem ez eddig nem volt.... de aztán megint belehalt....
Jajj nekem -
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8553 üzenetére
Na most ha ezt a döglött Ipod-ot DFU-ba rakom, (úgy tűnik mindent végigcsináltam amit írtatok), ki is kapcsolt, meg nem is kapcsolt be, mégsem szól be nekem az Itunes, akkor mi van, segítséég
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8559 üzenetére
Szerintem is magasabbról fog indulni. Az iPhone 4G is elég brutál árban van szerintem, de ez a Touch-ok közt ha beváltja a feltételezéseket, akkor forradalmibb újítás lesz.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz
peugeotmate #8556 üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ! Majd alszom rá még egyet.
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8545 üzenetére
bocs, elírtam, csak tisztára felidegesített ez a szerkezet, még ha nem haragszol, elmondod, hogyan tegyem DFU-ba???
-
bkadar1
tag
válasz
Jó mind1 végülis ha bekuytul jöhet a 4.0 azt annyi. Ha fejreáll legalább tudom mitől lehet.
-
válasz
peugeotmate #8547 üzenetére
azt hogy lefagyott és nem kapcsolt be csak ha feltszem a 4.0-t utána már nincs vele para:/
-
válasz
nekem 2.ipodomat vágta haza a cydia..ha már 4.0-d van akkor nem is fogja hazavágni
nekem 3.1.3 volt mind2-n és hazavágta őket
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8518 üzenetére
Igazad van én kérek elnézést!
-
predator24
tag
válasz
peugeotmate #8454 üzenetére
Majd ha lesz rá JB
Egyébként C4mp3r, köszi az infót! Akkor nekiállok, hadd játsszon csak vele. Max az lesz, hogy nem sikerül teljesen kihasználni az előnyöket. Igazából a multitasking rohadt hasznos lenne, de az ugye hiányzik... Na majd valami jailbreak utáni ügyeskedéssel lehet szórakozni. 4.1-en, ha már gyors, akkor lehet, hogy még a multitasking is használható lesz. -
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate #8435 üzenetére
a JBme nem műkszik, 5x próbáltam, de mindig kifagy, újraindult és nincs cydia ikon + a jbme is azt írja h oops nem sikerült... , amit a redsnowról írtál az nem a legjobb, legyen a következő, spirit?
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate #8435 üzenetére
Hi, köszi a segítséget, akkor ez lesz belőle, majd leírom a tapasztalatokat
A hirdetés azzal a képpel fut amit itt korábban belinkeltek, szöveg:
"Apple Ipod Touch
8GB, A készülékkel játszhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz, alkalmazásokat futtathatsz. Az internethez és az emailjeidhez is hozzáférhetsz."
Aug13-17ig fut hivatalosan a fogarasi tescoban -
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate #8423 üzenetére
nekem megvan otthon az újság, este beírom a megfogalmazást
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #8423 üzenetére
amúgy sztem ilyen kép volt
KÉP -
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8425 üzenetére
Na jó, nagyító alatt tényleg látszik, csak mondjuk egy ekkora készülék esetében nem értem, hogy minek a HD felbontás. Ha mozizni akarok, ott a TV. Legyen bármilyen kristálytiszta kijelző, filmnézésre a mérete miatt azért nem a legideálisabb választás.
Mondjuk az igaz, hogy ha ezt a mentalitást követnénk, akkor valószínűleg még mindig a jól bevált téglaPhone-okat használnánk iPhone helyett.
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #8409 üzenetére
ne fáraasssz már
www.apple.com
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
peugeotmate #8406 üzenetére
Nincs scannerem, de épp most keresem a neten, hátha ffent van. Fogarasi uti tesco extra újságba volt. Két lapos prospektus. A senseo kávéfőző is csak 11e
-
válasz
peugeotmate #8236 üzenetére
3óra játék alatt csak a fele csökkent?
az király akkor neked alig merül
-
válasz
peugeotmate #8234 üzenetére
ahha köszi nekem az van hogy játszok a splinter cell-el 700mb és 2%ot vesz le percenként..:/ nálad ez hogy van?
-
válasz
peugeotmate #8232 üzenetére
és neked nem merűl gyorsan? ha netezel hogy merül vagy ha játszol? meik itunes al raktad fel a 4.0-t?
-
trobi28
addikt
válasz
peugeotmate #8230 üzenetére
Böngészés közben nem fogy el a memória???
-
Zsom!
tag
válasz
peugeotmate #8207 üzenetére
Szerintem az apple-nek is érdeke, hogy terjedjen a facetime
Sent from my iPod
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8177 üzenetére
Nekem 3G 32Gb-osom van, de én sem hiszem, hogy a 2G-n ne menne.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #8181 üzenetére
Nincs meg nekem iphone 3GS-em van, de volt ipod touch 3G 8GB-m azon ment rendesen, és ugye ez megegyezik hardveresen a 2G-vel.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #8179 üzenetére
Minden gond nélkül, mivel erősebb mint az iPhone 3G
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #8177 üzenetére
nálad azért nem indult el , mert egy olyan változatot töltöttél le ami nem jól lett feltörve.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8171 üzenetére
És ez a probléma Bluetooth GPS antennával való szinkronizálás után lépett csak fel? Vagy előtte sem tudtad elindítani?
Mert nekem az már fel van telepítve, és GPS nélküli módban jelenleg is tökéletesen szuperál. -
boogie84
veterán
válasz
peugeotmate #7997 üzenetére
Írd meg a megoldást, hátha segíthetsz ezzel a többieknek is! - Mindenki magából indul ki.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7996 üzenetére
Probléma megoldva, elnézést kérek a sok hsz-ért, csak nagyon ki voltam akadva.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7995 üzenetére
Már 1603-as hibakód van. Nagyon örülök neki.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7994 üzenetére
Nah gondoltam DFU-ban megoldom, de nem. 1604-es hibakóddal elküld a francba.
Mi a teendő ilyenkor? Sürgősen kéne segítség. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7504 üzenetére
Első pár perc után milyen?
Multitaskingon és hátteren kívül minden más elérhető benne? -
TriackFeri
aktív tag
válasz
peugeotmate #7287 üzenetére
Az enyém csak játéknál melegszik. De akkor se nagyon.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
peugeotmate #7294 üzenetére
Hát többet tényleg nem igazán tudok tenni
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7290 üzenetére
töltésnél asszem az akksi , játéknál (2óra utám) meg maga a proci de téll nem vészes ki lehet bírni?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
peugeotmate #7256 üzenetére
Touchról válaszoltam már csak valahol elakadt az éterben.
Szóval csak annyit tudok, amit az eladó mondott ezért nem biztos. Bár a bizalom megvan, csak érdekelne mik az ismertető jelek, bár azóta hallottam párat (görbített hátlap stb.)Kérdésem lenne, hogy:
- Írtam a töltőmet, 5V-500mA, és USB csatlakoztatható rá, valakinek van esetleg eredeti apple töltője mert ha igen írja be vagy fényképezze be legyen szíves a cimkét. Ha stimmel elvileg jó lehet???!!!
-Hogy érted, hogy nem szokás kikapcsolni? Egész végig készenlétben van? Úgy meddig bírja??
Köszi a válaszokat.
ÜDv
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7256 üzenetére
lol
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7191 üzenetére
szerintem normális.
ha betonként aáálna az nem lenne praktikus -
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7187 üzenetére
Ha nem mozogna be lenne ragadva, nem bírnád benyomni és akkor nem tudnád használni.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7169 üzenetére
Egy beépített GPS vevő egységet én is hasznosabbnak találnék. + valóban kicsit érdekesnek tűnik, hogy az új touch formája megmarad míg az iPhone-é megváltozik. Kíváncsi leszek mi fog megvalósulni ebből a sok elhagyott prototípusból.
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7162 üzenetére
Sikerült keszedni egy progit és benne van az ituns apps-be és onnan hogyan tudom feltenni a touch-ra?
-
sl8r
csendes tag
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
ööö... nekem egy 64gb-s touch-om van es annak a fülhallgatójának a zsinórján van egy kis biszbasz, amivel hangerőt állitasz, pause-olsz, számot léptetsz.. meg még a mikrofon is azon van..
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7155 üzenetére
Hu hol van az az opció?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
De ott az a baj hogy bankártya számot kell adni meg minden ezeket valahogy meglehet kerülni hogy ingyenes progikat tegyek fel rá?
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7137 üzenetére
i go 1értelműen gps vevőt kér , én úgy tudom
mondom egy ndrivet tölts le.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #7124 üzenetére
Azért, hogy a képeket letudd róla szedni amit "fényképeztél", mivel touch-ról van szó nincs fényképező, de amit lementettél mondjuk képet, meg a screenshot-ok. Bemész intézőbe /total-commanderbe és le tudod töltni a képeket róla, e rátenni nem lehet
-
Csapi007
veterán
válasz
peugeotmate #7111 üzenetére
Hy
Innen töltsd le a neked kellő FW-t és tartsd lenyomva a Shift gombot miközben rákattintasz a Restore-ra iTunesban és kakor ki tudod majd talááózni. -
válasz
peugeotmate #7111 üzenetére
Az iPod Touchokra sajnos a főverziófrissítések pénzesek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest