Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz peugeotmate #7111 üzenetére
Az iPod Touchokra sajnos a főverziófrissítések pénzesek...
“All nothings are not equal.”
-
Csapi007
veterán
válasz peugeotmate #7111 üzenetére
Hy
Innen töltsd le a neked kellő FW-t és tartsd lenyomva a Shift gombot miközben rákattintasz a Restore-ra iTunesban és kakor ki tudod majd talááózni."Csak úgy mondom"
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #7124 üzenetére
Azért, hogy a képeket letudd róla szedni amit "fényképeztél", mivel touch-ról van szó nincs fényképező, de amit lementettél mondjuk képet, meg a screenshot-ok. Bemész intézőbe /total-commanderbe és le tudod töltni a képeket róla, e rátenni nem lehet
-
xxman
senior tag
válasz peugeotmate #7137 üzenetére
i go 1értelműen gps vevőt kér , én úgy tudom
mondom egy ndrivet tölts le.
I just wanna have some fun.
-
powerup2
addikt
válasz peugeotmate #7152 üzenetére
De ott az a baj hogy bankártya számot kell adni meg minden ezeket valahogy meglehet kerülni hogy ingyenes progikat tegyek fel rá?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz peugeotmate #7155 üzenetére
Hu hol van az az opció?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
sl8r
csendes tag
válasz peugeotmate #7152 üzenetére
ööö... nekem egy 64gb-s touch-om van es annak a fülhallgatójának a zsinórján van egy kis biszbasz, amivel hangerőt állitasz, pause-olsz, számot léptetsz.. meg még a mikrofon is azon van..
-
powerup2
addikt
válasz peugeotmate #7162 üzenetére
Sikerült keszedni egy progit és benne van az ituns apps-be és onnan hogyan tudom feltenni a touch-ra?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz peugeotmate #7169 üzenetére
Egy beépített GPS vevő egységet én is hasznosabbnak találnék. + valóban kicsit érdekesnek tűnik, hogy az új touch formája megmarad míg az iPhone-é megváltozik. Kíváncsi leszek mi fog megvalósulni ebből a sok elhagyott prototípusból.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz peugeotmate #7187 üzenetére
Ha nem mozogna be lenne ragadva, nem bírnád benyomni és akkor nem tudnád használni.
-
xxman
senior tag
válasz peugeotmate #7191 üzenetére
szerintem normális.
ha betonként aáálna az nem lenne praktikusI just wanna have some fun.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz peugeotmate #7256 üzenetére
lol
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz peugeotmate #7256 üzenetére
Touchról válaszoltam már csak valahol elakadt az éterben.
Szóval csak annyit tudok, amit az eladó mondott ezért nem biztos. Bár a bizalom megvan, csak érdekelne mik az ismertető jelek, bár azóta hallottam párat (görbített hátlap stb.)Kérdésem lenne, hogy:
- Írtam a töltőmet, 5V-500mA, és USB csatlakoztatható rá, valakinek van esetleg eredeti apple töltője mert ha igen írja be vagy fényképezze be legyen szíves a cimkét. Ha stimmel elvileg jó lehet???!!!
-Hogy érted, hogy nem szokás kikapcsolni? Egész végig készenlétben van? Úgy meddig bírja??
Köszi a válaszokat.
ÜDv
-
xxman
senior tag
válasz peugeotmate #7290 üzenetére
töltésnél asszem az akksi , játéknál (2óra utám) meg maga a proci de téll nem vészes ki lehet bírni?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz peugeotmate #7294 üzenetére
Hát többet tényleg nem igazán tudok tenni
-
TriackFeri
aktív tag
válasz peugeotmate #7287 üzenetére
Az enyém csak játéknál melegszik. De akkor se nagyon.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz peugeotmate #7504 üzenetére
Első pár perc után milyen?
Multitaskingon és hátteren kívül minden más elérhető benne?[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #7994 üzenetére
Nah gondoltam DFU-ban megoldom, de nem. 1604-es hibakóddal elküld a francba.
Mi a teendő ilyenkor? Sürgősen kéne segítség.meg
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #7996 üzenetére
Probléma megoldva, elnézést kérek a sok hsz-ért, csak nagyon ki voltam akadva.
meg
-
boogie84
veterán
válasz peugeotmate #7997 üzenetére
Írd meg a megoldást, hátha segíthetsz ezzel a többieknek is! - Mindenki magából indul ki.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8171 üzenetére
És ez a probléma Bluetooth GPS antennával való szinkronizálás után lépett csak fel? Vagy előtte sem tudtad elindítani?
Mert nekem az már fel van telepítve, és GPS nélküli módban jelenleg is tökéletesen szuperál. -
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8177 üzenetére
nálad azért nem indult el , mert egy olyan változatot töltöttél le ami nem jól lett feltörve.
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8179 üzenetére
Minden gond nélkül, mivel erősebb mint az iPhone 3G
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8181 üzenetére
Nincs meg nekem iphone 3GS-em van, de volt ipod touch 3G 8GB-m azon ment rendesen, és ugye ez megegyezik hardveresen a 2G-vel.
-
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8177 üzenetére
Nekem 3G 32Gb-osom van, de én sem hiszem, hogy a 2G-n ne menne.
-
Zsom!
tag
válasz peugeotmate #8207 üzenetére
Szerintem az apple-nek is érdeke, hogy terjedjen a facetime
Sent from my iPod
-
trobi28
addikt
válasz peugeotmate #8230 üzenetére
Böngészés közben nem fogy el a memória???
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
aktív tag
válasz peugeotmate #8232 üzenetére
és neked nem merűl gyorsan? ha netezel hogy merül vagy ha játszol? meik itunes al raktad fel a 4.0-t?
-
aktív tag
válasz peugeotmate #8234 üzenetére
ahha köszi nekem az van hogy játszok a splinter cell-el 700mb és 2%ot vesz le percenként..:/ nálad ez hogy van?
-
aktív tag
válasz peugeotmate #8236 üzenetére
3óra játék alatt csak a fele csökkent? az király akkor neked alig merül
-
Zsé2003
aktív tag
válasz peugeotmate #8406 üzenetére
Nincs scannerem, de épp most keresem a neten, hátha ffent van. Fogarasi uti tesco extra újságba volt. Két lapos prospektus. A senseo kávéfőző is csak 11e
-
xxman
senior tag
-
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8425 üzenetére
Na jó, nagyító alatt tényleg látszik, csak mondjuk egy ekkora készülék esetében nem értem, hogy minek a HD felbontás. Ha mozizni akarok, ott a TV. Legyen bármilyen kristálytiszta kijelző, filmnézésre a mérete miatt azért nem a legideálisabb választás.
Mondjuk az igaz, hogy ha ezt a mentalitást követnénk, akkor valószínűleg még mindig a jól bevált téglaPhone-okat használnánk iPhone helyett.
-
xxman
senior tag
válasz peugeotmate #8423 üzenetére
amúgy sztem ilyen kép volt
KÉP[ Szerkesztve ]
-
bkadar1
tag
válasz peugeotmate #8423 üzenetére
nekem megvan otthon az újság, este beírom a megfogalmazást
-
bkadar1
tag
válasz peugeotmate #8435 üzenetére
Hi, köszi a segítséget, akkor ez lesz belőle, majd leírom a tapasztalatokat
A hirdetés azzal a képpel fut amit itt korábban belinkeltek, szöveg:
"Apple Ipod Touch
8GB, A készülékkel játszhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz, alkalmazásokat futtathatsz. Az internethez és az emailjeidhez is hozzáférhetsz."
Aug13-17ig fut hivatalosan a fogarasi tescoban -
bkadar1
tag
válasz peugeotmate #8435 üzenetére
a JBme nem műkszik, 5x próbáltam, de mindig kifagy, újraindult és nincs cydia ikon + a jbme is azt írja h oops nem sikerült... , amit a redsnowról írtál az nem a legjobb, legyen a következő, spirit?
-
predator24
tag
válasz peugeotmate #8454 üzenetére
Majd ha lesz rá JB
Egyébként C4mp3r, köszi az infót! Akkor nekiállok, hadd játsszon csak vele. Max az lesz, hogy nem sikerül teljesen kihasználni az előnyöket. Igazából a multitasking rohadt hasznos lenne, de az ugye hiányzik... Na majd valami jailbreak utáni ügyeskedéssel lehet szórakozni. 4.1-en, ha már gyors, akkor lehet, hogy még a multitasking is használható lesz.PEACE
-
cass
aktív tag
válasz peugeotmate #8518 üzenetére
Igazad van én kérek elnézést!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
aktív tag
válasz peugeotmate #8545 üzenetére
nekem 2.ipodomat vágta haza a cydia..ha már 4.0-d van akkor nem is fogja hazavágni nekem 3.1.3 volt mind2-n és hazavágta őket
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz peugeotmate #8547 üzenetére
azt hogy lefagyott és nem kapcsolt be csak ha feltszem a 4.0-t utána már nincs vele para:/
-
bkadar1
tag
Jó mind1 végülis ha bekuytul jöhet a 4.0 azt annyi. Ha fejreáll legalább tudom mitől lehet.
-
zsigo
csendes tag
bocs, elírtam, csak tisztára felidegesített ez a szerkezet, még ha nem haragszol, elmondod, hogyan tegyem DFU-ba???
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz peugeotmate #8556 üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ! Majd alszom rá még egyet.
-
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8559 üzenetére
Szerintem is magasabbról fog indulni. Az iPhone 4G is elég brutál árban van szerintem, de ez a Touch-ok közt ha beváltja a feltételezéseket, akkor forradalmibb újítás lesz.
-
zsigo
csendes tag
válasz peugeotmate #8553 üzenetére
Na most ha ezt a döglött Ipod-ot DFU-ba rakom, (úgy tűnik mindent végigcsináltam amit írtatok), ki is kapcsolt, meg nem is kapcsolt be, mégsem szól be nekem az Itunes, akkor mi van, segítséég
-
zsigo
csendes tag
válasz peugeotmate #8570 üzenetére
másik gépem sajnos nincsen, az Ipod pedig, semit sem csinál, csak kikapcsol, meg visszatér a fehér csatlakozó és az Itunes embléma a kijelzőn. Szerintem sikerül ez a DFU... jelzi a gép az USB-s jellel, hogy ott van meg hogy nincs ott, az itunes pedig nekilát a restore-nak, az előbb szépen elfehéredett a touch, már éppen megörültem ez eddig nem volt.... de aztán megint belehalt....
Jajj nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest