Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!
mit ajánlok nos a következőket :
CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX TopicjaSennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
én egy CX400II használok korrekt darab.továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
KLIPSCH Image S4Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.
Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest