- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Eladnám az ipodom (4th 32GB).
Ha valakit érdekel hirdetések közt megtalálja, 62000 az ára. -
mondomén
őstag
Sziasztok!
Megvettem a touch-ot (4g). Szép meg jó, de 20 perc játék után a háta felső részén tojást lehetne sütni. Másnak is felmelegszik vagy csak nálam produkálja ezt? Azon is gondolkodtam, hogy arra felé van a kamera is, abban nem tehet kárt a meleg? -
mondomén
őstag
Sziasztok!
Újra tervben van egy itouch vétel.
Annyi lenn a kérdésem, hogy serial alapján biztos gariztatnak?(UK-ből van a touch)
Volt már valaki aki papírok nélkül besétált és megcsinálták esetleg cserélték a készülékét? -
mondomén
őstag
Eladó az ipodom!
Tudom nem ide kell, de lehet bele akad olyan valaki aki épp ilyet keres. -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9730 üzenetére
Cydia lassúsága nem tőled függ, alapból ilyen lassú.(Illetve minél több repo van hozzá adva stb., annál lassabb.)
Annyit tudok javasolni, hogy Cydia/Sections rányomsz az edit-re és kikapcsolod a témákat, csengőhangokat.
Bekapcsolás nekem is iszonyat lassú.
Programok betöltése változó, mikor milyen kedve van.Szerintem várd meg a 4.2-t, hamarosan elérhető lesz.
-
mondomén
őstag
Tényleg, arra én is kíváncsi lennék!
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9709 üzenetére
Nem, ilyen sötét-világos kék téglalap alakú fej.
SBSettings 3.1.1-1
BigBoss repoban van. -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9688 üzenetére
Cydiabol szedd le az SBsettings nevezetu appot.
Ha felul az oranal elhuzod az ujjad akkor lenyilik majd egy ablak.
Keves memoria eseten csak ranyomsz a processes-re majd a free up memory-ra es felszabadit memoriat.
Azt is betudod allitani, hogy az ora mellett irja ki a jelenlegi memoriat stb.
Wifit meg minden szart tudsz gyorsan ki be kapcsolgatni. -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9677 üzenetére
PM!
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9672 üzenetére
Ha nincs rajta cydia, akkor nincs feltörve.
Addig próbálgathatod felrakni a tört appokat, úgysem fognak felmenni rá. -
mondomén
őstag
Amiről te beszélsz az a Mitube. Viszont annak külön ikonja van a springboardon és nem épül be a youtube app-ba (én így emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek). Amit én mondtam az a yourtube és az az ami beépül. Mitube is fel volt rakva a touchra, de nem valami kényelmes, szerintem sokkal jobb a yourtube.
-
mondomén
őstag
Én már nem vennék iphone 3g-t. Egyre inkább szükség lesz az erős hardverre. Ha most adnám a fejem vásárlásra, biztos 3gs lenne a cél. Ha 2g-s ipodot akarsz venni nem javaslom a 32-es változatot. 32 sok, 8 épp hogy kevés, 16 szerintem ideális. De mondom, ha játékos típus vagy és szeretnél egyszerre több dolgot futtatni szétesés nélkül akkor javaslom, hogy gyűjtögess még egy kicsit és válassz az erősebbek közül.
-
mondomén
őstag
válasz
sagesz93 #9562 üzenetére
SBsettings
Cydia-ban megtalálod.El kell húzni az ujjad a status bar-on és egy lenyíló ablakon különféle dolgokat lehet állítani (wifi,3g,brightness...). Itt találsz majd olyat, hogy Process, ráböksz, majd free up memory és felszabadítja a maradék memóriát.C4mp3r
Legfőképp a memória hiánya zavar. Egyre több olyan játék, alkalmazás jön ami megköveteli az erősebb hardvert. Sőt, zene+safari kombónál is gyakran szétesik az egész.
Másik a kamera, nem mondom, hogy egy i4 szintű dologra vágyom (bár elviselném),de sokszor van úgy, hogy szükség lenne rá.
A többi már csak az extra, amolyan nem zavarna ha ott lenne.
Gondolok itt az új gyroscope-ra, retina kijelzőre...Ja, meg ugye a telefonálásra.
Sokszor azon kapom magam, hogy a touch nálam a telefon meg otthon.
Tudom ez egy ipod nem pedig telefon...
Egy szó mint száz, kéne már az az iphone (3gs). -
mondomén
őstag
Elsősorban 2g tulajoktól kérdezem, de 3g és 4g tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Ha semmi sem fut és nyomtok egy free up memory-t, akkor általában mennyi szabad memóriátok szokott lenni? Csak a tisztánlátás végett. -
mondomén
őstag
Ha set up as new ipod-ra nyomsz akkor semmit sem fog vissza rakni backup-ból! Lesz egy teljesen szűz rendszered. Rakosgathatod fel újra a cuccokat. Arról viszont fingom sincs, hogy a backup/sync mappában mi van. Arról meg végkép nincs, hogy azokat vissza lehet-e állítani valahogy, ezt majd megmondja más.
-
mondomén
őstag
Backup-ot sosem vágtam, fingom sincs hogy pontosan miként működik. Setup as new ipod, én már az elejétől fogva így csinálom (általában ezt is javasolják). Aztán vissza állít valami olyat ami össze akad valami újjal...
Nagyon nem értek ehhez a részéhez, szóval várj meg valami biztosabb kommentet. -
mondomén
őstag
4.1, jb hozzá greenpoison vagy l1merain (lehet választani).Multitask és háttér alapból nincs, de van rá cydia program (features).Én is 4.1-en vagyok multitask és háttér nélkül szépen muzsikál.Multitask helyett backgrounder és multiflow kombót használok.Kipróbáltam a hátteret is a napokban, de azt kell mondjam korántsem volt olyan gördülékeny mint anélkül...
szerk.: szintén 3g MC
-
mondomén
őstag
Na, úgy döntöttem veszek már egy hálózati töltőt.(nincs mindig kéznél a gép...)
Megrendeltem ezt, remélem befog válni.
Esetleg használ ilyet valaki? -
mondomén
őstag
Mi van, ha még sosem választottam le?
Őszintén, eddig fel sem tűnt az a kis nyíl. -
mondomén
őstag
Nemrég vettem itt hardver aprón themebuilder-től egy Sennheiser CX400-II Precision Black fülest.Bejáratás után szerintem nagyon jól szól.
-
mondomén
őstag
Van Cydia-ban egy Features nevezetű app. Ezzel lehet aktiválni Ipod touch 2g-n és Iphone 3g-n a kihagyott extrákat (multitask, wallpaper).Ha felrakod winterboard-ban találsz majd multitask és wallpaper lehetőségeket, csak ki kell őket pipálni...DE! Nem írják, hogy 4.1-en működne! Szóval csak akkor rakd fel ha vállalod a rizikót...Én 4.0-án használtam, ott tökéletes volt.Lehet van más módszer is, de én csak ezt tudom.
(4.0 előtt ment nekem is winterboard-al a hátteres dolog, de 4.0-án már csak ezzel sikerült)
-
mondomén
őstag
Ugyan az a helyzet nálam is mint maathe-nál.(MC)
Remélem gyorsan megoldja ezt is geohot...Így jb nélkül eléggé élvezhetetlen az ipod (számomra legalábbis). -
mondomén
őstag
válasz
ZozzHUN #6800 üzenetére
Most nézem, hogy Iphone 3G-vel már meg is oldották.
-
mondomén
őstag
Csáó!
Tudja valaki, hogy hogyan kell saját számokat berakni tap tap revenge-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged