- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Alapból arra való a JB, hogy olyan programokat futtasunk a telefonon amit az apple nem hagy jóvá, vagy nem hagyna jóvá, tehát bővíti a funkcionalitás, és a testreszabhatóságot. Sajnos emiatt sokan warez-ra használják.
Mért , a JailBreak az maga a puszta valójában nem varezolás, amikor felrakod??
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, most még azt megpróbálom előbb, hogy frissítettem az iTunes-t is, mert most vettem észre, hogy abból sem a legfrissebb volt a gépemen. Ha ezzel sem megy, akkor jön a firmware letöltése.
Azért nem akarok csak frissíteni, mert szifonon is azt írták, hogy a JB-t javasolt friss, még nem piszkált rendszerre tenni. De azt hiszem, hogy ezt fogom tenni. Felírom a fontosabb szoft-ok nevét, aztán ami kell, azt letöltöm újra.
Kösz a segítséget! -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, akkor ezek szerint egy lépésben tudom lementeni az shsh-t, és jailbreakelni 4.1-hez?
Ezt nem egészen értem. Hogy kerül rá 4.1 jailbreak, amikor még a 3.1.3 van rátelepítve? Akkor ezután már kattinthatok az iTunes-ben a restore-rá, és a települő 4.1már jailbreakelt lesz? Bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek, de eddig nem nagyon bíbelődtem ilyesmivel. Utoljára a 3.1.3-t jailbreakeltem, és az össz vissz abból állt, hogy egy Spirit nevű programot futtattam a gépemen.
És amiket írtál, az 3.1.3-hoz is jó? Mert nekem az van fent, te pedig végig a 3.1.2-t emlegetted.
Köszi! -
-
Gordiann
őstag
Ez így igaz! Ne kapcsold ki!!! Airplane mód, vagy kapcsold ki a push-t, és minden más app-okhoz köthető netre mászkálást.
Nálam az utóbbi jön be. Nem kell vele foglalkozni. Mail-eket nézi óránként egyedül. Semmi más online ténykedése nincs magától.
szerk: ja és a rendszer stabilitásához semmit nem tesz hozzá a kikapcs.
-
Csirkejozsi
tag
Mert kevésbé merül. Meg gondoltam nem árt a rendszer stabilitásának, ha néha kikapcsolom.
De most nem ez a lényeg. Egyszerűen csak nagyon elcsodálkoztam, hogy erre nem képes. Még jó, hogy kipróbáltam, mielőtt vakon bíztam volna benne, aztán holnap második tannapra 2-3 órás késéssel megyek be. Jól nézne ki. -
mono-chrome
csendes tag
Megpróbáltam a visszafelé szinkronizálást...
Megtiltottam az iTunes-nak az automatikus szinkronizálást, rádugtam, intézőbenben engedélyeztem a rejtett fájlok láthatóságát, de nem találtam ipod_control nevű mappát...Az össz fájlstruktúra ami az iPod-ombanban van ennyi:
iPod->Internal Storage->DCIM->800AAAA->2 darab .jpg fálj, amik háttérnek vannak beállítva.Azt nem mondtam, hogy a cucc nincs jailbreak-elve...ez lenne a gond?
-
Csirkejozsi
tag
Ja, csak most látom a válaszod. Szuper.
Akkor annak utánanézek, így is ezerszer olcsóbban jövök ki, mint egy jobb minőségű GPS-szel. És a Nokia legalább tényleg egy márka.
És még annyit, hogy most gondolkodtam a 4.0.1-es oprendszerre történő frissítésen. Azon is működik a roqybt? Mert ha nem, akkor most inkább nem frissítek, mert amúgy sem tudom miért érdemes frissítenem. Nekem a jelenlegi oprendszerem tökéletesen megfelel, amiért telepíteném az újat, az csakis a kíváncsiság. -
horvathati
csendes tag
Az Iphone-nál gyorsabb?
Akkor az nekem sirályság, én még csak azt láttam...
Ha tovább tölt és nem akadozik még szuperebb. Az nem zavar..
A kérdés még mekkorák ezek a játékok? Meg programok.. Ha jól tudom Msn-t is lehet rá rakni.. Az alap rendszere sokat foglal?
Vagy úgy is kérdezhetem kb 30program,játék mellett mennyi hely marad? -
horvathati
csendes tag
Én 16gb-os Iphone-t láttam 3g-set, amiatt akarok most venni egy ilyet. Gyorsaságban egy 16gb-os Iphone és ez között nagy a különbség?
De ez a gyorsaság annyit jelent h 10mp-vel tovább tölti a játékot, vagy azt, hogy akadozik rajta? Azthittem ezekben ugyanakkora proci van...
Az a baj egetverő különbség nincs ha jól mondod, viszont az ár az 45 helyett 71. Azse mindegy.. -
Csirkejozsi
tag
Köszi!
Hát szerintem szeptemberig nem lennék képes várni, úgyhogy megveszem a 3. generációs 32 Gb-t. Ugye hardverileg jelenleg ez a legjobb? (tárhely nem számít, már így sem tudom mit kezdek 32 GB-tal)
Igazából először a 8 Gb-on gondolkodtam, de láttam, hogy az lassabb, és sok játéknak már most gondja van vele. Szerintetek a 32 Gb-os modellnek még mennyi van hátra, amíg az is kezd eltörpülni a szoftverek hardverigénye mellett?
Köszi! -
PredatorNo1
aktív tag
-
piqla
őstag
Oke, azert ennyire meg en is otthon vagyok a temaban :]
Szoval: van ket asztali gep, a ket gep egymastol par szaz kilometeres tavolsagban van. Ha A-ban vagyok, akkor az ottani gep az enyem, ha B-ben vagyok, akkor az ottani. Magyaran van ket gepem, a ket gepre adva van egy darab iTouch, es nem akarom, hogy allandoan torolgessen, allitgasson, mit tudom en. Csak ha hozza akarok adni valamit, esetleg torolni, akkor pontosan azt, es csak annyit csinaljon, amit en akarok tole.
Ez megoldhato? -
piqla
őstag
Igen, ezen en is gondolkodtam, mindenesetre jott az sms (es netbankban nezve a levonas is), hogy 1 dollaromba fajt a gyakorlatilag semmi. Es ezek utan, hogy nem egyezik a kartyaadat es a lakcimadat. Vagy csinaljam azt, hogy beregisztralom a "rendes" lakhelyemet, es ugy hatha elfogadja?
Ha egyszer letoltok valamit, es mondjuk jovo heten kikoltoznek Albaniaba, akkor az alban netkavezokban is letolthetem az egyszer mar megvasarolt appokat?
Valamint valami otlet arra, hogy ha ket gep kozott hurcolaszott taccsomrol ne toroljon (bocs, "szinkeljen") mar semmit, hiaba dugom ra masik gepre?
Elore is koszi.
-
bendikeee11
tag
Szerintem ez lesz.
Remélem minden jól fog rajta menni, persze ha lesz valami gond majd írok.
Köszi
Még egy kérdés. Az MC modell alatt mit értsek? Melyik az?
-
bendikeee11
tag
3.generációs 8gb-osat akarok venni. Elég sok helyen olvastam ez után hogy 3g-n nem lehet jailbreakelni. Vagyis inkább elég bonyolult a dolog.Viszont a későbbi időkben a 3. generációssal többre fogok menni mint egy 2. generációssal nem?:S Ezért nem tudom melyiket érdemesebb megvenni.
Ha valamit rosszul tudok légyszi javítsatok ki mert nagyon bele vagyok már zavarodva a dolgokba.
-
bendikeee11
tag
Akkor most már naggyából képbe vagyok.
Szóval ha megveszem a touchot, akkor első installnál a 3.1.2-es fw-t tegyem rá hogy tudjam jailbreakelni? És azt ugye úgy kell hogy shift+restore és kiválasztom azt a fw-t? Felrakja meg minden és utánna mehet a JB. De ha alapból 3.1.3 van rajta mikor megveszem? Olyankor mit csináljak?
-
Ap3x89
aktív tag
második generációs touchal kompatibilis a nike+ ?
és van rá olyan program amivel wordbe lehet gépelni?
és támogatja-e a stereo bluetotthos füleseket?
és mennyibe kerül benne aksit cseréltetni?
van rá olyan rápattinthatós hátlap mint az iphone 3g re vagy esetleg az is jó rá?
előre is köszi a válaszokat! -
péter007
senior tag
na nem akarom elkiabálni de elindult a letöltés és eddig nem vont le megint lóvét(gondolom tárolta h. egyszer már fizettem)
de nekem gyanús hogy a honlapon 5 euro van és csak 540 forintot vont lelehet hogy még ezután fog levonni?
na midegy ha sikerül és végigmegy írok megint, üdv péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest