- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
válasz
Luissimo #9303 üzenetére
ja és ha felraksz egy "pendrive" massstorage progit akk azzal megkárpsítod az applet...
én meg mondjuk lesz*rnám ha az applet károsítanám , de igazából ezzel ha tört gamet szedsz le sokkal inkább magát a fejlesztőt károsítom .
amúgy visszatérve a Jbre kit érdekel h te mitcsinálsz a megvásárolt készülékeddel? mármint úgy értem mind1 nek kéne lennie annak mások részéről h mit raksz rá ,érted -
peugeotmate
őstag
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?
(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
)
-
Kommy
veterán
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Nekem aza számít warez programnak amiért fizetni kéne és én nem fizetek érte, tehát amit cydia-ból veszek meg, töltök le azokért ugyan úgy fizetek, vagy ha ingyenes akkor nem és ezzel a fejlesztőt támogatom.
Csak tudod fejlesztőkéne tudom, hogy az apple milyen nevetséges indokokkal dob el programokat, amik ezek után mennek cydia-ba, mivel az apple nem hagyta jó az meg a másik hogy te csak a pénzed 70%-át kapod meg mert 30%-ot lenyúl belőle az Apple, pedig sokat nem kelle az adott programért tennie.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest