- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skiny83 #6694 üzenetére
Megesrősítem. Én is ilyet használok most az iPhoneon. Télleg recseg, ropog, mozog a hátulja. Ebből a mozgásból adódóan repedezik és törik a széle. A por is bemegy a tok alá, de szerencsére nem a telefonra hanem csak a gumi és a műanyag közé.
Én most egy ilyet rendeltem majd meglátjuk. -
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5923 üzenetére
nah, beszéltem a sráccal... 2009. július közepén voltak szülei USA-ba, akkor vették. Ezt a dátumot ő előbb mondta, mintsem említettem volna, hogy az apple oldalán regisztrációkor pont csak ha 2009 júliusi dátumot adok meg, akkor írja ki ezt: "We're sorry, but we are unable to complete your request at this time. Please try again later."
egyéb korábbi vagy későbbi dátumnál már azt írja, hogy igazoljam számlával....
Vagyis igazat mondhatott, valóban júliusi a cucc, viszont a fentebb idézett szöveg arra utal, hogy az apple oldalán van valami hiba, és nem működik a regisztráció. Googlebe gyorsan megnéztem, és másnak is volt ilyen gondja...
[link]vagyis szerintem az oldal hibája, hogy nem tudom regisztrálni, és remélhetőleg talán később jó lehet.
egyébként meg BUÉK mindenkinek!!!
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5905 üzenetére
srác azt mondta, usába voltak szülei és onnan hozták, de számlája az nincs. pedig valamiért nem tudok továbbjutni a beregisztrálásnál, ha USA-t választom is
egyébként ez úgy működik, ha megvesznek egy bizonyos termékszámú ipodot, akkor azt ,,lejelentik", hogy megvették és csak utána lehet regelni? vagyis ha lopott lenne, nincs ,,bejelentve" és ezért nem lehet regelni, illetve ezért kér valamit, amivel tudom igazolni a vásárlás dátumát?
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5901 üzenetére
tegnapi dátumra is azt írja, hogy mutassam be amivel igazolni tudom. de elvileg Te is beregisztráltad, az nem ugyan így működött? most írtam mailt a srácnak, majd várom, hogy jelentkezzen, én is kíváncsi vagyok. Elvileg azért nincs gari papírja, mert külföldön lett véve....
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5889 üzenetére
néztem már, de ott be kell adni a vásrálás dátumát, amit nem ismerek, valamint még amikor cégbe próbáltam, akkor azt írta, hogy igazoljam valamivel ezt a dátumot, most pedig hogy nem tudja feldolgozni, próbáljam később
pedig pont arra lennék kíváncsi, mikor lehet, ha tudnám a vásárlás dátumát, akkor tudnám meddig lenne érvényes
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skiny83 #4623 üzenetére
saját háttérhez nem kell jailb de minden máshoz természetesen igen...én úgy tettem rá azokat a számokat amiket akartam h létrehozol egy saját playlistet itunes ban ebbe behúzon azokat a zenéket amiket akarsz és a sync music nál kiválasztok h csak a playlistedet szinkronizálja! Törlés: rajtatartod az ujjad z alkalmazáson , elkezd remegni az app és megjelenik egy kis X a egyik sarkában az ikonnak
-
válasz
skiny83 #4457 üzenetére
A pixmaniáról nem sok jó dolgot lehet olvasni itt a fórumon. De az biztos, hogy a magyar nyelv hivatalosan egyáltalán nincs egyik i-eszközön se (jailbreak után lehet rávarázsolni, lásd szifon.com), sőt úgy emlékszem, hogy semmilyen használati útmutató nincs az iPod mellé, nem hogy magyar nyelvű.
Igazából szerintem még egy angolul nem tudónak is elég egyszerű kezelni. Ki lehet azt a minimális angolt bogarászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest