- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
Oke, azert ennyire meg en is otthon vagyok a temaban :]
Szoval: van ket asztali gep, a ket gep egymastol par szaz kilometeres tavolsagban van. Ha A-ban vagyok, akkor az ottani gep az enyem, ha B-ben vagyok, akkor az ottani. Magyaran van ket gepem, a ket gepre adva van egy darab iTouch, es nem akarom, hogy allandoan torolgessen, allitgasson, mit tudom en. Csak ha hozza akarok adni valamit, esetleg torolni, akkor pontosan azt, es csak annyit csinaljon, amit en akarok tole.
Ez megoldhato? -
piqla
őstag
Igen, ezen en is gondolkodtam, mindenesetre jott az sms (es netbankban nezve a levonas is), hogy 1 dollaromba fajt a gyakorlatilag semmi. Es ezek utan, hogy nem egyezik a kartyaadat es a lakcimadat. Vagy csinaljam azt, hogy beregisztralom a "rendes" lakhelyemet, es ugy hatha elfogadja?
Ha egyszer letoltok valamit, es mondjuk jovo heten kikoltoznek Albaniaba, akkor az alban netkavezokban is letolthetem az egyszer mar megvasarolt appokat?
Valamint valami otlet arra, hogy ha ket gep kozott hurcolaszott taccsomrol ne toroljon (bocs, "szinkeljen") mar semmit, hiaba dugom ra masik gepre?
Elore is koszi.
-
piqla
őstag
Regisztraltam magam ebbe a szarba, remenykedven, hogy majd az en kartyamat jol elfogadja. Termeszetesen nem igy volt, de azert az egy dollaromat levontak. Nem azon a 240 forinton (bar mindjart 600) mulik, de azert a kurva anyjukat vagy a kurva anyjukat?
Masreszt: amennyiben vasarolnek ilyen gift cardot, es azzal mennek fel a US boltba, akkor is kellene lakcim/vertipus/ervenyes kartya?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Jol olvasom itt, hogy pdf, doc es mindenfele egyeb fajlokat csak wifi segitsegevel tudok ratolteni a taccs? hat en akkor menten magam ala szarok.
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Van arra valamilyen lehetoseg, hogy egy lementett oldalt (a legjobb lenne, ha PC-n Operaval lementett oldalt) offline uzemmodban megnyissak valahogy taccson? Vagy ha ugy nem, akkor a beepitett bongeszovel lementek, majd unalmas oraimban megnyitom? Kosz!
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen kis cucc beszerzesen, viszont nem lenne inyemre, ha masfel honappal kesobb kijonne valami lancfelvarrott touch ugyanannyiert, csak mondjuk 80 gigas hatterrel, 3g-vel, ingyenes nimfoman virtualis baratnovel, ilyesmivel.
Szoval: van tudomasotok arrol, hogy a kovetkezo keynote-on (amirol fogalmam sincsen, hogy mikor lesz) bejelentik, hogy 150 forintba fognak kerulni a touchok, ilyesmi?
Magyaran: megeri varni?Elore is kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged