- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
péter007 #6268 üzenetére
Ha itunes-on belül belemész az itunes store-ba akkor látod a beregisztrált e-mail címedet a jobb felső sarokban (kereső sáv alatt)?
AMúyg ah frissíteni akarsz akkor annyit kell csinálni, hogy rádugod a touch-ot és update. Vagy ha rádugod a touchot akkor ha nem nyomtad még ki akkor bejön egy ablak ami frissítésre buzdít, elvileg felrakja.
Én nem raktam fel egyéb okok miatt., de lehet letöltöm a firmware-t. Letöltési mérő szerint 251.1MB a 3.1.3-as firmware.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
péter007 #3915 üzenetére
Én is aukciós oldalon vettem... a V betűsön
, csak még nekem sincs itt, egyébként nekem sem jön be a rendes füles... nekem eddigi összes ilyen kiesett a fülemből, vagy a metrón az állandó mozgolódás miatt egy idő után kiesett. magánembertől venni, hmmm.. én most olyanba vágtam bele amin nincs már gari. azért mertem mert nem hiszem h ezekkel bármi történhetne. hacsak nem valami te rontasz el amikor "beletúrsz"
, ha meg ez történik akkor ugyis ugrik a gari, ha betöröd a kijelzőt akkor meg ugysincs gari mert az használat miatti károsodás.
-
Shodan
őstag
válasz
péter007 #3915 üzenetére
ha boltba ahol vette adtak róla számlát és garit akkor oda.Ha nem ,vagy külföldi a cucc akkor istyle a főszervíz és serial alapján tudod gariztatni.
nekem egy cx300 fülesem van, de 2,5 jack-el (direkt ilyet vettem hogy nokiánál ne kelljen átalakítózni).
A gyári füles nem jön be, még szivacs sincs rajta, ezért nekem fáj tőle egy idő után a fülem.Elmentem a mediaba hogy vegyek jack átalakítót, tudjátok mennyi volt?! 1500ft!!!!!
nem vettem meg, ha örökre a gyárival kell hallgatnom akkor se, máshol 50ft!!!!, csak mindenhol webáruház.
Nem tudtok értelmes helyet ahol 3,5-->2,5 jack átalakítót lehet venni? -
válasz
péter007 #3915 üzenetére
iPodoknál nincs ekkora varázslás, van egy vonalkódja, ami alapján (elvileg, nekem szerencsére nem kellett igénybe vennem) az Apple forgalmazók átveszik és szervízelik.
Legalábbis én így értelmeztem a kérdést, ha tévednék, vagy a tapasztalat mást mutatna, javítsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest