- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Labyrinth működik jól, orientáció továbbra sem
Egyébként ha jól tudom kétféle érzékelő is van benne nem? Egy 3 irányú gyorsulásmére meg egy másik.Még egy kérdés mellékesen: ha home gombbal kilépek valamiből, akkor ugye vissza tudok lépni dupla home kattal, alias multitasking. ezek a programok idő után maguktól bezáródnak? Vagy nekem kell valahogy?
-
PredatorNo1
aktív tag
Ez csúnya volt Karma, remélem megb@sz egy kar ma !
Vannak igényes touch tokok kijelzővédőfóliával egy év garival!
-
kommunism
aktív tag
Nem apple-store ból tökéletesen tudok alkalmazást telepiteni.Letöltöttem pár free alkalmazást(msn facebook twitter skype stb.) Berakom az itunes-ba rányomok hogy sync és ott nem hajlandó felrakni ezel a hibaüzenettel.Vagy ha nem jailbreakelem meg a cuccost akkor ilyen módon nem is rakhatok fel alkalmazásokat?
-
peugeotmate
őstag
+1
Esetleg a volt hirdetésed linkje vagy legalább a pontos szövege megvan? Vagy privát levelezgetésed? De hiszünk Neked, ha biztosra mondod, hogy nem hitegetted, hogy Neked a szifon 3GS hardverével rendelkező Touchod van.
Bár akkor is neki kellett volna utánajárni...
kbarbuss
Hát ez totál más, mint a szifon esete, ugyanis ott nagyobb különbségek vannak az egyes generációk között. Tehát ha 8gb is oda volt írva, akkor Neked kellett volna kérdezni az eladót vagy utánajárni, hogy miként vannak a generációk a Touch esetében (például a tobic 1. hozzászólásából megtudtál volna/megtudsz mindent![link]). De a hivatalos Apple forgalmazók is 3G-nek hirdetik/hirdették a 8 gigás verziókat...
-
bkadar1
tag
"...de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát" ha badarság annál jobb... igazából reméltem, hogy az Ios nem úgy működik minta windows, hogy idővel teleszemeteli magát (pl. a registry) és instabillá válik, x időközönként célszerű újratelepíteni.
Persze van ellenpélda is, a genuine XP home a dell notimon már vagy 5 éve fut és talán még sose fagyot -
leeate
senior tag
Az fent van, de mégse jön elő. Lehet, hogy az Apple nem szeret engem? Vagy a 2G-s Ipod touchcsal ezt se lehet már csinálni? Vagy bele se merek gondolni... ezt is US számlához kötötték???
Esetleg azért nem jön elő, mert "Istennek nem tetsző műveleten" vittem végig az ipodom? -
trobi28
addikt
Tehát ha jól értelmezem akkor az e51 -ben van WIFI,azt meg tudom oldani az általad említett programmal hogy szórja a jelet amit a Touch vesz és már megy is a mobil net?
Ha ez így van akkor ez teccik
Volt N95 -ösöm is régen és nagyon tetszett,akkor elvileg azzal is meg lehetne oldani? -
-
Csirkejozsi
tag
És akkor nem is lehet átállítani POP3-ra?
Nekem nem kell az összes üzenet az Ipodra, mert én mindig mindent megtartok, és nincs kedvem a több ezer üzenetemet rátenni, hogy ha pl elvesztem, bárki végigolvassa. De nem csak ezért, hanem minek foglalja a helyet az Ipodon. Na mindegy, szóval nincs POP3?
Köszi! -
HXY
addikt
A címmel nincs gond, van kint egy ismerős.
Amúgy az ellenőrzés alatt mit értesz?
Küldenek neki valamit, vagy felhívják?
Vagy csak szimplán egy adatbázisból megnézik, hogy utca, város, irszám létezik-e?Végül regisztráltam egy új mail címre, és így már ok.
^Clown: Hányas volt sorszámod? Te is kaptál iStyle-os polót?
-
majergergo
csendes tag
sziasztok,
talalkoztatok mar ilyennel ?
a kov tortent hajnalban jottem haza es esett az eso, es valoszinuleg megazhatott a taskamban egy kicsit a 2g ipod touchom, es most vettem eszre hogy a baloldalon egy fuggoleges csikban nem erzekel semmit. vegulis nem tudom biztosan hogy a viz vagy mi miatt lehet, kerdes.
meghalt az a resze teljesen vagy megjavul vagy mi a lof@@@sz? barmi otlet, teszt vagy akarmi ? -
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi
Felmentem az apple honlapra, ott az ipodok összehasonlításánál külön van szedve hogy 8gigás, meg 32 és 64, utóbbihoz az van írva, hogy "A 8 GB-os modell eddigi kiváló szolgáltatásai mellett még jobb teljesítményt, szebb grafikát és hangvezérlést nyújt az új iPod touch."
Ez valóban arra utal, hogy az gyorsabb.
Egyébként nincs, egy részletes műszaki leírás ezekről a touchokról? A honalpon is csak általánosan írják: Csúcs-szuper, nagyon szép képe van stb., engem pedig egy táblázat érdekelne részletes műszaki adatokkal. Van ilyen valahol?ÜDv
-
C4mp3r
addikt
Az ilyen kis korlátozások hagynak némi rossz szájízt bennem, mert mass storage-et még a 4 éves sony ericcsonom is tud, pedig van benne 1GB tárhely... Én mondjuk azok között vagyok, akik nem hőzöngenek a flash hiánya miatt, de bizonyos szempontból az is kibaszás.
Itt van ez a jó eszköz és ilyen kis apró dolgokat nem raknak bele, hihetetlen... (Persze lehet üzleti megfontolás, ahogy ismerem az Apple-t.) Ettől függetlenül kell, mert egyszerű, gyors a működés.
-
HXY
addikt
Köszi, jó tudni. Jó áron (40e Ft) tudtam volna venni, de akkor inkább mégse teszem.
Ráadásul a 8 GB-ot is kevésnek találom.
Most már csak azt kell eldöntenem, hogy a 32 GB-os Pod vagy Phone legyen....A kettő között ugye csak az a különbség, hogy az iPod-ban nincs kamera, és nem lehert bele sim kártyát rakni?
-
xxman
senior tag
nem ez jailbreakelt 1gs amin vmi sz@r meghibásodott , de ha nem kapcsolom ki és türelmesen megvárom mig bekapcsol akkor hibátlan
jah és karma félrene érts én nem támadásbol vagy okoskodásbol iirok neked hanem azért mer tőled kaptam eddig ebbe a témában a legtöbb leghasznosabb infot
-
xxman
senior tag
-
chubii
senior tag
Tokot mindenképp vennék hozzá. Az előző Ipod Nanomon alig volt karc, úgy vigyáztam rá,meg tokban volt. Persze amikor odaadtam a tesómnak, össze vissza karcolta.
A kulccsomót meg sem telefon,sem más mellé nem rakok a zsebemben. Van bennem annyi logika,hogy rájöjjek ,úgy tiszta karc lesz.Nem tudom,hogy más emberek miért nem gondolnak erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged