- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #8611 üzenetére
Az egyiknel ott van az antenna, a masik meg egy adapter, hogy mondjuk egy hangszorohoz tudd csatlakoztatni, mert igy tobb fajta keszulekkel lesz kompatibilis...
-
törölt tag
válasz
horvathati #7989 üzenetére
Azt hiszem nekem szántad a kérdést, ijoe-nál van 8% kedvezmény, és úgy kb 57 ezer lenne a 8 gigás. 45k-t nem hiszem, hogy írtam valahol.
-
Csapi007
veterán
válasz
Úgy hogy az valószínűleg nem 3G.
Nem tudni hogy lesz-e GPS, szeptemberben kiderül. -
Bling95
őstag
válasz
gondolom vhogy behozzák kintről, esetleg eu országból eu-s adószámmal adómentesen, vagy csak simán átcsusztatják a vámon
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7987 üzenetére
szerintem nem nekem szántad
előzőre: gondolom GPS se lesz az ipodban
-
trobi28
addikt
válasz
horvathati #7950 üzenetére
Pikk-pakk megtelik.Nekem 16gb-os van és előszőr azt hittem nagy lessz most meg van 3 gb szabad helyem,és mindig találok valamit ami még kell rá.
Inkább vegyél nagyobbat és akkor késöbb nem kell foglalkoznod a helyel. -
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7950 üzenetére
olyan 6-700 mega körül mozognak nálam.
belegondolsz van 7 gigád.
2-3 film: -2 giga
zene: -2 gigamarad kb 3 gigás appok-ra : pl. need for speed: 180 mega
hawx : 235 mega
Brother in arms: 280 mega
Nova: 160 mega
Rockband: 160 mega
Street fighter: 200 mega
Gt racing: 190 mega
guitar rock tour: 155 mega
Mordern combat: 200 mega
Terminator: 125 mega
szóval azért a jobb grafikájú játékok tudnak foglalni rendesen, ezek amik az enyémen most jelenleg rajta vannakde benéztem most a storeba, és majd töltöm nemsokára rá a dungeon huntert ami 230 mega, ezek igy már helyből 2 giga körül vannak összesen
és most csak a 100 mega fölöttieket irtam, van még ezenkivül több 60-70-80-90 megás is rajta
nagy igy telik meg
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7946 üzenetére
kb 7 giga áll rendelkezésedre, 1-et lefoglal az OS. játkok változó, van amelyik csak pár mega, van amelyik többszáz megás, aztán vannak gigások is ( pl igo )
elméletben gyorsabb
gyakorlatban nem biztos hogy észereveszed mert nem tul nagy a különbség, de gyors tényleg.
de már látom válaszoltak
kommy: 8giga azért elég hamar betud telni, énis azthittem hogy elég, mostmár kevésnek érzem
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7946 üzenetére
Hát ez így nehéz, van 1 MB-tól 2-GB-ig program . A 8GB-os hasznos adatterülete, ~7GB, erre rengeteg minden ráfér. Ha azt számoljuk hogy átlag 100 MB-egy app akkor még marad 4 GB, de ennél jóval keevsebben általában az appok. Igen van messenger kliens rengeteg. van hivatalos live kliens is.
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7944 üzenetére
Hát igazság szerint az iPHone 3G -nél gyorsabb a 8GB-os iPod Touch. Igazából egy hangyányival tovább tölt ennyi.
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7941 üzenetére
A bluetooth sztereó füleshez jó + jb után egy programmal lehet jájlokat is küldeni rajta.
Játékokat hivatalosan az AppStore-ból lehet letölteni, itt van ingyenes és fizetős.
JB arra kellhet, hogy kinyissuk a készülék korlátozásait.
Wifi kell a nethez, úgy tudsz vásárolni, hogy van egy acccountod, amiben meg kell adni a bankkártya számod és onnan emeli le a pénzt az Apple, ha veszel valamit pénzért.
Az OS a számítógépnél az operációs rendszert jelenti.A 8GB-os (3. generáció) azért nagy túlzás, hogy gagyi nem tudok olyna játékról ami ne menne rajta, tény hogy lasabb mint a 32/64 GB-os (3. generáció), de olyan nagy egetverő különbség nincs. Az új iOS-nél már több különbség is van mivel a 3. generációs készülékek támogatják a multitaskot, a háttér beállítást, a bluetooth billentyűzet csatlakoztathatóságát a 8GB-os kivételével.
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7941 üzenetére
1. Arra nem, masra jo.
2. Ja, ha torod a keszuleket.
3. Honnan toltod? AppStorebol igen, ha nem onnan, akkor nem.
4. Ezt a a wifis kerdest nem ertem
5. Ja.6. Ha jatszani is akarsz rajta, akkor gagyi.(Miert gagyi a Pentium 1-es a Pentium 4-hez kepest, ugye...)
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7939 üzenetére
1. nem
2. nem
3. nagyjabol igen, bar a 8 GB-os mar gagyi.
4. van
5. [link], e szerint nem.6. ugyanaz a ketto
7. WiFi kell a nethez
8. Miert jobb a Win7, mint a WinXP(Amugy rateszed a legujabbat, ha megveszed a cuccot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged