- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én a model számot nézném meg, ha jó tudom:
MA-1g
MB-2g
MC-3gNekem egyértelműen MC vel kezdődött a száma valahol talán meg is lesz mert lefotóztam remélem megvan mert most már nagyon zavar a forumtárs viszonyulása a dologhoz már a vétel után is vagy 100 privát üzenetet küldött ami elég zavaró mert makulátlan terméket adtam el.Elnézést hogy ide írom ami nem ide tartozik de elég kellemetlen.
Forumtárs ne haragudj de egy 8ik hóba eladott termékre nem illik 11ik hó végén reklamálni.
Részemről le vagy tiltva. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok! Tőlem vette még régebben MSI52 kolléga a 8gigás Ipod Touch-ot amit egyébként kicsit bánok hogy eladtam
Én a Hardverkerben vettem mint 3g és a számlán is ez szerepel.Na most én annó ide bemásoltam a sorozatszámot vagy verziószámot és arra itt azt irták a srácok hogy 3g, nekem úgy magyaráztátok el hogy maga a készülék 2g de 3g szoftver van rajta és úgy dobják piacra mert jobban eladható.
Én úgy érzem senkit nem vertem át és a hardverker számláján is 3g touch szerepel mint eladott termék.Nekem tiszta a lelkiismeretem de soha többet nem postázok
Üdv minden Apple fan-nak (ha sok pénzem lesz újra veszek)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen visszaolvastam és töröltem a hsz-t ahogyan ez látszik is.A kolléga minden áron azt akarta nekem erőltetni hogy az általam az i-tunes programmal telepített 3.1.3 (Eredetileg 3.1.2 gyárilag) az mindenképp egy kalóz változat.Ezért egyből arra gondoltam valaki itt mondott érdekes dolgokat.Én személy szerint csak a hivatalos verziót tettem fel és nem tapasztaltam semmi lassulást amikor mp3 zenéket vagy filmeket netán alkalmazást tettem fel vagy töröltem a gépen.
Egyébként meg nem vagy te nekem senkim és nem te fogod nekem elmondani mikor fogom vissza magamat és mikor nem.Egész nyugodtan ki lehet jönni ide Zuglóba és el lehet beszélgetni a kérdésre.Nem forumon keresztül arcoskodni. Ennyit erről.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tőlem vette és ezt [EZT]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Had kérdezzem már meg a hivatalos I-TUNES program amit a kedves Apple kényszerít használni a PC csatlakozás előtt mióta telepítene fel kalóz verziót a készülékre??
Nagyon örülnék ha ezt valaki elmagyarázná..Köszi!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kis pénz kis foci
-
HartgeH3-2.8
addikt
De ahogyan azt már említettem volt (kifogás arra hogy csak 8ra volt pénzem) a tartalmak folyamatos frissítése mellett elegendő a 8 giga
Szerk Öhhm helyesbítenék akkor amikor vettem megtehettem volna hogy + 15 ért asszem 32est vegyek..sajnáltam 60-65k t egy ilyen kütyüért azért..
hát izé
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ja értem köszi
Nem értem akkor amit alapból elvesz 1gigát (nekem a 8 ból) akkor az mire van lényegében.Csináltam egy kis házi tesztet YouTube videók alapján a 32 kontra 8 és csak egy hajszállal maradtam el pl játék betöltésben (Ugyan az a játék), vagy pl amikor a zenéit,videóit töltötte be neki bizony döccent egyet-kettőt , nekem nem.
(De gondolom ez a nagy adat miatt volt)MC-vel kezdődik nekem is ez a bizonyos szám amit a kolléga fentebb említett.Megnéztem a 2ik generációshoz képest is és totálisan eltérő a változás, ég és föld.
Mégis csak van valami ebben a 3ik generácóbban..
(Ez csak saját magam által tesztelt dolgok)Élőben is teszteltük egy 32-vel szemben ott a menük gyorsaságát betöltését néztük , és pl wifin keresztül a youtube csatlakozást ugyan azon hálózaton (nyilvános), vagy safari töltést.
Filmet is ugyan úgy töltötte be..Szerintem akinek csak 8 gigásra van pénze nem csalódik.
Kérdés most kicsit rákaptam az applications-ra hogy mennyire sír majd a szám a tárhely miatt.Meglátjuk -
HartgeH3-2.8
addikt
Nincs az Ipodnál olyan lehetőség hogy teljes törlés mondjuk? Van kb 200 mega amit (Other)-ként jelez és sehol nem találom hogy mi az..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha mondjuk szeretem a legális tartalmakat és free alkalmazásokat akkor tehetek 3.1.3 at?
Én nem nyúlok bele semmibe ha nem szükséges. -
HartgeH3-2.8
addikt
Én tévedtem most van rajta 3.1.2 és az új 3.1.3 at kérdezi..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem volna hogy újrahúztam a gépem ismételten telepítettem az itunes-t és bizony elfelejtettem hogy ha szinkronizálom nem fogja látni egymást a kettő hisz nincsenek a listán a cuccok..semmi gond kezdem feltenni újra csak van kb 300 mega amit nem találok hogy mi foglal.Annyit jelez hogy Other ugye 1 gigát alapból elvesz azt tudom de kb 300 megával nem tudok elszámolni.Van valami format ebben?
IPod Touch 8GB "3gen"
Továbbá hogy érdemes e 3.1.3 ra frissíteni most az Ipod szoftverét..múltkori 3.1.2 re azt mondtátok rossz és hagyjam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Best Buy
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
Én is ilyet vettem 8gigás Touch nagyon bejön
Jelentem az enyém MC086BT, csak úgy beírtam
Már a második filmet néztem meg melóhelyen veleSzerk: Utazás közben vonaton vagy barátnővel ágyban mondjuk egy Balatoni faházban ha pölö nincs semmi (mert occsó) akkor perfect lesz úgy érzem..
Nagy feeling..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy tényleg fullos minőségü crank2-t sikerült cirka 500 megába konvertálni csúcs minőségben, persze kis kijelző jó minőség
Persze sok program van én az Any Video Convertert használtam szerintem nagyon jó.
Ha netán valakit érdekelne [link] (nagyon felhasználóbarát a cucc) -
HartgeH3-2.8
addikt
Beszéltem egy 32es tulajjal azt mondta őszinte lesz 10giga amit használ és akkor sokat mondott...amig beér munkába vagy leutazik barátnőhöz az kb 2 film és valamennyi zene.
Amit ő is megerősített és olvastam is a szabad kapacitást nem lehet tárhelyként használni tehát szépen ott figyel neki cirka 20 giga kihasználatlanul majd 70 ezerért.
Ha innen nézzük megint más a történet nem?
Természetes ő sem az az alkalmazás zabálós letöltős "csak ami kell alapon"..Sebességet még nem teszteltük össze de ha gyorsabb hát gyorsabb Respect..
Én örülök hogy alma tulaj lettem a többi nem lényeg
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi
Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Megvan a Touch..
Brutál jó
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözletem mindenkinek
Én döntöttem nekem ár/érték arányban egy 8gigás "3gen" touch felel meg és már meg is rendeltem.Olvastam egy kis cikket ami tetszett.Ő az [link] kimondottan tetszett vannak benne hasznos dolgok.Amitől picit tartok az ez lenne.. [link] Nem szeretném első boldog almás napjaimat tapéta kaparással és kevés hajszálam kihúzásával tölteni? Tudtok bíztatni valamivel? "Mondjuk áhh dehogy ez csak elvétve fordul elő" ?
Egyéb iránt pokolian kezd tetszeni az alma "mindenben".. csak az áraik
-
HartgeH3-2.8
addikt
Létezik hogy a gyári csomagban van fólia?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok !!
S.O.S ben kellene sürgősen egy válasz nekem.
Sokat gondolkoztam rajta milyen Ipod lenne ideális és nekem lényegében ár/érték arányban a 8gigás felelne meg.Kérdés az lenne nagyon sokat veszítek vele ha ezt veszem meg? Hardverker-ben 45k (használtat nem akarok).A 32/64 gigáshoz képest kérdezem..!Végülis alap felhasználó lennék filmet néznék zenét hallgatnék ahogy nézem az Mp4 formátumok sem eszeveszett nagyok teljes filmnél sem tehát elég lehet a 8g.
Ötlet tanács megjegyzés?
Köszi! Sürgős lenne.. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
skylinelaca #6242 üzenetére
Szia
Köszönöm a gyors választ sokat segített megkérdeztem egy eladót is hogy mennyiben érezhető ez az eltérés azt válaszolta lényegesen.De nem hiszem hogy pl játékban ez akkora jelentős lenne hiszen ez nem PC vagy Konzol de ki tudja.
Viszont a 8Gigás böngészés közben volt hogy picit lassú volt és olyan is hogy bizony homokóra efektus mire betöltött valamit.(Youtube videókon meg a 32Gigás egyből)
De gondolom ez függ a Wifitől és az internet sebességétől.
(Árkád bevásárló központban próbáltam egy kihelyezett Apple Store-nál)Árakat had ne irjak mert hanyatt estem.
Ott a 8Gigás annyi mint máshol a 32-es..
Agyrém -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem mivel Ipod Touch vételben gondolkozom.
Ugye most már a harmadik generációt lehet kapni több helyen az lenne a kérdés hogy Apple iPod touch 8Gb 3rd Gen -ben az valóban gyengébb? Mert apple.com oldalon azt olvasom hogy a gyorsabb (szebb stb) teljesítmény The new 32GB and 64GB iPod touch models-re értendőek.Nyilván ugye mindig a drágább a jobb..csak ugye itt nálunk jóval több.
Kérdés megéri e 8gigás Touch-ot venni..?!Szeretnék filmeket is nézni gondolom szépek a videók MP4 ben de jól konvertálhatóak a filmek rá Ipod-ra? Élvezhető a minőség? 8GB elég lehet?
Minden infot szívesen elfogadok.
Köszöntem előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged