- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Most néztem, a naono ban van már kamera meg fm rádió !! akkor kizárt hogy ezt kihagyják a touchból nem ? Na ha ezeket beleteszik, szeptemberben beruházok
egy minőségibb fülest használ valaki ? sennheisrt pl ? Javulás tényleg "látványos " ? -
Declare
őstag
Srácok, ez ami most fut itouch ez a 3.generációs ? 4. gen mikor lesz ? csak mert elég gyorsan rá lehet bukkani egy ilyenre :
Here is what should be in the 4th Generation iPod touch, add to the list.
LED/ OR OLED Screen, more likely LED.
Aluminum Back for no scratch, and(same glass screen) finger print resistance screen.
60% brighter screen
Cheap just like now, Drop the 8 GB and make it 16GB because 8 GB is a rip-off at $199.
Still/ Video Camera, 3.2 mega pixel camera.
40+ battery.
Same fast processor/ graphics GPU.These should be on the two high end versions of iPod touch of 32 GB and 64 GB or even 128 GB if available.
16GB $199
32GB $299
64GB $399POSSIBLE 128 GB $429
-
Declare
őstag
Elég azonosan gondolkozunk, engem is irritál pár dolog, meg bosszant hogy tök alap dolgok kimaradnak.
almaérzés.... nah ettől kapok frászt, többek között ez az amiért sose vennék iphont, elájulok attól hogy valaki megveszi az applet mert ő azt hiszi ettől lesz valaki ..... mint egy csaj ismerősöm, akinek a legfájóbb az hogy miért nincs rajta a fülesen is az alma, így nem is látszik a metrón hogy őneki apple je van
-
Declare
őstag
válasz
Stifler93 #6887 üzenetére
Igen ezt már kiderítettem, köszi azért az észrevételet. Az a bajom, hogy a mobil telókra a tomtom befejezte a frissítéseit már egy jó ideje, de ha jól tudom az apple el jóban vannak és fejlesztik is rendesen. Youtubon is láttam videókat, de még senkivel nem sikerült beszélnem aki kipróbálta
Pedig ha se gps se rádió se fényképező, se divx filmek akkor lassan ott tartok hogy egy dárga nagyranőtt mp3
-
Declare
őstag
Köszi szépen a hozzászólásokat !! Ez nem egy jó hír hogy tényleg nincs benne rádió
soxor nem tudom megérteni az applet hogy olyan dolgokat spórol ki ami már annyira alap....rádió, vagy az iphonban a 3 megapixeles kamera vaku nélkül.....vicc
Viszont továbbra is várom a tom tom os tapasztalatokat, ha valki már próbálta !
-
Declare
őstag
Sziasztok !
Egy 32gb os itouch al szemezek mostanság, de van azért pár kérdés amire nem találtam egyértelmű választ.
- van benne bluetooth ?
- Fm rádió?
- akku meddig bírja (főleg régebbi itouch tulajoktól kérdezem, mivel cserélni nem lehet az akkut, legjobb tapasztalataim szerint is 3 év alatt azért rendesen leharcolódik egy akku amit az ember nap mint nap használ, vagy ez a tudatos apple logika, ne vegyél "mp3 lejátszót" 3 évnél hosszabb időre ? )
- ébresztő funkciójára fel lehet ébredni ?olvastam olyan tesztet, hogy nem egyértelmű a kérdés
- összehasonlítás alapja van valakinek creative lejátszóval? tudtommal creative cuccok (nekem is volt egy régebbi mp3 játszó) a legjobbak között vannak minőségben. Most egy music edition nokiém van, az is egész szépen szól, múltkor belehallgattam egy itouchba és nem esett azért le az állam.
-Programok letöltése, telepítése hogy működik ? Nem volt még soha semmilyen apple cuccom, azért ez a láma kérdés. Ha jól értem amiket eddig találtam, jobbára a saját itunes progijával az apple store ból fizetős úton működik. Ha ezt ki szeretném kerülni akkor meg mindenféle kockázatos feltörős mutatványt kell elkövetni ? Mostani kis nokiámra azért nem okoz gondot innen onnan beszerzett nem eredeti nokiás dolgokat telepíteni.
Ez főként azért is érdekel, mert egy fontos része lenne, hogy működjön rajta a tomtom os navigáció. Ezzel tapasztalata valakinek ? Külső nokiás gps vevőmmel nem gond neki együtt dolgozni ? A tom tom jó eséllyel csak úgy működik hogy kifezetek érte az apple nak megint több 10 ezret vagy valami jailbreak es bukfenc segít itt is ?köszi szépen előre is mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest