- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
pont egy ilyen smc routert akartam lecserélni (mert instabil fos volt) pont egy ilyen tplink routerre. meg is vettem de az istenért nem lehetett normális müködésre bírni. kötelező körök után visszavittem. ez karácsony előtt volt, most fogok új routert keresni (bár megjegyzem az smc egy firmware frissités óta kifogástalanul müködik.
bocs az offért csak annyira megtetszett ez a kis router páros.
-
leeate
senior tag
Menjenek akkor a fenébe, már azt hittem, jó napom van
Ez az iPig nagyon állat, a szó szoros értelmében, de nem értem, hogy ha a SE telefonom kihangosítva nagyot szól, ráadásul meg lehet hackelni, és akkor annál is nagyobbat, egy ilyen kategóriájú mp4 lejátszótól ezt miért nem lehet elvárni..?
skylinelaca: megtaláltam a linket hozzá. De ha másmilyen a hangszórója az ipodnak, mint az iphone-nak, akkor ez tényleg nem működhet.
Más: Nektek is az van, hogy ha kiválasztjátok a magyar nyelvet, csak továbbra is angol marad minden? Bár nem fontos, nekem tuti kényelmetlen lenne magyarul használni, ha már így szoktam meg
-
-
-
kali8n
aktív tag
Üdv!
Pontosan mit is jelent az, hogy tethered egy jailbreak?
Azt tudom, hogy minden újraindítás után eltűnik a jailbreak, de a feltelepített cuccok is?
Ilyenekre gondolok mint pl. magyarosítás, AppSync stb..
Amúgy azt lehet tudni, hogy kb mikorra várható untethered jb?
Egyenlőre ennyi -
Immy
őstag
Szóval akkor nekem 2.generációs 8gigás kell
(megint
)
Ezeknek 1év alatt mennyit romlik az akku teljesítményük? Van lehetőség utólag cserélni őket?
Játék nem érdekel (annyira), böngészés szerintem egész jó volt a 2.generációssal is. (flash-t egyikse támogatja szóval nemtudom minek kell olyan óriási sebesség.
Emulátor?Ezt kifejtenéd?
-
Immy
őstag
Köszönöm válaszod!
Szép egy mondat. Szóval akkor nem érdemes 3.generációs touch-ot venni, bőven elég a 2.generációs is?
Értem hogy gyorsabb procival rendelkezik az újabb generációs, de a 2. generációs is tökéletesen játszotta a filmeket.
Ergo minek kell még nagyobb teljesítmény, hogy gördülékenyebben menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest