- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13435 üzenetére
Hát.. Így már nem volt pofátlanság az alku, visszavonom..
Szerintem az az iPod brutálisat esett, és vagy (valami csoda folytán) nem tört ripityára, vagy kicserélték a kijelzőt/hátlapot. Lehet hogy érdemes volna szétkapni fizikai sérülések után kutatva, talán helyrehozható - ennyiért még bütykölni is megérte szerintem, plusz ha csak a kijelzőt tudod belőle alkatrésznek eladni, már jól jártál.
Az az alaplap csúnyán megsérülhetett, azt azért nem tartom valószínűnek, hogy valamelyik IC adta volna meg magát..
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13428 üzenetére
Igen más, de a sima 3-as osztatú (két vonal van a dugón) jackes fülesnek működnie kell akkor is, ha az aljzat egyébként támogatja a mikrofonos headsetet is.A kompatibilitással fordítva szokott gond lenni, a mikrofonos fülesek (4-felé van osztva a dugó, 3 vonal van rajta) gyakran csak akkor müködnek a hagyományos aljzatokkal, ha nyomva tartod a válaszgombot. A normál füleseknek viszont működnie KELL, úgyhogy gyanítom hogy a készülékben az aljzat lesz a hibás, különösen ha mozgatásra elmegy a hang.. (Valószínű be volt dugva egy füles mikor leesett, és a dugót érte az ütés.) Nézesd meg, az alaplapon a testforrasz leszakadhatott, újra kell pöttyinteni.
Az árra pedig mit mondjak.. Az 5ezerből is alkudni.. Már tényleg kőkemény pofátlanság..
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13425 üzenetére
Annyiért jól érezted hogy akár zsákbamacskának is meg kell venni, 5K-ért egy 8 GB-os microSD-t sem kapsz a mediamarktban, nemhogy PMP-t..
A JB nem lesz gyógyír a fagyikra sajnos, de bízzunk benne, hogy egy frissítés megoldja. Amire írtad arra tökjó lesz, a játékoknál sajna lehet gond kiindulva abból, hogy az öcsém 3G-jén kicsit laggolva dühöngtek a madarak 4.1 alatt, vissza kellett rakni a 3.1.3-at, arra viszont szinte már semmi nincs. Próba-szerencse, ha egyben van és pláne ha a repedés sem olyan hogy kieshet darab az üvegből, azonnal vedd meg.
Dani3l:
Én ipodon csináltam, eleinte hisztizett elég sokat, de végül működik rendesen, és nem kellettek kártyaadatok.
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13420 üzenetére
Ha szerencséd van, megoldja egy frissítés, de nem biztos sajnos.
A menüben azért nincs frissítés gomb, mert tudtommal az iOS 4 még nem támogatja ezt a lehetőséget, iTuneson viszont tudod frissíteni rendesen.Azt vedd figyelembe a vételár kicsengetésénél, hogy a 8GB-is verzió hiába 3. generációs, hardverben sokkal gyengébb, mint a 16, 32 és 64 gb-os 3. gen. iPodok (a 8GB hardvere megegyezik a 2. generációs podokkal).. Az a tárhely már nem túl sok (mondjuk van akinek elég), de zenehallgatáson kívül sokmindenre már nem fogod tudni használni a hardveres korlátok miatt, illetve az iPhone 3G-ből kiindulva a 4.3 már visszafogja a sebességet rendesen.. (talán ezért is fagy annyira?)
-
dudika10
veterán
1. Az emberek nagy része vakteszten nem tudja megmondani melyik a 320-as MP3 és melyik a veszteségmentes formátum.
2. Tudom meg leszek kövezve, de az ipodok nem a legjobb minőségűek.
3. Ha a gyári fülhallgatót használod akkor pláne teljesen értelmetlen tömörítetlen formátumot tenned a lejátszóra.Na megyek is ebből a topikból mielőtt szétszednek
-
chubii
senior tag
Lenne egy kérdésem: amikor a vadonatúj Touch-ot kibontja az ember,akkor ugye van egy képernyőmatrica rajta( a Home Screent ábrázolja). Na már most,ha azt eltávolítjuk( mert el kell),akkor van alatta rendes kijelzővédő fólia is??
Más: van olyan időjárás-jelző program rá, ami Magyarország városait is támogatja??( Nem tudom,hogy az eredetiben vannak-e magyar városok)
Azért mondtam,hogy fólia,mert még nem volt Touch-om,és az internetes képeken úgy tűnt,mintha az lenne. Akkor viszont van hozzá csomagolt fólia a dobozában,vagy nekem kell azt is vennem?
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest