Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az alapcsomagban lévő felszereléssel csak USB-ről tudod tölteni.
A hálózati töltéshez külön adapter kell.FLV videókat csak jailbreak után, az iMobileCinemával tudsz lejátszani (kivéve, ha az adott oldal támogatja az iPhone-okat), és semmi garancia nincs, hogy a docler.hu-n működik.
“All nothings are not equal.”
-
Csaló! Egy ismerősöm volt annyira hülye, hogy előre utalt neki 30k-t egy iPhone-ért. Természetesen se iPhone nem lett, se a gyerek nem került elő.
Most nincs fenn az ismerős MSN-en, de 99,9%, hogy ugyanaz a karakter. Hasonló szöveg, ugyanez a cím.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Kommy
veterán
Nem kell tizen akárhány órát tölteni, először sem, ez már egy jóideje nincs így mobiloknál sem. Nem hiszem hogy valaki ki szokta kapcsolni , mert nem sok értelme van, mert nem merül jóformán semmit egy éjszaka alatt.
Töltőről nem tudok nyilatkozni, én gépről töltöm.xd: igen mivel egy és ugyan az a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
leeate
senior tag
Én úgy vettem észre, h egyszeri rebootolás sokkal többet merít, mint egész éjszaka bekapcsolva hagyni, de lehet csak nálam
(persze nem árt alvás előtt kilépni minden programból meg kikapcsolni wifit, bt-t, stb..)[ Szerkesztve ]
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
CoryLopez
csendes tag
Hi! Sztem nem valószínű!December közepe óta alig lehet kapni. A 8GB-os mostmár elérhető szinte mindenhol, de a 32GB-os továbbra sem.Az ára pedig stagnál, vagy emelkedik (pedig a dollár-forint nem nagyon mozog).
Én 3-4 hete szeretnék egy 32GB-osat beszerezni (viszonylag jó áron), de eddig sikertelenül... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest