Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11
üzenetére
Nem fog menni, hacsak le nem mentetted az update előtt az shsh fileokat 3.1.3-on. Mivel feltételezem nem tetted ezt meg, így nem fog menni.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
bendikeee11
üzenetére
Frissíts iTunes-al.

-
Bling95
őstag
válasz
bendikeee11
üzenetére
letöltesz valami megnyitásra elkalmas programot, pl discover , amit a program kiir cimet˘azt beirod a böngésződbe és wifin rászinkronizálod
-
válasz
bendikeee11
üzenetére
Jócucc, nekem is az volt.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
bendikeee11
üzenetére
Szia!
Beépített equalizer minták vannak, méghozzá a beállításokon belül, a music fülnél. Ott van jópár séma, valamelyik csak jó lesz Neked is

-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11
üzenetére
"Légyszi válaszoljatok mert nem akarok fizetni.."
Gondolom az iPodért sem fizettél.
-
válasz
bendikeee11
üzenetére
De. Fizetned kellett volna, meg olvasgatni egy kicsit a fórum alapelveit.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Ne aggódj ha 8 GB-osról van szó akkor a 3g-sre se lehet majd mivel hardverileg teljesen azonosak. csak a 32/64GB-os változat kapta meg az új hardvert. Vagyis már júniusban lesznek olyan dolgok amik nem fognak működni (nem lesz engedélyezve) , mint például a multitask, vagy akár a háttér beállítás.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
bendikeee11
üzenetére
Amelyik olcsóbb

-
Csapi007
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Hy
Én azt mondonám hogy mint hardver mint szoftver (JB) szempontjából tök mind1 melyiket veszed. -
xxman
senior tag
válasz
bendikeee11
üzenetére
én leszedek egyet és csak ha nagyon muszáély akkor frissitem igazábol full mind1 mert csak kulsőre más belsőre ugyanolyan szar... ruhellem itunes...
-
Stifler93
tag
válasz
bendikeee11
üzenetére
MC modell az, aminek a part number-e MC-vel kezdődik. Ezek a VALÓBAN 3. generációsak
(Megjegyzem hülyeség, h a 3G-set kikapcsolás után újra jailbreak-elni kell. Csupán rá kell dugni a gépre, és lefuttatni egy progit ami beboot-olja. Fél perc az egész)
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
A gond ott van , hogy 2. generációsat szerintem csak használtan kapsz. A firmware meg mindegy mi van rajta mivel akármelyik rárakható, így tudod jailbrekelni "rendesen". A legújabb firmware-el sen tethered a 2. generációs, egyszóval lehet rajta 3.1.3 is.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Ezt hívják tethered jailbreaknek, de 2. gemnerációsnál ilyen a legújabb és a régebbi firmware verzióknál nincs, de ki tudja mi lesz később.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Ha 8 Gb-osat veszel akkor én azt ajánlom, hogy 2G-set vegyél, mert a 3. generációs 8GB-os az is igazából 2. generációs. Viszont mígy a 2. generációs minden gond nélkül jailbreak-elhető, addig a 3. generációs 8gb-os nem lehetséges a legújabb rendszeren jelen esetben és downgrade-elni sem lehet olyan egyszerűen.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Attól függ melyik generációsat veszed, mert ha 3. generációsat akkor nem tudsz downgrade-elni, mivel csak a legújabb firmware-t lehet rárakni. Csak akkor lehet rárakni régebbit ha annak az ECID/SHSH fájljai le vannak mentve (ez készülékenként, és firmware verzónként különbözik)
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Csak jailbreak-elt iTouchra lehet így felrakni tört appokat.
-
dudika10
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest