Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #9224 üzenetére
Nem fog menni, hacsak le nem mentetted az update előtt az shsh fileokat 3.1.3-on. Mivel feltételezem nem tetted ezt meg, így nem fog menni.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
bendikeee11 #7788 üzenetére
Frissíts iTunes-al.
-
Bling95
őstag
válasz
bendikeee11 #7460 üzenetére
letöltesz valami megnyitásra elkalmas programot, pl discover , amit a program kiir cimet˘azt beirod a böngésződbe és wifin rászinkronizálod
-
válasz
bendikeee11 #7392 üzenetére
Jócucc, nekem is az volt.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
bendikeee11 #7108 üzenetére
Szia!
Beépített equalizer minták vannak, méghozzá a beállításokon belül, a music fülnél. Ott van jópár séma, valamelyik csak jó lesz Neked is
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #7100 üzenetére
"Légyszi válaszoljatok mert nem akarok fizetni.."
Gondolom az iPodért sem fizettél.
-
válasz
bendikeee11 #7100 üzenetére
De. Fizetned kellett volna, meg olvasgatni egy kicsit a fórum alapelveit.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #7030 üzenetére
Ne aggódj ha 8 GB-osról van szó akkor a 3g-sre se lehet majd mivel hardverileg teljesen azonosak. csak a 32/64GB-os változat kapta meg az új hardvert. Vagyis már júniusban lesznek olyan dolgok amik nem fognak működni (nem lesz engedélyezve) , mint például a multitask, vagy akár a háttér beállítás.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
bendikeee11 #7026 üzenetére
Amelyik olcsóbb
-
Csapi007
veterán
válasz
bendikeee11 #7026 üzenetére
Hy
Én azt mondonám hogy mint hardver mint szoftver (JB) szempontjából tök mind1 melyiket veszed. -
xxman
senior tag
válasz
bendikeee11 #6987 üzenetére
én leszedek egyet és csak ha nagyon muszáély akkor frissitem igazábol full mind1 mert csak kulsőre más belsőre ugyanolyan szar... ruhellem itunes...
-
Stifler93
tag
válasz
bendikeee11 #6981 üzenetére
MC modell az, aminek a part number-e MC-vel kezdődik. Ezek a VALÓBAN 3. generációsak
(Megjegyzem hülyeség, h a 3G-set kikapcsolás után újra jailbreak-elni kell. Csupán rá kell dugni a gépre, és lefuttatni egy progit ami beboot-olja. Fél perc az egész)
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6979 üzenetére
A gond ott van , hogy 2. generációsat szerintem csak használtan kapsz. A firmware meg mindegy mi van rajta mivel akármelyik rárakható, így tudod jailbrekelni "rendesen". A legújabb firmware-el sen tethered a 2. generációs, egyszóval lehet rajta 3.1.3 is.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6977 üzenetére
Ezt hívják tethered jailbreaknek, de 2. gemnerációsnál ilyen a legújabb és a régebbi firmware verzióknál nincs, de ki tudja mi lesz később.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6975 üzenetére
Ha 8 Gb-osat veszel akkor én azt ajánlom, hogy 2G-set vegyél, mert a 3. generációs 8GB-os az is igazából 2. generációs. Viszont mígy a 2. generációs minden gond nélkül jailbreak-elhető, addig a 3. generációs 8gb-os nem lehetséges a legújabb rendszeren jelen esetben és downgrade-elni sem lehet olyan egyszerűen.
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6973 üzenetére
Attól függ melyik generációsat veszed, mert ha 3. generációsat akkor nem tudsz downgrade-elni, mivel csak a legújabb firmware-t lehet rárakni. Csak akkor lehet rárakni régebbit ha annak az ECID/SHSH fájljai le vannak mentve (ez készülékenként, és firmware verzónként különbözik)
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #6971 üzenetére
Csak jailbreak-elt iTouchra lehet így felrakni tört appokat.
-
dudika10
veterán
válasz
bendikeee11 #6961 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest