Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanX360
csendes tag
Üdv.
Remélem nem gond, hogy ide írok, csak hát az itunes-os topic eléggé behalt (meg végül is nekem is touch-om van és a mindenbe ez is bele tartozik).
Ma délután megakartam venni a cut the rope-ot, de az itunes elutasította a kártyámat, amit már kb. fél éve használok és eddig nem volt vele semmilyen problémám. Tudja valaki miért van és hogy lehetne orvosolni? -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok!
Az iTunes 2 napja nem fogadja el az eddig tökéletesen működő bankkártyámat. Akárhányszor beírom újból az adatokat, mindig csak azt látom, hogy your payment method was declined. Mit tudok ilyenkor tenni? -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok.
Ma este kaptam meg az új 4. generációs 64gb-os ipodomat, de van valami gáz vele. A képernyő alatt világít egy csík (csak akkor ha a képernyő is világít). Eléggé sz*rul néz ki. Ha beviszem Pesten egy apple boltba, akkor szerintetek tudnak vele valamit csinálni vagy kiröhögnek. Remélem megtudják javítani, mert tényleg nagyon idegesítő és szerintem nem ezt várja az ember egy ilyen árkategóriájú készüléktől.
Le is fényképeztem, nagyjából lehet látni:
. -
CartmanX360
csendes tag
-
CartmanX360
csendes tag
Másfél évig volt egy 2. generációs touchom, és egyáltalán nem hiányoltam belőle a kamerát, sztem felesleges. Mondjuk a videó az tényleg nagyon szép, de ha fényképezni kell, akkor azt inkább az N82-mel teszem (persze csak ha nincs nálam az Olympus E-520-am )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.