Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ZozzHUN #7054 üzenetére
Igen
Komolyra fordítva a szót, a touch túl vékony nekem, és a sima fém hátlap miatt csúszkál is a kezemben, ezért kellene valamilyen tok.Korábban vált már Griffin iClrear-em, de az annyira vastag volt, hogy a virtuális D-Pad-et alig értem el. Utána volt Case-Mate Vroom-om is, de az eléggé gyűjtötte a koszt, +most hogy eladtam már nem is nagyon kapható itthon.
-
xxman
senior tag
válasz
ZozzHUN #6806 üzenetére
hat az a gaz h a touchomon meghibásodott valami... sokaig nem kapcsolt be de egyszer csak igen... aztan en hulye
kikapcsolam ... és rájötztem azért kapcsolt be mer csutkára merült...(töltőre raktam) és mivel az akksi 80% on volt kikapcsolásnáél ezért sokáig tartana megvárni még ujra lemerül... de már használni szeretném a kicsikét
-
mondomén
őstag
válasz
ZozzHUN #6800 üzenetére
Most nézem, hogy Iphone 3G-vel már meg is oldották.
-
-
válasz
ZozzHUN #6790 üzenetére
Na ja, ezért tilos a jailbreak a fórumon, mert mindenki rohan és warezol vele.
Egy csomó más hasznos dologra is jó, pl. ott a YourTube (videóletöltés a gyári YouTube alkalmazással), a Safari Download Manager (fájlletöltés), ott az SSH szerver, az iFile, témázgatás... Messze nem a warezról szól.
-
válasz
ZozzHUN #6719 üzenetére
Ezt elkúrtad, nem kicsit, nagyon.
Nem szabad jailbreakelt iKütyüt belül formázni...A helyes megoldás az, hogy shift+restore-ral felteszel egy 3.1.2-es szoftvert az iPodra. A szoftvert innen tudod leszedni, a telepítéshez meg DFU módra lesz szükséged. Nomeg persze iTunes-ra.
-
kriSii
csendes tag
válasz
ZozzHUN #6709 üzenetére
Háát amit én láttam haver iPhone-ján tükör fóliát az nagyon szar volt szerintem! Maxra kell tennie a fényerőt h. lásson valamit a kijelzőből...szerintem nagyon szar...legalábbis engem nagyon idegesítene! Lányoknak biztos jó mer tudják nézegetni magukat benne!
Nekem most egy Switch & Easy antireflexes hiperszuper cuccos van fenn ... ha sikerül felrakni buborék mentesen akkor szerintem nagyon jó!
(Én elbasztam egyet, mert miközbe tettem fel bement egy porszem alá és elég idegesítő volt...nem olyan egyszerű jól felrakni) -
skiny83
aktív tag
válasz
ZozzHUN #6693 üzenetére
Szia!
Csak hogy még jobban elbizonytalanítsalak: Nekem ilyen van fehérben :[link] de nem igazán ajánlom. Recseg ropog, sniccerrel kellett rászabnom a touchra, gyűjti a port a széleken de ami a leginkább bánt az, hogy a fehér müanyag része már egyáltalán nem fehér! Egy két hónapja van meg (nem kőműves vagyok és nem is útmunkás szóval nincs kitéve masszív szennyeződésnek) és a szimpla zsebben tartás mellett is "besárgult". Próbáltam lepucolni müanyag tisztitóval de meg se kottyant neki. bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest