- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mono-chrome
csendes tag
Hello!
Melyik füles az, amelyik:
- iPod Touch kompatibilis -> van rajta mikrofon, remote és működik is, akár a gyárin
- "Agybadugós"
- Szépen szól...CX 300-on nevelkedtem, erre kényes vagyok.
- Megúszható olyan 10 000 HUF környékén...akár használt is szóba jöhet...Előre is köszi van ilyen...
-
mono-chrome
csendes tag
Közben pedig rájöttem, hogy lenne erre egy jó program...
CopyTrans néven fut, viszont a trial csak 100 számig elegendő és sehol nincs belőle tört verzió... -
mono-chrome
csendes tag
Megpróbáltam a visszafelé szinkronizálást...
Megtiltottam az iTunes-nak az automatikus szinkronizálást, rádugtam, intézőbenben engedélyeztem a rejtett fájlok láthatóságát, de nem találtam ipod_control nevű mappát...Az össz fájlstruktúra ami az iPod-ombanban van ennyi:
iPod->Internal Storage->DCIM->800AAAA->2 darab .jpg fálj, amik háttérnek vannak beállítva.Azt nem mondtam, hogy a cucc nincs jailbreak-elve...ez lenne a gond?
-
mono-chrome
csendes tag
Azt, hogyan tudom kivitelezni, hogy a zenéket az iPod Touch-ról szinkronizálja a gépre és ne fordítva?
A gépről elszállt minden zeném, de iPod Touch-on megvan...nem szeretném újra összegyűjteni azt a tizengigát egy elcseszett szinkronizáció miatt... -
-
mono-chrome
csendes tag
Hali!
Ma sikerült szerválni egy 3. generációs 32 GB-os példányt szinte majdnem újonnan...imádom.
Egy kérdés, melyik video converter-t ajánljátok? Jó lenne, ha a feliratot valahogy belekonvertálná a videóba és persze minél több kiterjesztést ismerjen... -
mono-chrome
csendes tag
Sziasztok!
iPod Touch-ot szeretnék venni mindenképpen.
De nem egészen vagyok tisztában a generációkkal.Amik most kaphatóak (8G/32G/64G) a hivatalos Apple disztribútoroknál, az a 3. generáció?
Láttam van sok 8GB/16GB-os készülék is használtan 30 000 HUF körül, ami baráti ár, de ezek 2. generációsok.Mi a különbség a 2. és 3. generációs készülékek között.
Továbbá az Apple honlapján is láttam, hogy a most kaphatóak közül a 32GB/64GB-os változatok "még jobb teljesítményt, még szebb grafikát" tartalmaznak...meg persze hangvezérlést, de én azt lesz@rom.
Ez a különbség valóban észlelhető a nagyobb kapacitású modelleknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged