- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13438 üzenetére
Szerintem is elég durvát kaphatott . Sajnos háttérsztorit nem tudok az esetről, csak annyit,hogy egy lányé volt.
Mellesleg a héten sikerült életet lehelnem bele ismét. Fene sem értiValóban nem segített a dzsébé a fagyáson. Van amikor egész nap elmegy fagyás nélkül, de van, amikor hagyom pihenni inkább, mert egy sima lapozástól beakad akár többször egymás után.
Az előlap is eléggé mozog kb 2 mm-es mozgástartományban. Kiesni nem akar ( jól megrázogattam), de azért odafigyelek rá.
Ettől függetlenül 4k-ért vétek lett volna otthagyni még így is -
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13429 üzenetére
Akkor a készülékben van a hiba. Megtaláltam a füles dobozát és rajta van a Made for iPod logó.
Bárcsak ez lenne a legkisebb gond veleAmilyen jól működött első nap, most legalább annyira akarom földhöz vágni
Már géphez sem tudom csatlakoztatni, mert folyton kifehéredik a kijelzője olyankor. Valamint a fagyás is egészen új méreteket öltött. Enyhén szólva használhatatlan. Restore megvolt, semmi sem változott.
Ráadásul sem 4.3-at, sem JB-t nem lehet rárakni, ahogy olvastam.... Még bíbelődök vele egy kicsit hátha megjavul, de utána elpasszolom valakinek vagy szétszedem. Kár érte, elég szerethető kütyü -
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13426 üzenetére
Köszi a választ ! Már itt is van nálam a kicsike. Nagyon szuper. Nem akarom elkiabálni magam, de még egyszer sem fagyott mióta nálam van (kopkopkop). Most fogom frissíteni iTunes-szal. A dühös madarakat pedig szépen viszi, egyedül a robbanásoknál látszik,hogy nem mai hardware van alatta
Ja és az ár : Pofátlan voltam, és sikerült 4ezer forintra lealkudnomEnnyiért hülye lettem volna otthagyni.
Lenne még egy kérdésem : Ha jól tudom az iPodoknak kicsit más a jack aljzat kialakítása, ugye ? Mert kipróbáltam a Sennheiser CX350 II fülesemmel, és csak bizonyos állásnál szólt mindkét oldal, valamint mozgatásra folyamatosan változott a hang. Másik eshetőség,hogy a készülékben a hiba. Hétfőn elvileg kapok egy mikrofonos iPhone fülest. Majd kiderül akkor.
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13423 üzenetére
Huh, jó,hogy írtad. El is felejtettem,hogy a 3gen 8GB egy újracsomagolt 2gen. A tárhely mérete nem gond. Internetre, játékra, kicsi zenére és még 1-2 apróbb dologra használnám ( hírek, shazam, időjárás...). Talán a felét se tölteném meg a 8GB-nak.
De akkor azt mondod,hogy már játékra is alig használható ? Angry Birds, Where is my water és hasonló programok érdekelnének, az ilyen-olyan FPS és autós játékok nem.
5ezer forintért tudnám elhozni. A repedt kijelző ellenére rendesen működik a kijelző, mindenhol érzékel, és szinte bele sem zavar a láthatóságba.
Ha az alap szoftverrel fagy, akkor a JB nem lehet gyógyír a problémára ? -
chubii
senior tag
Sziasztok!
Testvérem által lehetőségem van egy ( repedt kijelzős ) 3.gen 8GB-os Touchot venni jó pénzért . Az én kezemben össz-vissz 2 percet volt, de azalatt sikerült is lefagyasztanom kétszer... 4.3 van rajta. Egy frissítés megoldaná a problémát gondolom, nem ? És akkor a másik probléma : Nem található frissítés menüpont a Beállítások alatt. Ez mitől lehet ? Gondolom ettől még iTunes-ban lehet frissíteni, de testvérem 4gen Touch-án megtalálható ez a menüpont.
( Teljesen noob vagyok Touch témában ) -
chubii
senior tag
A Facebook alkalmazás tényleg fagy vagy újraindul,ha chatelni akarsz vele ?? iTunes Store-on pár ember erre panaszkodott... KÖszi
-
chubii
senior tag
Valaki próbálta már a Wadja.com oldalt Touchról elérni? Ingyen sms-t lehet innen küldeni.( Tényleg működik, haver is mindig onnan küld üzit) Működne ez az ingyen sms az iTouch-ról is?( Mert ugye csak internet és egy regisztrált fiók kell hozzá. Meg sztem nincs semmi olyan tartalom amit ne tudna megjeleníteni az oldalon)
Köszi -
chubii
senior tag
Valami olyasmit írt ki,hogy a szerver miatt nem tölthető be az oldal.( amikor a Prohardvert akartam megnézni) Lehet ,hogy az a lopásgátló bizbaz zavarta meg. Nemtom...
Ha veszek Touchot,akkor mindenképp fórumoznék rajta. Szóval kérlek nyugtassatok meg,hogy Nektek ( iTouch tulajoknak) minden hiba nélkül, gyorsan behozza a prohardvert( vagy akármilyen más oldalt), és fórumozni is tudtok rajta( hozzászólást írni is).
Köszi szépen -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6904 üzenetére
Pont ez a gondom, hogy sokat kéne várni.
Szeptember még messze van. Addigra meg nem is biztos,hogy szükségem lenne rá.
Vagy veszek egy 3.gen Touchot ,és ha sokkal hiperszuperebb lesz a 4. gen, akkor lecserélem arra.(Kell tartani valami olyan újítástól,ami miatt teljesen értelmetlen lenne a 3. generációs Touchot megvenni?)Más: ma voltam "Mert hülye azért nem vagyok" üzletben,és kipróbáltam a Touchot. LEgfőképen az internetes részére voltam kíváncsi. A böngésző nagyon lassúnak bizonyult, pedig a wifi-jel nem volt gyenge. A Prohardvert meg be sem hozta nekem. Ez mitől lehet?? Csak a fórumozást meg olvasgatást akartam kipróbálni rajta. Miért volt olyan lassú a net?
Köszi -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6902 üzenetére
Az már csak szeptemberben fog kiderülni, hogy kamu-e vagy mégsem..
( Kivéve,ha jön egy ellen cikk vagy egy "másik prototípus" elvesztése)
Apropó : azon gondolkozok,hogy megvárjam-e a szeptembert az új Touch miatt.
Mert ugye valószínű,hogy jobb hardvert és plusz gyári appokat fog kapni( pl Voice controll),amik nem biztos,hogy elérhetők lesznek az előző generációs Touch-okon.
Jártam már hasonlóképpen: pl a 3.gen Nanomat nyáron megvettem, mire szeptemberben kijött egy jobb kinézetű,giroszkópos,olcsóbb Nano.Szíttam utána a fogamat rendesen, de most már előre is tájékozódok,hogy nem nagyon érjen meglepetés. -
chubii
senior tag
Olvastátok?? Megint elhagyták egy Apple termék prototípusát. A képek alapján valószínű,hogy kamerát fog kapni az új iTouch.
-
chubii
senior tag
Lehet,hogy hülye kérdés ,de a Touchban van vibramotor??
-
chubii
senior tag
válasz
dudika10 #6768 üzenetére
Viszont én otthon több zenét hallgatok,mint közlekedés közben, és én a legjobb minőségben szeretem hallgatni a zenét, mondjuk este lefekvés előtt. Amúgy meg a 8gigás Clip+-omra fér elég zene. Pár FLAC album nem jelent neki gondot. Persze vannak zenéim MP3-ban is,csak a kedvenceimet hallgaton FLAC-ban.
-
chubii
senior tag
válasz
dudika10 #6766 üzenetére
Nyugi,én nem foglak szétszedni
1. Igazad van
2. Tudom, azért van egy Clip+ -om,csak zenéreA Touch meg ott lenne minden másra
3. Egy AKG 518 DJ-n azért mégiscsak lenne értelme a veszteségmentes zenének. ( A CLIP+-on is nagyjából csak az van)más: Ugye az EQ nem a legjobb az IPodokon,szóval működne az,hogy valamilyen programmal ( pl. SOundforge) beállítok a zenén egy hangszínt,és azt rakom fel a Touchra? Ilyenkor úgy fog szólni a zene,ahogy beállítottam a külső programmal,vagy teljesen elrontom a hangot? ( NEm nagyon vagyok jártas az ilyenekben)
-
chubii
senior tag
Hallgatott már valaki Apple Lossless-t az Ipodján?? Ha igen meg tudná mondani,hogy érezhetően jobban szól-e,mint mondjuk egy 320kbps-os MP3 ?
-
chubii
senior tag
Tokot mindenképp vennék hozzá. Az előző Ipod Nanomon alig volt karc, úgy vigyáztam rá,meg tokban volt. Persze amikor odaadtam a tesómnak, össze vissza karcolta.
A kulccsomót meg sem telefon,sem más mellé nem rakok a zsebemben. Van bennem annyi logika,hogy rájöjjek ,úgy tiszta karc lesz.Nem tudom,hogy más emberek miért nem gondolnak erre. -
chubii
senior tag
Van kijelzővédőfólia az ITouch dobozában kibontáskor,vagy nekem kell külön vennem hozzá??
-
chubii
senior tag
Lenne egy kérdésem: amikor a vadonatúj Touch-ot kibontja az ember,akkor ugye van egy képernyőmatrica rajta( a Home Screent ábrázolja). Na már most,ha azt eltávolítjuk( mert el kell),akkor van alatta rendes kijelzővédő fólia is??
Más: van olyan időjárás-jelző program rá, ami Magyarország városait is támogatja??( Nem tudom,hogy az eredetiben vannak-e magyar városok)
Azért mondtam,hogy fólia,mert még nem volt Touch-om,és az internetes képeken úgy tűnt,mintha az lenne. Akkor viszont van hozzá csomagolt fólia a dobozában,vagy nekem kell azt is vennem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest