- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
Csokicsibesz #5773 üzenetére
Azt hiszem ilyen nincs. Viszont quickoffice és társaival létre lehet hozni doc fájlt és még szerkeszteni is lehet. Illetve a gépről is fel lehet tölteni wifi segítségével.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #5729 üzenetére
[link]
A 2. genes leírásnál van egy link, ott találsz 3. genre is...
Rátenni meg iTunes-szal, shift + restore gomb.Adam: neten istyle, starking, xms stb, google kidobja úgyis...
-
hemaka
nagyúr
válasz
skylinelaca #5722 üzenetére
Elvileg lesz,
Az új Ebuddy pro nem rossz cucc, de a fektetett módot miért hagyták ki, nem értem. -
hemaka
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #5720 üzenetére
Minek ahhoz magyarítás? Olyan egyszerű, mint egy darab kavics. Amcsi "észre" tervezték.
-
hemaka
nagyúr
válasz
skylinelaca #5708 üzenetére
Download meter
-
hemaka
nagyúr
válasz
arabicsnus #5680 üzenetére
ingyeneseket sima kártya nélküli regivel is le tudod tölteni. Ha meg van cydia, akkor van JB is, tehát innen leszeded és felteszed. (előtte nevezd át .IPA kiterjesztésűre)
-
hemaka
nagyúr
Touch-ra pont a hátuljára kellene, mert az eleje úgyse kacolódik.
Egyébként nem tudom, csak iphone-ra láttam a starking-ben. Esetleg ezt nézd meg. -
hemaka
nagyúr
Én nem sajnáltam a plusz pénzt, bementem az xms-be és megvettem ott. Elvileg világgari van rájuk, de a pixmania-nal kitudja hogyan működik ez.
Én ilyen tokot használok(a képen egy iPhone-verzió van, de kapható Touch-ra is, 5000 HuF), ehhez is adtak fóliát de azt nem tettem fel, szerintem felesleges. Úgysem teszem semmi olyan helyre, ami összekarcolhatná a kijelzőt. Magától meg nehezen karcolódik, elvileg a kulcsot is bírja egy ideig. -
hemaka
nagyúr
Milyen piacra gondolsz? Józsefvárosira?
Akku bedöglésről még nem hallottam. Tipushiba, hogy a hátulja iszonyatosan karcolódik, ezért nem árt rá venni vmi tokot, vagy invisible shieldet. Az hogy bírja a strapát szubjektív. Ha földhöz vágod tönkre megy, meg amúgyis a nagy kijelzőre nem árt odafigyelni, hogy ne ülj rá, még akkor is, ha az edzett üveg...
Jailbreak után ingyenesen is telepíthetsz rá bármilyen programot, amit máshonnan töltesz le. De ezt is nem lehet kitárgyalni részletesebben. itouch.hu oldal a segítségedre lehet ebben. -
hemaka
nagyúr
válasz
smileismarci #5619 üzenetére
Igazából ennyi és már megy is a hangjegyzet.
-
hemaka
nagyúr
válasz
skylinelaca #5589 üzenetére
De, nekem ott vannak. Meg nekem az ipodról is áthúzza magának az itunes, ha nála nem találja meg azt a programot.
-
hemaka
nagyúr
Igen, van. ■ iSystem Info a neve.
-
hemaka
nagyúr
Tudja valaki, hogy a képen látható bekeretezett részen milyen alkatrész található?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sweetdreams #5443 üzenetére
Akkor további jó szórakozást.
Ha esetleg van valami kérdés, akkor tedd fel bátran.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sweetdreams #5439 üzenetére
Igen nagyjából az iTunes a mindenes, azzal lehet és érdemes is. Mert csinál backupot is, amivel könnyen vissza állítja az egészet, ha esetleg elszállna(na nem magától).
Igazából sok jelentősége nincsen, hogy 2G vagy 3G, ha 8gigás. De ha gyárilag a 3.1-es szoftver volt rajta, akkor az 3G.
-
hemaka
nagyúr
iBluetooth-ot sikerült valakinek használni 3.1.2-ön? Vagy még azon nem műlödik?
-
hemaka
nagyúr
Azt viszont meg tudja nekem mondani valaki, hogyan lehet az elso oldalt uresen hagyni?(Csak alul a dock maradjon)
Mert szépen athuzgaltam mindent egy lappal odebb, de az ures oldalt automatikusan kiszedi. -
hemaka
nagyúr
Valahogy lehet több mappát szinkronizálni a képeknél?
-
hemaka
nagyúr
"A 8GB-os 3. gen. iPod Touch eltér a 2. gen. iPod Touch-ban, hardware ügyileg, de nem úgy, mint azt hinnétek. Az igazi 3G-s iTouch-ok hardware-e megegyezik az új iPhone 3G S-sel (teljesítményben), de a 8GB-os 3G-s iTouch-ok teljesítményben megegyeznek a régi 2G-s iTouch-csal, csak már az új hardware-re épültek" - itouch.hu
ha erre voltal kivancsi -
hemaka
nagyúr
Sziasztok. Lehet valahogy zenet valtani anelkul, hogy ne kelljen kilepnem pl.: Safaribol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest