- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Landon
addikt
Mindenképp nézz be Arénába! Ha ott nincs akkor próbálkozz a MOM-ba Westendbe. Ha ott sincs akkor egyenlőre nincs jobb ötletem, de 50% hogy Arénába még fogsz kapni, sőt...
Drukkolok!
Közbe én meg kitaláltam vmit a fóliára csak kár, h ez nem jutott hamarabb eszembe így csak holnap csinálom már meg vmikor este: Meg van még ugye az IS hátulja iphone-ra, egész egyszerűen vonalzó mellett pengével levágom az alját meg a tetejét úgy hogy passzoljön a képernyőre, picit ha túl lóg az nem is baj. Ha ez sikerülne akkor nagyon boldog lennék több okból is: minden fóliánál az a rossz hogy a kivágásoknál (kamera, gomb etc) megragad igen hamar a kosz, por, szösz etc. Na itt ilyen gond nem lenne. Másrészt ezt nem tudná meggyűrni a tokom! Mert a teljes IS-t a saroknál gyűrte fel pont és nem oldalt, oldalt nincs gond. Itt meg ugye saroknál nem érintkezne. Pont azt védené amit nekem kell a képernyőt.
Egyetlen egy bukó van csak, hogy nem fogom tudni levágni a részeket: mivel az IS ugye elég erős anyag félek hogy még pengével sem fogom tudni szépen kivágni mivel nyúlni fog etc. de hát egy próbát mindenképp megér! Ha sikerülne akkor még jobban örülnék mintha a teljes IS maradt volna rajta.
Egyébként aki IS vásárlása előtt áll és a rainbow effect miatt kérdéses a dolog annak üzenem, hogy a rainbow effect csak akkor jön elő ha rosszul van feltéve a cucc! Nekem most már nem volt semmi, uolyan tiszta szép volt a képernyő mint fólia nélkül! Ill. még 2 tippem van ami miatt talán nem jött elő: 1: Icecave mester hajszárítós trükkje 2: változtattak vmit az IS fólián.
Atus85: iSkin Solo. Drágább kategória de nagyon jó.
-
Org
aktív tag
Nem kellett semmilyen papír.. Személyigazolvány, lakcím, adókártya, jogsi ha van.
M@te: Kaukciót azért kell kifizetni, h ne h elszállj az ikon csomaggal, túl telefonálod a perceket vagy az adatforgalmon mész túl. Ezért kell a 2 havi előleg, h tudd h milyen is a csomag (ikon 200-nál 10ezer). Meg gondolom azért meg új előfizető vagy.
-
M@te
senior tag
hát szerintem semmit. de ha mégis kéne valami akkor max munkáltatói igazolás meg bankszámlakivonat, de ezeket nem a részletfizetéshez szokták kérni, hanem ha új előfizető vagy. de lehet hogy itt Mo-n ez sem kell, angliában volt így hogy kellett bankszámlakivonat meg, hogy legalább már 3 hónapja az országban legyél.
-
trobi28
addikt
-
Landon
addikt
Áh esélytelen! Meg Te mikor rendelted meg?
Elnézést lehet, hogy rosszul emlékszem de vmivel utána nem? Mert ha így van akkor esélyed nincs még ha van is raktáron mert leadott rendelési sorrendben szabad csak árut kiadni. Ami furcsa az ez a kavarás a honlappal amit Manchester is mond! Én értem miről beszél mert nekem is uaz tűnt fel és én is nagyon furcsáltam... Mindegy amíg élünk remélünk...
Én jelenleg a hét végében bízok.
Azért majd írd meg mire jutottál az Allee-ban!
-
manchester85
veterán
Sajnos nem csináltam screenshotot, nem gondoltam, hogy ez csak egy pár perces állapot lesz. Sem az árak, sem a táblázat nem volt kinn, amikor írtam, csupán a készülékek ismertetőjére lehetett kattintani, és mindkét modellnél az szerepelt, hogy jelenleg nem kapható. Mint ahogy az előző hsz-emben is írtam...
-
Tanbá-apó
tag
Hahahah!!! Nálam is uez a szitu.Bár azt hittem mostanra már meglesz a készülék!
webshopban rendeltem 21-én és még ma sem jött hír hogy jön...
((
Én is vettem két bumpert, 2 fóliaszettet és egy kábelszettet!
Ez teljesen normális, a hangok is megmondták!!!
Te honnan és milyen készülékre vársz? Mikor redndlted és mit mondtak mennyit vársz???
-
-
Igen, rámész a rendelésedre, lesz ott egy olyan gomb, hogy replace. Akkor ki kell választani, hogy milyen postával akarod (fizetős), és küldenek egy újat, a bankkártyádról levonják a posta árát, plusz a fóliáért 0.01 dollárt. Kapsz egy replacement numbert emailben, amit a visszaküldendő cuccra és a borítékra kell írni. Ha 60 napon belül nem kapják vissza az eredeti fóliát minden tartozékkal, dobozban, akkor levonják a fólia árát is a számládról.
-
-
Tanbá-apó
tag
Akkor hasonló cipőben járunk!
Okt 22-én rendeltem meg a T-nél, direkt a 32 gigás modellt, mert "állítólag" ennél gördülékenyebb a szállítás.Akkor azt mondták szerda, de legkésőbb pénteken (azaz ma) megjön.
tegnap azért rájukcsörögtem, azt mondták egyelőre még "várakozó" állapotban van a megrendelés, de ne aggódjak, folyamatos a kiszállítás. Azt mondta tegnap, h aki pl 18án, (azaz 5 nappal előttem) rendelte meg, már kedden megkapta... Én sem gondoltam volna, hogy a hosszú hétvégén még nem lesz meg, de igy van... A bumper meg a dupla folia persze már megérkezett....
)
Szóval nem hiszem h a háromnapos hétvége nagyon bepörgetné a dolgot, így most inkább úgy számítok, h jövő hét végéig maj'csak megjön, legfeljebb jól meglepődök!
Majd referálok!
-
Csak azt nézem, hogy most havi 4790 a díjam, ebben benne van 100 perc bárhová, 1000 sms hálón belül, 500 mega mobilnet, és ingyen hívom a családtagokat.
ikon 200 meg 1 giga mobilnet, 200 perc bárhová, azt hiszem sms is van hálón belül, de nincs ingyen duma még benne.
Fene tudja :S
-
Sdmv8
tag
Hali!
Tegnap voltam benn egy vodafone üzletben és azt mondták, hogy lehet már november első 1-2 hetében lesz náluk a készülék, de az egészet decemberig húzhatják majd egy kedvezőbb csomag ellenében. De az árakat felfedhetnék már mert elég idegesítő, hogy 3 hete a HAMAROSAN van kiírva és nézem fél óránként, kész stressz az egész
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest