- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
-
_Fefe_
tag
válasz
Peti567 #46680 üzenetére
Ha ütésálló tokot szeretnél, akkor szerintem ez is megteszi : Tech21 iMesh ütésálló tok (d3o) / fekete / iPhone 4
A YouTube-on van pár bemutató a Tech21 ütésálló termékeiről.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Peti567 #46204 üzenetére
Na kellett mondanom most nekem is azt írja ki hogy nem támogatott töltő egy háromszögben
Ha viszont feloldott kijelzőre dugom rá, tölti. Hangja van bár csak iPod-dal próbáltam. Este hazafelé kiprobálom navi közben is. Rejtélyes ez a szifon tegnapelőtt végig navigált fél Mo-n. és ha jól emlékszem hangja is volt.
-
manchester85
veterán
válasz
Peti567 #45813 üzenetére
Mert újból megadtad az adatokat, ilyenkor zárolja a 2 eurót, ellenőrzi a bankkártya hitelképességét. Ugye ilyenkor még nem tudja, hogy te majd a már megvásárolt progit töltöd le.
De az nem kerül levonásra, nekem volt, hogy kétszer is zárolta egyszerre, mert úgy érzékelte, hogy kétszer adtam meg. Ha minden "buy" után kiírta, hogy ingyen letöltheted, akkor azt ingyen töltötted le.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
Peti567 #45808 üzenetére
Figy, olyan nincs, hogy 1 accounttal kétszer fizetsz ugyanazért a progiért. Nem csak a két eurót zárolta, mert a kártyát ellenőrizte? Nézd már meg a purchase history-t, mert kétszer ugyanaz a tétel nem szerepelhet.
(Ha vmit elszúrtatok, másik store, vagy nem pont ugyanaz a progi, akkor arról én már nem tehetek).
Zack
Ezt vették.
-
zack
nagyúr
válasz
Peti567 #45496 üzenetére
Tőled amit gyorsban "kikukáztam": Cuckoo, WeightMan, ShopShop, Thermometer (megvettem a full verziót), Ozone.
Amit pedig külön kiemelnék, az a MoneyBook! Az eddigi legjobb bevétel-kiadás rendszerező amit próbáltam!
Ez a leghasznosabb ajánlás eddig.Thx!
mod: Bale_E listája majd holnap, mert napi egy lista átnyálazása rendesen lefáraszt.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Peti567 #45489 üzenetére
Peti567
A nem használt térképek kivételére tudok neked válaszolni. Átnevezed az ipa fájlt zip kiterjesztésűre, megnyitod, kiveszed a map mappából a felesleges országok térképeit, a poi, a building meg a lang mappával ugyanígy jársz el, megvárod míg végez végül visszanevezed ipa-ra és kész.
Mindezt persze a winraron belül követeted el. Érdemes eltárolni az eredeti ipa fájlt. -
zack
nagyúr
válasz
Peti567 #45353 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy 370Mb-ig felmegy, majd beáll 330Mb körüli értékre. Értelemszerűen ez akkor kell ill. akkor van értelme ha 200Mb körül van, és tényleg be van ragadva valami. Nem arra találták ki hogy non-stop RAM-ot szabadíts fel.
1-2 naponta egyszer érdemes lefuttatni, aztán kb. ennyi.
-
Dusee
őstag
válasz
Peti567 #45025 üzenetére
az már kicsit bonyolultabb, de meg lehet oldani
-
Dusee
őstag
válasz
Peti567 #45022 üzenetére
btw van egy netes oldal is, ott egyszerűbben lehet csengőhangot csinálni.
audiko.net -
zack
nagyúr
válasz
Peti567 #45001 üzenetére
A gyári is jó mindenre, és nincsenek vele hasonló gondok. Pro Alarmot használok, de ez fizetős. Itt van külön külön gomb, hogy legyen e ébresztés a háttérben, avagy sem. De azt hiszem ha háttérbe rakod, akkor amíg fel nem oldod a képernyőzárat addig másképp zenél, aztán ha feloldottad, akkor kezdi el a beállított zenét lejátszani.
Még ki kell tapasztalnom nekem is, mert nincs meg régóta. -
Black Dragon
addikt
válasz
Peti567 #44351 üzenetére
Nem állt szándékomban vitatkozni, csak azt nem értem, hogy ott miért lehet "még" iphone, mivel a t-nél nincsen, akkor a vodánál hogyan lehet?
Valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy kevesebben vesznek ott i4-et, mint a t-nél. Bár azt meg végképp nem értem, hogy a voda hogyan kaphatott i4-et, amikor a t-nél már x ideje nincsen, és csak ígérgetik, hogy mikor lesz. És azt meg nem tudom elképzelni, hogy a T kis adagot rendelt volna belőle, max azt tudom, hogy nem kap annyit, amennyit.
De mindegy, érdekes a helyzet, de nekem aztán nagyon mindegy, hogy voda vagy t.
-
csokimikulas
tag
válasz
Peti567 #44144 üzenetére
Megvettem, nagyon király. Mutatja a radaron, hogy épp milyen repülők mennek el a légtérben, mennyivel mennek, milyen magasan hova, mi a járatszáma.
Az előbb például egy Frankfurtból Abu Dhabiba tartó gépet csíptem el.
Azt is tudod követni, ha az egyik éppen leszáll, mert folyamatosan frissíti a magasságot, a sebességet és a tőled való távolságot.
Mutatja, hogy Európában éppen kb. mennyi gép van a levegőben, eszméletlen sok.:-o Azt hiszem Európa 90%-át fedi le a radar, a többi kontinensen elvétve csak.
-
manchester85
veterán
válasz
Peti567 #43356 üzenetére
Így van, de én úgy tudom, 4-es szoftver alatt nem is müxik. Amúgy mihez kéne a bluetooth fájlküldés, most komolyan? Az iPhone hatás első lépcsőfoka elfelejteni a bluetooth fájlküldést.
Persze, ha valami van, az nyilván jobb, mint, ha nincs, de mégis miért olyan fontos?
1. lassú! Wifivel vagy akár mobilnettel sokkal gyorsabb. Ott az e-mail, nem kell vele vacakolni, pillanatok alatt megkapja az illető.
2. mire használni? Képet, videót zenét meg tudsz osztani akárhol akárkivel, picasa, közösségi site-ok, stb.
-
sziller
csendes tag
válasz
Peti567 #42695 üzenetére
nem tudom, van-e válaszotok, mert bevallom lusta vagyok végoglvasni akár egy fél oldalt is
de én úgy tudom hogy ha javítana egy szót és te a kis x-re nyomsz akkor nem javítja és elvileg meg is tanulja talán idővel... mert valami olyasmit olvastam a kis "fő okosságok" füzetében, hogy segítsen iphonejának tanulni és ott írta hogy ha nem kell javítás akkor x-eld ki aztán esetleg meg is tanulja, de lehe, hogy csak simán nem javítja később
-
JamesHun
addikt
válasz
Peti567 #42353 üzenetére
Attól, hogy progi nem nagyon fut, még a WIFI-n fent lógsz, az is eszi
Blue ha be van kapcsolva pl autós kihangosító miatt az is ehetién ezért keresek egy progit ahol akár automatikusra betehetném, hogy pl éjfél után le a wifi vel és a többivel
adatforgalmat ki, 3G ki
de nincs kedvem minden este lefekvés előtt ezeket kikapcsolni reggel meg be -
joey04
titán
válasz
Peti567 #42353 üzenetére
Vagy egy esetleges másik lehetőség: Nekem egyszer volt olyan, hogy az akksi jelzés befagyott, és 95%-ról esett le hirtelen 4-5re. Csak akkor én tudtam, hogy valami nem stimmel, mert folyamatosan mobilnezeteztem, és láttam, hogy nem csökken. Kiváncsi voltam mi lesz a vége. Lehet nálad sem 80% volt az igazi, már éjjel sem.
-
czanga
őstag
válasz
Peti567 #42339 üzenetére
Köszönöm!
Már néztem őket, de a filmtechnikus nagybátyám műhelyében full aluból csinálunk egyet, ha igazán jót akarok (ezen gondolkodom, és rajzlgatok most). Viszont ne haragudjon senki, akinek lelkébe tiprok, de 12-22 000 ért nem fogok venni műanyag tartót. Csöppet nevetséges az áruk.
-
Kommy
veterán
válasz
Peti567 #41892 üzenetére
Mivel ezeket a fájlokat más módon kell felrakni. Például ha a vlc media playert használod a telefonon a lejátszásra (a többivel is igy kell), Csatlakoztatod a telefont rányomsz majd az apps fülre kattintasz és utána legörgetsz az oldal aljára és ott adod hozzá a lejátszani kívánt filmet
-
_ak_
addikt
válasz
Peti567 #41668 üzenetére
Ezt most tök véletlenül találtam, épp az app storeba néztem a top 25 ingyenes programot és ott volt. De egyébként meg vannak programok is erre, az pl egész jó, amit icecave említett.
Ott van még a FAAD (Free App a Day) ez meg leginkább játékokat szokott mutatni, de többségük elég silány, nem is használtam sokáig a programot.
Ja és nem muszáj telepíteni semmit ha nem akarsz, mert ezeknek van honlapjuk is, ott is nyomon lehet követni az újdonságokat.
-
Kommy
veterán
válasz
Peti567 #41597 üzenetére
PMG passcode, én ezt a programot használom, csak most van egy hibája, hogy a multitask miatt nem kéri a kódot, ha nem lépsz ki belőle rendesen. (tehát multitask báron)
multitaskra meg enm tudok ilyen programot, de olyan van aminél csak azok aprogramok látszanak amik tényleg futnak is: SwitcherMod a neve cydia-ban van.
-
-
válasz
Peti567 #41432 üzenetére
Na, ha az előző bonyolult volt, akkor egyszerűsítsünk: a magyar Vodafone SMSC-jét a következő kóddal tudod beállítani:
**5005*7672*+36709996500# majd tárcsázás.
A megjelenő felirattól ne rémülj meg, nem azt jelenti mint amit kiír - beállítja rendesen az üzenetközpont címét (lekérdezéssel már az újat fogja mutatni).
Ezután próbálj meg SMS-t küldeni.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Peti567 #41429 üzenetére
Néhány nap múlva békés-megyében én is tesztelni fogom, mert kíváncsi lettem. Engem nem zavar, ha pl. autópályán 2mp-re elmegy a térerő, és nem tudnak hívni, ellenben az, ha netezek, és van mondjuk 3csík 3g-n, de a net elképesztő lassan jön be. Persze, ez is út közben.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Peti567 #41419 üzenetére
3gs-en előfordult velem olyan, hogy gyenge környéken, ahol alacsony a térerő el szokott menni az egész, aztán persze vissza jön, de ingadozik végig. Mondjuk IC-n keletiből miskolcra, te jó ég hányszor nem tudtak hívni...
Szint úgy békés-megyében kis faluban, aztán mondjuk debrecen-miskolc m35-ön tegnap miközben ment az iPod, rengetegszer jelzett, hogy network lost.
Fogadjunk i4-ed van
Ez azért elég érdekes. Most mondjam, hogy egy x10 mini-vel ugyan ott semmi ilyesmi nem volt, sőt, egy samsung sgh e370-el sem?
-
válasz
Peti567 #41415 üzenetére
Na figyu, ez durva lesz.
Először is írd be ezt a kódot a tárcsázóba, majd nyomd meg a zöld gombot:
*#5005*7672#A választ másold ide, vagy csinálj róla screenshotot.
Aztán meg írd meg, hogy melyik szolgáltatónál vagy, megpróbálhatjuk beállítani jó értékre az SMSC-t, ha az lenne a hiba forrása.
-
biker
nagyúr
-
D@niel
addikt
válasz
Peti567 #41292 üzenetére
iGeek.hu, itt megveheted nyugodtan. Elérhetőek lesznek rá a frissítések, és minden más.
OFF: Debrecen, Miskolc, Budapesten érdekelni fog valakit az új Steve Jobs (A prezentáció mestere címmel) könyv használtan? Most fogom megvenni, aztán tovább is adom, ha érdekel valakit, jelezze.
-
Csapi007
veterán
válasz
Peti567 #41167 üzenetére
Hy
1 - Magyarországon még nincs iTunes zeneárúház, de ha amerikai címmel regisztrálsz akkor elérheted az ottanit, vannak magyar zenék is.
2 - Ezek gond nélkül mennek itthon is.
3 - Tudtommal igen.
4 - Igen
5 - Lehet de bonyolult és bugos, nem ajánlatos. Meg lassú.
6 - Lehetzack: Nem lehet tudni, de szerintem olyan kicsi a raktárkészletük, hogy már az új 4.2-es telefonokat osztogatják.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest