- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
madarasz92 #44734 üzenetére
Nem férsz el vagy csak szimplán jó lenne?
-
spyduck
nagyúr
válasz
madarasz92 #44614 üzenetére
Van hozzá, cimbim mondta, h egyik ismerősének olyan van. Keresgélek tovább.
Ez amit te belinkeltél rendesen összekarcolja a telót!
-
zack
nagyúr
válasz
madarasz92 #44612 üzenetére
Ráadásul ez elég randa is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
madarasz92 #44612 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ő nem rárakható, hanem rendes hátlapot keresett!
-
spyduck
nagyúr
válasz
madarasz92 #44609 üzenetére
Inkább rendelek ebay-ról csak nem tudom, h keressek rá. Amúgy milyen volt, gondolom jobb mint a műanyag, illesztések is jók?
-
for3l
senior tag
válasz
madarasz92 #44093 üzenetére
En konkrétan nem tapasztaltam, hogy merulne vagy akármilyen plusz adatforgalmat generalna (ha generál is, az maximum ilyen 0,1-0,2mb/nap, ami egy hóra vetítve kb 4,5mb - nem mondanám soknak).
Egyébként en mar nem egyszer cseréltem simet menetközben és simán felismerte, meg akkor is, ha szolgáltató váltás is volt benne - bar nálam a szoftver mar nagyon nincs az eredeti állapotban
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
madarasz92 #44098 üzenetére
ránéznél még a telóra ha arra megkérhetlek fentebb linkeltem hogy van-e más ami problémás lehet? köszi előre is!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
madarasz92 #44093 üzenetére
ez a telo amit most vennék alapból t-nél lett vásárolva tehát ha egy t-s kártyával aktiválom akkor a pushnak nem lesz baja és nem fog adatforgalmat generálni ha jól értelmeztem ez tényleg így van? és a térerővel sem lesz gond? köszi az eddigi segítséget!
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
madarasz92 #44090 üzenetére
a térerőre a megoldást le tudnád írni/linkelni? a gps számomra nem fontos mert van az autóban. a térerő gondon kívül más nincs?
mert ha a térerő megoldható és más hiba nincs akkor maradok a mostaninál szerintem mert nagyon jó állapotban van alig múlt egy éves a srác elküldte a szerződést bescannelve hogy ki lett fizetve és nem fogják letiltani. ez lenne az ránéznél hogy szerinted is korrekt-e a telo mert nekem eddig touchom volt és annyira nem értek még hozzá LINK
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
madarasz92 #44083 üzenetére
és ezzel lehet valamit kezdeni? úgy hogy a függetlenítés is megmaradjon de a telo is rendesen működjön?
most olvastam szifonon hogy lesz hozzá egy frissítés ami kiküszöböli a gps hibát.
a térerővel mennyire van probléma? folyamatosan eldobja vagy csak néha van valakinek tapasztalata?
-
válasz
madarasz92 #44079 üzenetére
Meg ki az a hülye, akor iPhone-ra androidot tesz, tartós használatra? Én az iOS miatt is veszem az iPhone-t, hülye lennék lecserélni valami más oprendszerre.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
madarasz92 #44079 üzenetére
a galaxy-s sem rossz én használtam pár hétig (kéknél dolgozom) de sztem egy iphone mindig jobb nála.
-
hatesz
tag
válasz
madarasz92 #43944 üzenetére
Nem értem, új lakásba költöztél? Vagy minek a lakásba GPS?
-
válasz
madarasz92 #43761 üzenetére
Smartscreen.
-
FecoGee
őstag
válasz
madarasz92 #42991 üzenetére
Szia,
ez a fólia amit vettem:
http://www.case-mate.com/iPhone-3G-Cases/Case-Mate-iPhone-3G--3GS-Clear-Armor.asp
Full body, teljes készüléket védi. Nem adom el a másikat, mert töltőnyílás feletti repedés miatt gariztatom majd a telefonomat, aztán akkor szükségem lesz a másikra is.
Arénában a ConnectTel-ben vettem 4990-ért. -
zack
nagyúr
válasz
madarasz92 #42945 üzenetére
Minden shield torzit egy kicsit. Talán a legjobb ebben a Brando Ultra Clear, bár nem tudom van e iPhone-ra. De még ezt használva is, kicsit megváltozik a nyomáspont, és a szinek is.
Én nem tennék kapacitív kijelzőre fóliát, viszont a rezisztívekhez szinte kötelezőnek érzem az erőteljesebb nyomás, és mert a technológiából adódóan nem éri hátrány a felhasználót a torzuláson kívül.
Vigyázni kell rá, és kétlem hogy bármi baja lesz. De persze befolyásolni nem akarlak.máyköl:
Én rögtön kiszúrtam valamiért.
Megnézem a progit, majd a kommenteket, és döntök vegyem e vagy sem. Bár ezek szubjektív vélemények, de azért ha 10-ből 8 dícséri, azzal nagyon nem lőhetsz mellé.
-
GALARDO
addikt
válasz
madarasz92 #42947 üzenetére
Igen ez így van van egy csomó progi ami alatt ott feszítenek a hsz-ek.
Nekem max annyi közöm van ahoz a fóliához hogy olyat akartam venni.
-
Reborn1
csendes tag
válasz
madarasz92 #42692 üzenetére
A 4.2 nem tartalmaz semmilyen nagy újítást iPhone tulajoknak, szerintem maradj a 4.1-nél.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
madarasz92 #42560 üzenetére
szóval az adott szolgáltató hálózatán nem fog működni max ha jól értem.
-
sziller
csendes tag
válasz
madarasz92 #42498 üzenetére
hello
nem akarok jb-t már mindegy
csak mit tudok kezdeni a restore-ral? olvastam h másnak is volt ilyen problémája, hogy nem engedi restoreolni, pedig elvileg annak mindig működnia kéne... lepucol mindent és kész
-
Csabee.
nagyúr
válasz
madarasz92 #42445 üzenetére
Én is így tettem, bár nem T-s -t vettem, ás kijöttem 75ből
-
Landon
addikt
válasz
madarasz92 #42410 üzenetére
Dah de hülye vagyok... Köszönöm!
Most ugrott be, hogy kikapcsltam az auto-lock-ot bizonyos okok miatt...
-
tikshow
addikt
válasz
madarasz92 #42392 üzenetére
mi a gond a 640*480-al?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #42392 üzenetére
jb nélkül nem hinném
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
madarasz92 #42315 üzenetére
Modem firmware: 06.15.00
-
joey04
titán
válasz
madarasz92 #42293 üzenetére
-
lamajoe
tag
válasz
madarasz92 #42237 üzenetére
rosszul feltételezem, hogy ez az iphone verzióra vonatkozó kérdés? legalábbis most láttam valami hasonlót akcióban, v pont ugyanezt, nem tudom már
ezzel konkrétan nincs tapasztalatom, de eddig minden FPS-re ráb*sztam, egyszerűen túl kezelhetetlen egy ekkora géphez, főleg h kezeddel kitakarod a fél képernyőt. aminek az irányítása nagyon tetszett az a nova de hát az is 4 euró...
amit viszont ajánlok az a fifa 11, egy két idegesítő dologtól eltekintve 200 forintért simán megéri, főleg ha lesz multi és tolhatom suliban padtársammal -
zack
nagyúr
válasz
madarasz92 #42237 üzenetére
Nekem megvolt, de eladtam. Ráuntam, rossz a hitbox, nagyok a térképek, egy idő után unalmas. Most hogy jön a Vietnam, biztos el lehet majd vele szórakozni pár órát megint, de én már nem venném meg a helyedben az alap BC2-öt. Ahogy lecseng a Vietnam, semmit se fog érni, és alíg lesznek játékosok a multiban. Kb. 2010.03-tól játszottam vele októberig, amíg a MoH meg nem jelent.
-
biker
nagyúr
válasz
madarasz92 #42031 üzenetére
Írtam
-
biker
nagyúr
válasz
madarasz92 #42024 üzenetére
Ahhoz nem hozattam, de az egyiket majd az asszony 3G-jére rápróbálom
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #41926 üzenetére
Az elején felismerte, aztán csak DFU modban.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #41923 üzenetére
Nem 100%, de nálam megoldotta a problémát az biztos.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #41921 üzenetére
Lehet, hogy akksi rossz, nekem volt már 3G-ben is ilyen, hogy ha csak töltőn volt, akkor működött, amúgy nem tudta feltölteni, "lélegeztető gépen van".
-
csokimikulas
tag
válasz
madarasz92 #41899 üzenetére
Királyság.
) Köszi
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #41869 üzenetére
Köszi, akkor nem teszem fel
.
-
Csapi007
veterán
válasz
madarasz92 #41677 üzenetére
Pontosan nem tudom, szerintem 1-2 ezer forinttal olcsóbb a weben.
-
Csapi007
veterán
válasz
madarasz92 #41673 üzenetére
Hy
Ha lehet is kapni már akkor is csak 8GB-osat. -
atirag
őstag
válasz
madarasz92 #41635 üzenetére
Azért azt elelejtik,hogy az az összehasonlítás i4-el volt.Ami azért lényegesen gyorsabb a 3gs-nél.
Bőven van olyan gyors a galaxy mint a 3gs.Csak a rendszer más rajta.Ha azt nem tudod megszokni akkor csere lesz.De ha 60k-ért veszed akkor sokat nem bukhatsz és veszel egy 3gs-t.
Szerintem -
zack
nagyúr
válasz
Szerintem is hagyd ki a Galaxy S-t.
-
máyköl
veterán
válasz
Úgyis váltanál vissza iPhone-ra, felesleges megvenni is azt a Galaxy S-t.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
madarasz92 #41622 üzenetére
iPhone 3GS.
Papíron nem tűnik nagy előrelépésnek, de a valóságban nyomós különbségek vannak.
Én ma kaptam egy sima 3G-t cseretelfonnak (3GS helyére) és hááth jó-jó, de jóval lassabb, ami érezhető minden programnál. Képzeld el azt, hogy ami eddig 3G-n "laggolt" az 3GS-en szép simán fut. Emellé társul a picit jobb akkuidő és az autofocusos kamera, ami emellé videót is igen szépet vesz fel.
Remélem valamennyit tudtam segíteni! -
a000
őstag
válasz
Egyértelműen 3GS.
Olvass utána pl a galaxy s-nek, páran használtak itt átmeneti időre ha jól emlékszem talán icecave is. -
Barett 50cal
senior tag
válasz
galaxy s sztem nemroszz. én ajánlom, de iphonenál maradnék
desiret nemismerem...:S -
máyköl
veterán
válasz
madarasz92 #41268 üzenetére
Akkor meg már inkább I4, nem sokkal drágább.
-
Najz
tag
válasz
madarasz92 #40768 üzenetére
4.1
-
D@niel
addikt
válasz
madarasz92 #40397 üzenetére
Szia,
szerintem este 7 után rakd fel bátran a 4.2-t mert olyan gyors lesz az iPhone, mint mindíg is lennie kellett volna.
Ha a csodákban nem is, youtube-on megnézheted a sebességet.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
madarasz92 #39799 üzenetére
Remélem a neten látott 4.2-es videó igaz és így fog futni 3G-n
-
FuckeR19
senior tag
válasz
madarasz92 #39797 üzenetére
Úgy legyen mert 4.1 mellett már kezdem tépni a hajam sokszor
-
válasz
madarasz92 #39537 üzenetére
Ott van a linkben a video, legalább vedd a fáradtságot és nézd meg...
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
madarasz92 #39285 üzenetére
Beállítások / általános / használat / mobil hálózati adatok itt találod az adatforgalmad.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
madarasz92 #39285 üzenetére
De van, Settingsnek hívják.
-
válasz
madarasz92 #39137 üzenetére
Gyártás: [link]
Hogy mikor vették az általában kiderül, onnan, hogy akkortól él rá a garancia (akkor aktiválják hivatalosan, mikor eladják, és először aktiválod a telefont).
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #38999 üzenetére
mint a régi walkman fejhallgatója
egy fos..
illetve a maga kategóriájában (sima, nem in ear fülhallgatók) közt sztem annyira nem szar, bár rég volt már olyanom, de én azt addig hallgattam míg kivettem a dobozból, megnéztem működik e aztán ment is vissza.. viszont a senn végeit nemsokára ráforrasztatom egy profival az apple kábelre mert hiányzik a headset funkció..
régebben a 3g gyári füles kábelén egy sony ericsson walkman hpm-70- ese volt rácsinálva, az is fasza volt..töltőn nekem elég meleg
ha betakargatnám még el is olvadna lehet
jóéjt -
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #38997 üzenetére
ja ez már komolyabban néz ki. persze attól még lehet szarabb mint a másikak. jól megy a bluetoothos dolog? gyakran kell elemet cserélni?
nekem sennheiser cx300am van, ill azt használom, de van egy fejhallgatóm is
ilyen de az agybadugós agyonveri ezeket a nagy cuccokat, mondjuk attól a fülem lefagy bringán mostanában de legalább nem jön be a szél zaja -
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #38994 üzenetére
ez a sennheiser px 100 elég retro feeling
a másik elmegy de ez
mint régen a kazettásmagnók fülese
komoly
rolkabolka kukac freemail pont hu a mail címem ha vki gamecenterezni akarna -
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #38988 üzenetére
Persze, mondom, hogy feltuningolja driveresen. De a hardver mégse lesz jobb
.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #38985 üzenetére
Sztem csak felnagyítja digitálisan, hardveresen korlátozva van az... hogy csinálna már egy hardveres 2mpx-es kamera jobbat?
Tuti vmi szoftveres tuning.
-
válasz
madarasz92 #38895 üzenetére
Persze.
-
válasz
madarasz92 #38892 üzenetére
home+power gomb egyidejű lenyomása.
-
válasz
madarasz92 #38870 üzenetére
Támogatom, azzal az egy feltétellel, hogy nem a topikba írogatsz, hanem a Logoutra. A topikba semmiképp.
-
a000
őstag
válasz
Nem sok értelmét látom, hacsak nem akarsz elverni rá sok pénzt. Amúgy meg csak elveszne itt a fórumban a sok írás. Meg vannak külfödi oldalak, ahol tesztelik, másik meg az appstore-os értékelések.
-
válasz
Részemről jöhet
-
válasz
madarasz92 #38867 üzenetére
Asszonnyal hülyére szoktuk röhögni magunkat tőle, nagyon jó
A többi kisállat fizetős, de az nem is olyan jó
Jut eszembe, a Tom "extra" dolgai is fizetősek (0,79 EUR), én megvettem, brtuálisakat tud f*ngani -
válasz
madarasz92 #38865 üzenetére
Jelentkezz teszternek Kommynál, és akkor az újabb verziót kapod az Ő fejlesztéseivel, és az általam csinált grafikával!
-
joey04
titán
válasz
madarasz92 #38863 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
madarasz92 #38554 üzenetére
Nyomj egy restore-t és setup as new iphone, amikor utoljára restoreol-tál akkor visszaállítottad backup-ból és bezavar neki.
-
SyntaxeError
tag
válasz
madarasz92 #38475 üzenetére
Ez? Nekem is csak videóban volt meg...
-
válasz
madarasz92 #38475 üzenetére
Az nem egy program, hanem sima video file. Én is azt hittem annó, hogy az egy App, de kiderült, hogy csak videó. Meg is volt 1-2 lánnyal, de sajnos, mikor winyó katasztrófa ért, elszállt az is.
-
válasz
madarasz92 #38444 üzenetére
Hát ha volt olyan hülye, hogy nyitva hagyta...
-
válasz
madarasz92 #38434 üzenetére
Tényleg. Ez a két megoldás van, kábelen keresztül gépről iPhone-rá netet megosztani nem tudsz, ha esetleg valami ilyesmire gondoltál.
-
Csapi007
veterán
válasz
madarasz92 #38427 üzenetére
Hy
Veszel egy wifi routert, vagy előfizetsz mobilinternetre. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
madarasz92 #38366 üzenetére
Ha készenléti időről beszélnénk, még hihető is lenne, de mint icecave is írta, a rengeteg film
miatt kérdőjeles a történet.
Szerintem viszont,ha eladtad kár volt, mert az akksi egy egyedi darab lehet a közeli jövőből.
Nem megyek kérdezgetni, annyira nem érdekel, csak kifejeztem a véleményemet, részemről lezárva! -
válasz
madarasz92 #38366 üzenetére
Ez akkor is durva, egy hétig bírta egy feltötltéssel, minden nap 4-5 óra zene (az még okés, iPhone is tud 30 óra zenét, mire lemerül), de hogy még 1-2 film, ami 2-3 óra filmezést jelent naponta (egy hétre lebontva 14-21 óra filmezés) még pluszban? Akkor ha nem zenéltél, nem filmeztél, akkor csak havonta kellett tölteni, vagy mi?
Ha ez tényleg így volt, akkor megértem, hogy gyorsan merül neked az iPhone, de itt azért eszik a kijelző is rendesen (bár nem néztem utána a pontos omnia 2 kijelző paramétereinek, bevallom).
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
madarasz92 #38353 üzenetére
"minden nap megnéztem 1-2filmet zene 4-5óra naponta "
Ezt egy héten át , töltés nélkül?
Szerintem az esti mesét hagyjuk a gyerekeknek...! -
8nemesis8
veterán
válasz
madarasz92 #38353 üzenetére
Nekem is 3G-m van. Kb nekem is ennyit bírhat.
Ha játszok rajta mondjuk 1-2órát navigálok egy keveset meg telefonálok mondjuk 10-15percet és wifin még netezek fél órát akkor estére már ilyen 30%felé le is megy. Ilyenkor kap enni vagy másnap reggel. -
válasz
madarasz92 #38350 üzenetére
Vagyis több mint 7 órája zenélsz, játszol, világít a kijelző, stb. Ez egy iPhone-nál egész jó (3G-re értem).
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #38350 üzenetére
nekem is volt jópár telóm, nekem is az volt a legfőbb gondom minddel hogy meguntam őket.
egy hét az nem semmi, de nemhiszem hogy azt is ennyit nyűzted vagy igen? egy iphoneon van mit csinálni mindig, ez a jó benne, cserébe esténként kell neki adni enni -
rolcsibácsi
őstag
válasz
madarasz92 #38347 üzenetére
azt is ennyit nyomogattad?
-
válasz
madarasz92 #38347 üzenetére
Sokkal többet nem mint most. Jelen pillanatban szeritem nem éri meg cserélni, majd ha még parább lesz. Nekem iPhone 4 van, az csak azért bírja tovább mert nagyobb akku van benne.
-
válasz
madarasz92 #38344 üzenetére
Pedig ez közel normális, viszont kb. Egy éves korától az akksi üzemideje fokozatosan csökken. Attól, hogy ez iPhone, még ugyanúgy merül, mint a többi telefon.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
madarasz92 #38342 üzenetére
Csak
. Sztem épp elég
-
Játékos
addikt
válasz
madarasz92 #38169 üzenetére
Nálam a 3.1.3 lényegesen gördülékenyebb 3G-n.
Kérdés:
nincs olyan alkalmazás/lehetőség, amivel 3.1.3-n úgy lehet kezelni a mail-eket, mint 4.1-en, ahol az összes bejövő levél egy helyen van, mindegyik fiókból?
Köszi.manchester85: te "vidéki"
Ezt szeretem...
-
FuckeR19
senior tag
válasz
igaz, mondom ezt úgy hogy G tulaj vagyok 4.1essel. Volt a kezembe GS is és jóval gördülékenyebb, gyorsabb.
-
gaborh
aktív tag
válasz
én tegnap ota használom 4.1-et de én még nem tapasztaltam
-
gaborh
aktív tag
válasz
madarasz92 #38159 üzenetére
Nekem 3g -m van és tökéletesen megfelel. kicsivel gyorsabb a gs töle.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest