- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
hatesz
tag
válasz
Chosen #39316 üzenetére
ahogy szoktam volt mondani: Ne konvertálj hanem töltsd le az OPlayert.
Aztán az iTunes-ben ha csatlakoztatod a telót, katt az app-fülre, görgess a lap aljára. katt az OPlayerre, és be tudsz tallózni (majd utána meg is nézni) bármilyen video-fájlt.Érdekes, elöször timeout miatt azt írta hogy nem ment el. Sorry a duplázásért...
-
-
manchester85
veterán
válasz
Chosen #37464 üzenetére
Ez jó. Úgy, ahogy jónak látod azok alapján, amikkel egész nap teleírtuk az oldalt.
Most azt várod, hogy még egyszer írjuk le ugyanezeket, vagy valami korszakalkotó megoldást vársz, ami még egyetlen egy iPhone tulajnak se jutott eszébe. Mert, ami létezik, az ide, ebbe a topikba ma már le lett írva az elsőtől az utolsó lehetőségig, ebben biztos lehetsz.
-
válasz
Chosen #37371 üzenetére
Ha eddig még nem volt iPhone-od, jó lesz a 2G, pár hónapig azzal is "eltekersz", utána, mikor már beszippantott az egész iPhone feeling, úgyis maradni fogsz ennél a telefonnál, és max lecseréled egy GS-re (addigra talán mérséklődnek még az árak, főleg, ha lesz elég 4-es, akkor lejjebb nyomják az előző típusok árait).
Én csak azt tudom mondani, hogy pár hónap használat után minden más telefon sz*rnak (bocsánat, nem sz*rnak, hanem "nem megfelelőnek") fog tűnni iPhone után (legalábbis n így volta, minden típus után kipróbáltam valami más gyártó csúcsmodelljét, átlagosan 6-7 napig tartott, míg visszatértem az iPhonehoz).
-
válasz
Chosen #37369 üzenetére
Igazad van, így visszaolvasva egyben tényleg elbeszéltem melletted. Előfordul.
Ami viszont a lényeg a dologban, hogy egyéb dolgok miatt lenne érdemes 3G-t venned mégis (akku, fiatalabb, esetleg még garanciás, stb). 2G felett eljárt az idő, profi akucserének is megkérik az árát. Ilyen szempontok miatt érdemes, ha már a hardver szinte ugyanaz (sőt, játék tekintetében ugyanaz). -
válasz
Chosen #37364 üzenetére
Gyorsabb, de nem a játékok futtatásában bakker. A játéknak az számít, milyen maga a hardver, ezt olyan nehéz elfogadni?
Gyorsabb abban, hogy gyorsabban nyitja meg az alap programokat, stb. A játékokknál meg nem ez számít, 3GS-en azért fut jobban egy játék 3G-hez képest, mert erősebb maga a hardver, nem mert újabb szoftver van rajta... -
trobi28
addikt
válasz
Chosen #37353 üzenetére
Én a mai napig 3.1.3-on használom és megy ahogy illik,megbízható,gyors és stabil.
Ahogy említették már olyant kell keresni amire nem tettek 4-es FW-t és nem fogsz csalódni benne,és szerintem jobban megéri megvenni a 3g-t,tööb van benne mint a 2g-be meg fiatalabbak is.
Csak halkan jegyzem meg hogy enyém eladó 3gs csere miatt -
válasz
Chosen #37348 üzenetére
Szerintem inkább már az a para velük, hogy 3 éve vannak a piacon, így akku már necces, amiben meg cserélve volt, azt meg kell nézni, hogy profik csinálták, vagy végig van feszegetve a hátlap, stb. Kijelző, ilyenekkel meg leszel elégedve, olyan nagy különbségek nincsenek. Persze majd jönnek a pixel és kontrasztbuzi hozzászólások, hogy "Igen, de ha 500*-os nagyításban jobb a 3G kijelzője!", stb. A vló életben ezek aztán számítanak ám...
-
manchester85
veterán
válasz
Chosen #37338 üzenetére
Ne haragudj, de ehhez nem kell 2G tulajnak lenni. A 3G és a 2G gyakorlatilag semmiben nem tér el egymástól. Mondanom se kell, hogy minden iPhone-on ugyanaz a szoftver fut (bár a 4-es szoftver támogatását már nem kapta meg a 2G, amit amúgy én előnyére írnék, mert a 3G-n is piszok lassan fut) A 2G egyetlen előnye a fém hátlap, ami minőségibb hatást kelt a 3G műanyag, és amúgy repedésre hajlamos hátlapjához képest. 2G-n a JB és a függetlenítés bármely szoftveren elérhető, de ez itt tiltott téma, így nem is mentem volna bele. Milyen felhasználói tapasztalatok érdekelnek, hogyha a specifikációval tisztában vagy, és mindkét telefonon ugyanaz a szoftver fut, ugyanazon a hardveren?
-
Játékos
addikt
válasz
Chosen #35834 üzenetére
Én kikapcsoltam, mert engem bosszantott az akadozása!
Azt mondjátok meg nekem gyégszi, hogy hogyan lehet visszaállítani, hogyha hívok valakit, akkot az ő (kontaktjához rendelt) képe jelenjen meg teljes képernyőn, persze a gombok alatt/takarásában?
Eddig szerintem így működött, de most csak a háttér van, és a kontakt képre pedig csak a jobb felső sarokban kicsikében!Kanczy
nekem a fele is elég.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest