- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
Aidan85 #43812 üzenetére
"A 50 dolláros, vagyis alig több mint tízezer forintos ajánlat minden új és készülékváltásra jogosult AT&T előfizetőre vonatkozik, akiknek 2 éves hűséget kell aláírniuk és legalább 15 dolláros havidíjat kell vállalniuk a készülékért 40 dolláros egyszeri belépési költséggel (ami valószínűleg csak az új előfizetőkre vonatkozik). A mobilcég az Apple-től független döntéssel csökkentette az iPhone 3GS árát, amit a WalMart áruházakban már eddig is meg lehetett vásárolni 100 dollárért. "
No comment.
-
nixon88
csendes tag
-
manchester85
veterán
válasz
Aidan85 #30250 üzenetére
Nekem is 3G-m van. Mióta fenn van a 4.0, a teló iszonyatosan belassult, szinte használhatatlanul lassúra. Nálam se jailbreak, se iBook, viszont egyedül az oldotta meg a lassulást, hogy töröltem a mappákat, az összeset. Így már használható, de a 4.0 nagyon nem 3G-re lett kitalálva, ami érthető is, csak akkor illene lehetőséget adni a usernek, hogy downgrade-eljen.
a000
Jobs is elismerte a levélben a hibát, egy usernek adott válaszában egészen pontosan annyit mondott, ne fogja úgy a telefont.
Apple blogon fenn van.
-
<NewL>
addikt
válasz
Aidan85 #29761 üzenetére
régebben megjelent nekem is ott, de most se itt a sajátgépbe sincs se importálás se semmi
nem lehet képet felrakni sehogysem
3-4 órája köszködök ezzel még ha feltudtam volna rakni a képeimet akkor se frissitenék már, tiszta ideg vagyok. dögöjjön meg Steve Jobs mert miért nem lehet az iTunesbe belerakni egy ilyen alap dolgot. dögöjjön meg a Windows, mert ha be van pipálva helyesen minden akkor miért nem csinálja a dolgát -
Coyote2000
őstag
válasz
Aidan85 #17690 üzenetére
nekem is beajánlották, de nem érdemes nagyot választani. Én amúgy is 90%-ban wifin lógok, ha épp nem, akkor alig használok valamit a 3G netből.
Persze milyen jól hangzik, hogy elhozod a telcsit akár egy tízezresért... aztán aláírsz a csomagra 2 évet, és utánaszámolsz... kijönnek a csúnya százezrek. Én utánaszámoltam, aztán rájöttem, hogy érdemesebb volt elhozni 145ezerért a telót, és nem aláírni semmiféle csomagot. Nem bántam meg - persze a döntésemben az is fontos volt, hogy otthon és a melómban egyaránt van wifi, azon ritka esetekben amikor meg utazás közben kellene, le tudom nyelni azt a pár száz Ft-ot.
Kérdés a többiekhez: miért olyan nagy szám ez a szifon.com oldal? Van ott valami infó ami értékes? Én csak hirdetést látok, néha híreket, meg azt, hogy ők mindenféle szervízeléssel-hackeléssel foglalkoznak. Lehet hogy én vagyok a vak, de azt hittem, mindenféle hasznos leírást találok majd...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest