- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
ja most ezt probaltam ki meloba jovet. zsir hogy bemondja 5percenkent hogy hogy mentem addig, ido/km stb.. meg a motionx is eleg osszetettnek tunik majd holnap azt tesztelem.
gepiranyitasra akkor marad a jb+ teamviewer pro ha nincs ingyenesben jobb. azert koszi az ajanlatokat. airmouse pro meg egy szar.. 1,59euro.. meg regebben volt egy ingyenes idoszaka akkor leszedtem ugyh most megvan a rendes fizetos verzioja, csak epp nem mukodik normalisan.. lehet hogy a router beallitasaival van gond, de a melohelyemen nem tudok turkalni benne, teamviewer meg megy normalisan.. na mindegy, jo hogy nem fizettem az egerert..
kommy:ennyire zavart?
..
-
Soak
veterán
Nyilván nem pont 30percre csokken, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha beszlész akkor egy viberhez képest sokkal jobban szivja az akksit . Nem kell átregelniük, akinek van iphoneja és fent van a viber az automatikusan a kontaktjaid közül kiszedi . Ha meg 2-2.5 naponta töltöd az iphonet akkor szerintem neked mindegy mert vagy az éterből szivja az energiát vagy amugyse beszélsz annyit hogy fel tűnjön .
-
máyköl
veterán
Az komoly.
D szerintem neked hibás példányod van, ennek nem ilyennek kéne lennie.Fogtam már kezembe rengeteg I4 -et, meg is néztem, hogy valóban létezik-e ez a térerőhiba, de szerintem egy felfújt hülyeség az egész, valamivel már az Apple-t is kellett kritizálni. Egyszer sikerült 1 (egy) csíkot levenni egy iPhone 4-ből, de hülyének néztek már az emberek, mert próbáltam két kézzel úgy fogni, hogy jöjjön egy csík le, nagy nehezen sikerült. De szerintem azzal a fogással a mobiltelefonok 90% -nak is lejött volna egy, vagy több csík is.
Ha a wifi is elmegy, ott valami más gáz lehet.manchester85: Szerintem nem érdemes ennyit rágódni ezen. Megtörtént, egy ezressel lehúztak, szégyelljék magukat, ne foglalkozz velük. Megértem, hogy az az ezres is egy ezres, de ennél nagyobb baj ne érjen.
Stalker-2572: Sbsettings ! Cydia -s program...
-
kispéé
senior tag
Az én tapasztalatom szerint nem töltödik gyorsabban/ lassabban számottevően, tehát időbeli különbséget nem vettem észre. Esetleg javaslom, hogy próbáld meg egyszer lemerülés közelében feltölteni teljesen USB-ről , majd ha kell ugyanezt konnektorról, lesz különbség , látni fogod
-
Landon
addikt
Srácok én nem értelek benneteket ezt hogy éritek el... vagy direkt kétmarokra fogjátok a telefont mint a fénykardot vagy mi?! Nekem balkézzel teljesen marokra fogva is tökéletes... szuper minőségbe telefonáltam tegnap is úgy.
Daniel: Ez most komoly h vágja a kezed?!
Ne haragudj kérlek ne vedd rossz néven de nálam ez már a "vicc kategória", hogy egy ilyen cucc vágja a kezed... mert ha mittomén egy frissen reszelt fémlemezt fogsz (nem volt értelmesebb példám sry) az ok vágja a kezed meg kissé kellmetlen de még az is kibírható. Akkor egy ilyen cucc hogy az életbe tudja úgy vágni a kezed h lekell raknod?!
De ha már igen... akor egy szó: szilikon tok. Ennyi. Gondolom azt amúgy is vennél rá.
-
dni
őstag
Én egy Parrot mk6100-ast használok, így a zene, navigáció is szólhat az autó hangszóróin. A számváltás valamiért nem megy bt kezelőjén keresztül (htc HD2-vel, Symbiannal megy) Töltést sima autós töltővel oldottam meg. Érdemes megnézni még a bt-s, ipod támogatással ellátott fejegységeket is.
Aktív témák
Hirdetés
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest