Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hemaka #49540 üzenetére
hát megpróbálom azt még... sajna visszatettem a 3.1.3-at egyelőre jb nincs rajta de ígysem megy fel a wifire... komolyan nem értem miabaja, régen ment, egyik napról a másikra szállt el. routeren nem állítottam semmit, egyedül egy win 7 reinstall volt- dehát annak miköze hozzá???.. szóval kikapcsolom a wifi kódolását és benyomom a mac addresseket- hátha jó lesz- de ez tiszta gáz..
(azt sem tudom elképzelni hogy a laptoppal van vmi ip ütközés mert ha csak az i3g van (lenne) a wifin akkorsem jó. (minden más kikapcsolva-hűtőnek meg nem kell wifi
)
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hemaka #49537 üzenetére
megvolt. ugysem megy. eddig wep-el volt levedve. ha kodmentesse teszem a halozatomat akkor gond nelkul felmegy a 3g-je, de ha visszaallitom a kodot megint nem megy neki.. beallitottam most wpa kodot de arra sem tud felmenni, csak akkor ha nincs semmilyen kod.. i4em mindket fajtara gond nelkul csatlakozik. mi lehet a gaz??
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hemaka #49294 üzenetére
en nem ajanlom az open ssh-t, usb-vel amugy is tudsz, en inkabb azt javaslom minel kevesebb cuccot tegyel fel. winterboardot is szedd le hacsak nem talalsz vmi neked tetszo temat, bar a jobbak amik igenyesek azok fizetosek, ha gondolod vehetsz parat, penzzel ugyis el vagy eresztve
amugy vannak forrasok amiket hozza lehet adni cydiahoz es akkor tobb csomagbol tudsz valogatni. ha kell vmi fajlkezelo akkor telora az ifile, nemcsak a telo rendszereben turkalhatsz hanem multimedias cuccokat is felrakhatsz ra ha akarsz, de ha mar vettel vmit az appstorebol 20euroert es bejott akkor az sem kell. nekem fentvan most a springtomizer, ezzel a rendszeren tudsz allitgatni par dolgot, animaciok sebesseget, hogy mekkorak legyenek az ikonok, miket irjon ki a statusbarra, az elhuzocsuszkaba stb.. camerabuttons-al tudsz a gombokkal fenykepezni- nekem jol jon neha. amugy winterboarban az alap kapcsolok kb szarra se jok, haggyad is azokat ahogy vannak..
iphoneclub.hu oldalon keresgelhetsz olyan cydias cuccokat amik tetszhetnek, vagy googlebe youtubeba ird be hogy best of cydia vagy valami, csak figyelj azert a datumra..
sbsettings feltette magaval az activatort is, abban is allitgathatsz nehany jo dolgot, de ez megint izles dolga. amugy az openssh-hoz annyit hogy attol veszit a biztonsagabol az ios mert halozatokat hasznal es az alap jelszava minden iphonenak ugyanaz. en inkabb elkerulom. usb-proginak pc-re ott az ifun-box[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
hemaka #49170 üzenetére
Csak a push. Köszi.
Ez nálam égbekiáltó ok, hogy ne jailbreakeljek.
Én is azt vettem észre hogy sok a panasz mostanában, és ahogy vadászcsiga is, én is elbizonytalanodtam, hogy túl kevés a plusz fícsőr, ellenben jóval instabilabb lesz a telefon.
Még mindig nem győzött meg a jb.
Továbbra sem csinálom meg, mert hiába nincs jb, az elmúlt 3,5 hónapban nem volt WTF szitum, hibás működés, és bármi olyan, ami hátráltatott volna a napi telefonnal intézett dolgaimban.mod: Látom fél infó volt, a push probléma.
Teljesen mindegy, mindenképpen várok még vele, hogy mindenkinél jól szuperál e.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
hemaka #48711 üzenetére
Nem nagyon használom a fészbukkot i4-ről, de gondolom megoldás lehet a problémára, ha mobilról mindig kijelentkezel, vagy nem használod az auto bejelentkezést. Ha meg fontos ez, még mindig ki tudod kapcsolni a chat felületet, és akkor lényegében senki se fogja látni hogy fent vagy.
-
-
Kommy
veterán
válasz
hemaka #48479 üzenetére
Megkeresed telefonon a /system /Library/Frameworks/UIKit.framework mappát és azon belül a Keyboard-hu.plist fájlt és ebben átírod az egyes betűket és kész is. utána egy újraindítás és máris kevesebb betű lesz. Persze csak akkor működik ha magyarra van állítva a billentyűzet.
-
D@niel
addikt
válasz
hemaka #48353 üzenetére
Én jobban örülnék neki, mint a macbook air-nek, és szerintem hamarabb is meglesz, mint a macem. Pont olyan stílusom van amihez passzol az iPad (skype kamerával itt-ott kényelmesen, erkélyen/reggelinél/ágyban netezés, nagyobb térkép a kocsiban, youtube videók maraton mennek, reading előadás jegyzetek , könyvtárba nem kell bevinnem a notit, vagy ismerőshöz pandrive-on a képeket majd rámásolni gépre, majd megnézni, hanem iPad és voilá).
-
Aaron14
őstag
válasz
hemaka #47853 üzenetére
Remélem amúgy, hogy totál új, csak mert nem normális iPhone dobozból vette elő, hanem egy furcsa, fekete és fehér dobozból, ami le volt ragasztva. Tartozékokat nem is cseréltek.
Remélem nem valami refurbished szar.fólia volt rajta.... adhatnak cserekor refurbished készüléket, vagy kötelesek zsír újat?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA