Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Norbi. #211109 üzenetére

    Huhh, egy kicsit összekevertem dolgokat. Az akksimat cserélnék 25 ezerért (akksi+munkadíj) a függeten (noname) szervizben. Nem a kijelzőt. Csak mára olyan telefonkáosz lett itthon, hogy azt sem tudom, hol az eszem. A párom 7-esében a kijelzőt a noname szerviz 30 ezerért cserélné. Mindkettőt eg órán belül, de csak hétfőn, mert ma nem volt bent szervizes emberük.
    A párom kapott az iStyle-ban hétfő délre időpontot kijelzőcserére, tehát lényegében k@rva hamar. Az garis. De az iStyle netes oldalán csak fizetős akksicserére lehet időpontot kérni. Valszeg ezért kaptam én csak szerdára. Vagy nem tudom. De nincs is ezzel baj, mert elvileg ők is mindkettőre max. 8 munkaórát írnak, tehát még aznap megvan a csere. Azt gondolom nem kell írnom, hogy mindkettőnknek létkérdés a telefon (habár van tartalék készülékünk, de azokon csak telefonálni tudunk).
    A Vodával biztosan szakítani fogok, mert amellett, hogy egy rohanó, ideges embernek nem a problémáját akarják megoldani, hanem tukmálni rá 300 ezer forintos új készüléket, az egy dolog. De hogy a cirka 15 ezer forintos korlátlan netes RED tarifám a múlt hónapban miként lett 49, ebben a hónapban pedig 37 ezer forintos, arra semmilyen olyan választ nem kaptam még, hogy "bocsi, mi basztuk el, jóvá írjuk". Régebben így működött a Voda, akkor is voltak problémák, de legalább utánanéztek, beismerték, jóváírták, sőt, pluszban kaptam valami 5-10 ezer forintos kártalanítást. Most meg leszarnak...ennyi.
    Bocsánat, ez már nem iPhone témakör volt... szorriii...

    és köszi a segítséget mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák