- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
INGJOKE #254056 üzenetére
Az enyém ilyen, és egy darab műanyag. Nem szilikon puha, de nem is a rideg műanyag szerencsére, de puha anyag azért nincs amire te gondolsz szerintem. Nekem a rendelésen ilyen néven fut: Speck GemShell case for iPhone 13 Tippre az lehet, mint amit te néztél, bár nekem ilyen 5000+ÁFA volt.
Fólia az iStyle-s van amit szerintem ebben a témában korábban írtam. Ez elég szimpatikus nekem mivel nagyon vékony, amúgy sosincs fóliám mert zavar (tok is, az sem lesz sokáig szerintem).
-
válasz
INGJOKE #254050 üzenetére
Akkor gyakorlatilag bármelyik minőségi tok játszik nálad,azt vedd amelyik tetszik.Durvább/masszívabb tokból UAG,vagy Speck.Visszafogottabb a Spigen sok darabja,a Ringke,Nillkin.
Spigenért gyorsboltot ajánlom,de jó nagy választék szokott lenni minden másból a Top4mobile oldalán,esetleg Doopshop. -
válasz
INGJOKE #254044 üzenetére
Én jobb elsőben hordom,sokat veszem elő és rakom el,így a 12-n már 4-5 hónaposan nem volt a legszebb.Ezt leszámítva nekem tetszik a gyári tok,de a következő nekem nem ilyen lesz.Vagy Spigen,vagy Speck lesz a következő,csak jó
lenne tudni mennyire erős a mágnesük (kocsiban magsafe tartón/töltőn van a telefon,így ez nekem fontos).Zsákbamacskáért nem szívesen fizetnék ki több mint 10e forintot. -
válasz
INGJOKE #254036 üzenetére
Gyári szilikon (nem az átlátszó) jó cucc,de a sarkoknál és éleknél aránylag hamar elkezd kifényesedni a kopástól.
12-n ez volt,most a 13 Pro-n is ez van.Fogásra nekem bejön,nem lesz a telefon sem bumszli,gombok is teljesen finoman benyomhatóak a tokban.
Viszont annak ellenére, hogy sorba a 2. ilyen tokot használom továbbra sem mondom azt hogy megéri az árát (ha lett volna a közelben azonnal átvehető másfajta magsafe-es tok, akkor nem biztos hogy ezt vettem volna a 13-ra,de csak ez volt).Spigen tokjai szerintem alapvetően nagyon jók,de a magsafe verziókkal nincs tapasztalatom,nem tudom mennyire erős a mágnes mondjuk a gyári apple tokban lévőhöz képest.
A mobilfox tokjairól elég vegyes véleményeket olvastam.
Én személy szerint ennyi pénzért inkább bármi mást vennék (Otterbox,UAG,Speck,Spigen,stb). -
válasz
INGJOKE #253993 üzenetére
Nos, ha ez a fólia van és a gyári tok akkor tökéletesen simul az egész, de a nélkül akad.
De én ma fogom le műteni róla és tetetni rá másikat. Van a Westendben egy jól bevált emberkém a 11 Pro Max óta hozzá járok és mindig király fóliát ad, nem szokott vele baj lenni és ki is ér a széléig ezáltal nem zavar tok nélkül sem. -
válasz
INGJOKE #253989 üzenetére
Közte nem akad, ha nincs rajta tok akkor akad, mert feljebb és beljebb is van a fólia.
Ha teljes üvegest veszel akkor az nem akad tok nélkül viszont fenn áll a "veszélye" annak, hogy bizonyos tokok fel nyomják a fólia szélét.Tegnap tettem fel képet (#253935) azon láthatod, hogy milyen fólia van az enyémen. Az ilyennel nálam az a helyzet amit leírtam.
-
-Skylake-
addikt
válasz
INGJOKE #253982 üzenetére
Its a feature, not a bug. Azert van a legtobb tok (a Liquid Air is egyebkent) szelen a kepernyo sikjabol kiemelve, hogy ha arcra esik a telefon egy sik feluletre , pl csempe, akkor kvazi a kijelzo nem erintkezik a felulettel, mert a tok ele magasabb. Ha ez zavaro, akkor a Liquid Air-t nem feltetlen ajanlom, az is ilyen. Szerintem ez egy hasznosabb tulajdonsag mint amennyire kenyelmetlen, de ha teged zavar akkor zavar, megertem.
szerk: lehet felreertettelek es nem a tokrol hanem az uvegrol beszelsz. A spigen uveg olyan amit irsz, nem fedi 100%-ban az elolapot, de amit alattad irnak, tokkal egyutt jobb. Ha nagyon szorszalhasogatunk erezheto a jelenseg amit irsz, nekem a mindennapokban ez nem feltuno.
-
válasz
INGJOKE #253982 üzenetére
Fóliája válogatja, van amelyik teljesen kimegy a széléig viszont van ami 1 mm-et kb kihagy és "akad" benne a kezed. Nekem most jelenleg olyan van rajta. Bár, ha tokot használsz akkor az szintbe hozza és nem lesz gond vele.
CP vagy AA esetén sima kábel, semmi különös nem kell.A legtöbb autóban sima USB-A van, nem pedig C ez autó függő is.
-
-Skylake-
addikt
válasz
INGJOKE #253972 üzenetére
En minden telefonomra (a mostanira is - i12) Spigen Liquid Air tokot hasznalok. Egyszeru mint egy facsipesz, barmilyen kornyezetben es szituacioban ertelmesen nez ki, jo a fogasa , szerintem szep a texturaja es hivatalos shopjukban ~5 ezer forint. A mostani iPhonokon pluszban meg jobban nez ki, mert a toknak ugyan ugy szogletes az oldala mint a telefonnak. Minosegi problemam sosem volt vele, pedig nagyon nem az elso ilyen tokom. Termeszetesen ez nem ilyen extravekony tok, de kevesbe feltem benne a telefont mint egy pitaka carbon tokban feltenem. Elolapon Spigen TG van, tokeletesen kompatibilis a tokkal es a ketto egyben megallt nagyjabol 10ezer forintbol ami nagyon nem rossz a minoseget figyelelmbe veve szerintem.
-
válasz
INGJOKE #253972 üzenetére
Pitaka tok amiatt "fenszi", mert relatív jól néz ki és extra vékony mégis eléggé strapabíró.
Azt ajánlom és a gyári tokokat azok még jobb védelmet adnak, mert nem igazán van már nyitott része, mint régen volt.
Én tegnap rendeltem meg a pitakát és ma már jött az e-mail, hogy útnak indították. -
SoldierL
senior tag
válasz
INGJOKE #253945 üzenetére
Nem, Telekom-os vagyok. iphone 10 R-t hotspotját szeretném megosztani egy samsung vt65tu7022k tipusú tv-vel. Sehogy sem sikerül. Látja a telefont de jelszó beírás után hibát ír ki. Próbáltam a telefon hálózat visszaállítást, Tv gyári vissza állítással is. Minden más wifit kezel. Pl. párom samsung telóját is. De nekem a saját telefonomról kéne mert korlátlan és nagyjából stabil is.
-
markknight
veterán
válasz
INGJOKE #253777 üzenetére
Szerintem nincs, illetve lehet kísérletezni, ám vigyázni kell mert van, hogy felrakás után belerakod a tokba és a tok széle instant lepattintja a telefonról az üvegfőliát. Az oldalas húzás engem nem zavart, de az appok bezárása, tehát a lentről felfelé húzás, na az rombolja a felhasználói élményt rendesen.
-
-
válasz
INGJOKE #252752 üzenetére
Tegye bele a bőröndbe és senki nem fogja észre venni. Egyébként, ha fel van bontva akkor már nem vám köteles, ha teljesen bontatlan akkor tudnak bele kötni, de nem igazán nézik ezt. Én tavaly előtt hozattam ugyan úgy 2 darabot akkor még a 11 PM-ből, senki rá se hederített.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
INGJOKE #252726 üzenetére
Pl i13 esetében:
Versions: A2633 (International); A2482 (USA); A2631 (Canada, Japan); A2634 (China, Hong Kong); A2635 (Russia)[link] Ez pedig egész jó leírás miben térhet el a lokális verziók a globáltól.
#252731Lali-213: i13 esetében elvben ezek a plusz az Internationalhoz képest: This is the most comprehensive edition as it support both kinds of 5G networks (sub‑6 GHz and mmWave). You can spot the 5G antenna on the side of this model. It has Dual SIM capability with nano-SIM and eSIM and also supports Dual eSIM.
-
Oldman2
nagyúr
-
BossBoss
őstag
-
kutga
félisten
válasz
INGJOKE #250591 üzenetére
Nálam Iphone 7 és S20 FE van, mindkettővel működik, illetve olyan is volt hogy egyikkel se működött.
Ilyenkor egy adat törlés helyrehozta ismét.
OFF
Egyébként ez csak az én véleményem, technikailag eléggé kiforrott mind az AA, mind a CP, egyedül az zavar, hogy amíg babrálsz vele, elveszed a tekinteted az útról, ezért is gondolkozok már rajta, hogy visszatérek a jó régi szélvédős tartóhoz. -
Szabi®
addikt
-
sethi
senior tag
válasz
INGJOKE #247583 üzenetére
Alap beállítása az, hogy mindig az a kimenő vonal amiről az utolsó hívás ment adott kontakt felé. Be tudod állítani kontaktonként, hogy melyik számról hívja. Ha tárcsázóba begépeled a számot, ott ki tudod választani melyik simről menjen ki a hívás.
Be tudod állítani, hogy melyik simről menjen a net.
A Telenor be tud zavarni a dual sim módban.Carplayhez sajnos nem tudok hozzászólni
-
szabonagyur
félisten
válasz
INGJOKE #242518 üzenetére
Lépés számot bármelyik okos karkötő is méri, elégetett kalória ami egy érdekesebb kérdés, de azt is számolják.
Nézzetek körül, hogy mi a cél ha elég egy ilyen karkötő is (nekem is itthon ilyen van csak) akkor ha megvan mi az ami tetszik van szinte mindnek külön topikja itt és lehet nézni a részleteket, tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest