- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
T0rnad0 #257662 üzenetére
Holnap vissza is viszem és szerintem veszek egy gyárit, azzal nem lehet gond, de azért beugrok valamelyik Apple termékekkel foglalkozó üzletbe hátha tudnak ajánlani valami jót.
Persze, próbáltam tok nélkül is, de ugyanaz a helyzet, valahol van mérőm amivel tudnám mérni mennyit vesz fel de foglalmam sincs hogy a költözés alatt hova került, nem is szenvedek vele többet
Ahol nincs Magsafe ott csak sima Qi töltőként kezeli a telefon nem? Az csak 7.5W ha jól tudom. Ilyen állványosból a Belkint néztem, igazából nem az ára számít nekem, hanem hogy használható legyen és persze jól is nézzen ki -
válasz
T0rnad0 #256979 üzenetére
Végül most éppen egy Caudabe Sheath megrendelése mellett döntöttem. Utánanéztem, videókat, kommenteket, és a beszámolók erről győztek meg a legjobban.
Csodálkozom, hogy itt alig került megemlítésre eddig, visszakeresve rá. Emberek tömege mondja azt, aki próbálta, hogy ez a legjobb, pedig sokat próbáltak.
-
törölt tag
válasz
T0rnad0 #242013 üzenetére
Meg a kék fogat (amin nálam például sose megy)
De azért az is érdekes hogy a tudtommal nélkül használja a telefonomat egy hálózat és küld a telefonomról adatokat a külön hozzájárulásom nélkül ( mivel is az internetemmel?) azért ez nagyon érdekes és rémisztő (le ne írja senki hogy de elfogadtam az üzlet szabályzatot vagy a lokátor szabályzatát -ott volt esetleg kisbetűvel-mert szerintem ez akkor sem ok) a lokátorban egyébként a saját helyzet megosztásánál csak annyi van hogy a családdal meg a barátokkal osztom meg nem mindenkivel! -
gilfoyle
őstag
válasz
T0rnad0 #242004 üzenetére
"Ha valahol távolabb hagytad el, amit keresel – például a strandon vagy az edzőteremben –, akkor az AirTaged a világszerte több százmillió iPhone-ból, iPadből és Macből álló Lokátor-hálózat felhasználásával segít felkutatni. Adataid a folyamat során végig biztonságban vannak."
Ez azt jelenti, hogy pl. az én telóm valaki másnak a tagjét ha látja elküldi az adatokat valahova onnan meg az illető megkapja hogy hol van a cucca? És küldi az adatokat magától? Vagy csatlakoznom kell valahova vagy engedélyezni kell valamit, hogy ezt tegye? Hm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest