- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
V.Stryker #217424 üzenetére
Mintha a XS olyan szar képeket lőne.
A főkamera mindkettőben tök ugyanaz, csak a XS-nél telefotót párosítottak mellé, a 11-nél meg ultraszélest. Illetve a 11-ben még van éjszakai mód, de a NeuralCam nevű app segítségével a XS is képes nagyon hasonlókra.
De szerintem te már eldöntötted, hogy 11-et akarsz.
-
válasz
V.Stryker #201752 üzenetére
A legtöbb progit igen, csak az ami nem használható a programból a családtag telefonján, ha alkalmazáson belül vásároltál valamit (pl reklámmentesség feloldása vagy ilyesmi), azt a másikon is meg kell venni.
Ha viszont úgy van, hogy teljes alkalmazást veszel, amit nem alkalmazáson belüli vásárlással kell feloldani, akkor teljes lesz a másik eszközön is. -
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
V.Stryker #197725 üzenetére
Ja hogy úgy, akkor ennek utána kell járni.
Időjárás: most passzolom, mert mindig belelépve nézem, vagy óráról (Apple Watch), ott frissül rendesen.
Email: Gyári email appba van fetch szinkronizálás, amit beállíthatsz automatikusra/kézzel/15/30/60 perces frissítésre. Van a másik a push szinkronizálás, az meg azonnal történik. Viszont email válogatja mit enged a push illetve fetch szinkronizálással. Pl gmail-nál az fetch-t enged, akkor van céges Exchange levelezésem, ott meg megy a push. Ha letöltöd a gmail appot, és beállítasz egy gamil email-t ott is azonnal megkapod a leveleket.
Sparkot amit te használsz azt sose használtam, így ott nem tudom hogy van. -
DaveHutt
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
V.Stryker #196672 üzenetére
Már annyit ajánlgattam itt, hogy lassan ciki, de próbáld ki a VOX playert.
Kezeli a Spotify accountot (nem próbáltam).
Album lejátszásban is ráver pár kört a gyári Zene alkalmazásra.
Ha nincs extra iCloud helyed akkor figyelni kell, hogy ne legyen bekapcsolva erre a mentés, mert az összes albumot is mentené. -
-
Soma01
veterán
válasz
V.Stryker #196624 üzenetére
Zenét szeretne hallgatni (mp3). Vagy ezzel is baj lesz? Meg nem tudja, hogy leszedi-e a Safari? Ö nem profi az ilyesmiben én meg az iPhone-t nem ismerem.
Tehát ha a Google drive-on van egy link a zenékhez, akkor onnan le lehet szedni? Fb messengeren elküldöm neki a drive linket, onnan megnyitja a Safarival, és menni fog a letöltés?
A lejátszáshoz kell valami extra? -
válasz
V.Stryker #196301 üzenetére
6,66% az áfa FL államban
amúgy hogy anyud nincs képben az Apple árazásával arra azt mondom oké, de hogy te is full vakon nyomod, az egykicsit már vicces
apple.com-ra felmész és látod hogy USAban $280/310 az S3
ismétlem ezek nettó árak, 1,066-os szorzót rá kell dobni
-
válasz
V.Stryker #196298 üzenetére
ha valami nem nehéz, akkor az USA-ban Apple boltot találni
illetve jobb lenne kicsit objektívabban megközelíteni a témát, kérlek definiáld számszerűen: mi az hogy drága? mennyiért akarod venni? mennyiért talált anyud?
nem mondanám hogy sok részletet elárultál, mert simán lehet hogy ránézett egy Series 4 44mm-re ami kint $430, azaz 120ezer nettó (államonként eltérő áfa, de kb 8%), azaz 130k bruttó és nagyon megijedt hogy ez sok pénz egy óráért, mert fingja nincs hogy itthon az 160k
-
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
V.Stryker #191864 üzenetére
Szerintem az egyik leghasznosabb es legjopofabb dolog “casual fotozas” temakorben. Leghasznosabb, mert gyakorlatilag mindig sorozatkepet csinal es igy szinte biztos hogy egy csoportkep vagy egy elkapott fotonal lesz olyan kocka ahol senki se pislog, nez masfele, ami nem homalyos, stb. Es nagyon sok poenos mozdulatot vagy arcot kap el, ami allokepen nem jonne at. Jelenlegi tarhelyeket figyelembe veve (min. 32gB) az meg nem oszt-szoroz hogy tobb helyet foglal.
-
válasz
V.Stryker #191712 üzenetére
Moizen termékeket használok évek óta. Megbízhatóan működnek. Ezzel töltöm este ágy mellett is és az autóban is 2 amperral tölt. Nagyon kényelmes, főleg az autóban.
Hátránya, hogy kilóg a csatlakozó, de negem nem zavar, megszoktam. A tok engem sokkal jobban idegesítene a mágnese rögzítés végett, így is vastag a telefon.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
V.Stryker #191575 üzenetére
Nálam 3 navi is telepítve van – Apple Térképek, Google Maps, HERE WeGo –, nem azt mondom, hogy vacak a gyári almás térkép alkalmazás, sokat fejlődött az elmúlt időszakban, de online navigációnak én inkább a Google megoldására szavazok, míg ha gyakran utazol akár külföldre, akár netmentesebb környékekre és offline navi is kellene, akkor a HERE a nyerő nálam, pontos utcaszámokkal és komplett offline országtérképekkel (persze ez utóbbinak hely is kell bőven).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest