Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Újracsomagolták a Redmi 13 4G-t Vietnamnak
- iPhone topik
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 13T: kis méret, nagy telep
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bigdady #247601 üzenetére
Nah mire nekem aktuális lesz addigra lesz pár hét tapasztalatod. Bár nálam a Voda a céges azt nem szívesen programoztatnám fel, de elméletben az idén lesz a telenornak is.
Sethi
Igen a volte telenornál elfordul hogy szarakodik én is egy elméletben nem támogatott telefonnal használom, de nem szokott baj lenni, vagy csak nem veszem észre -
eventus
veterán
-
-
válasz
bigdady #242728 üzenetére
Ez az oldal úgy működik, mint egy globális jelszó adatbàzis ami csak jelszavakat tárolja és azt az oldalt ahonnan kiszivárgott, semmi mást. Ha beírod a jelszót amit ellenőrizni szeretnél, akkor az agoritmus megkeresi az adatbázisban a beírt jelszót és ha van találat akkor jelez. Nyilván az iPhone azért figyelmeztet a facebook jelszavadra, mert újrafelhasznált jelszó és az a jelszó màr kiszivárgott egy másik oldalról.
Amúgy ajánlom ezt az oldalt, ha olyan jelszót szeretnèl, amit garantáltan nem tudnak kitalálni egykönnyen:
Stong Random Password Generator -
dptrsk
addikt
válasz
bigdady #242724 üzenetére
Például a haveibeenpwned oldalt is használja, ha jól emlékszem.
-
joey04
titán
válasz
bigdady #242481 üzenetére
Az már a kötekedés teteje, hogy olyanba köt bele, ami feketén-fehéren le van írva:
Az iPhone X és újabb modelleket egy Apple Watch Series 3 vagy újabb típusú eszközzel oldhatja fel, ha a Face ID-t arcmaszk viselése közben próbálja használni.
Konkrétan az lenne a baj működés szempontjából, ha mindenben feloldana...
-
madle
őstag
válasz
bigdady #242366 üzenetére
i7-en eddig nekem jól muzsikál az új rendszer. Bár annyira az alkalmazásokat nem nyomkodtam, Viberből ha átugrottam Mailre meg jegyzetekbe akkor volt laggolás, de utána kipihente magát. Az akksi nekem jól bírta pedig elég sokat telefonáltam, eddig jobbnak tűnik mint az előző rendszer.
-
törölt tag
válasz
bigdady #242242 üzenetére
Sajnos egyik cég sem jó, ha nem konkrétan nagyobb városban vagyunk. Magyar szokás szerint spórolós volt a hálózat kiépítése, hogy minél olcsóbb legyen és most, hogy szinte minden mobil legalább 4G-t tud, így csomó helyen ezért gyenge az egész rendszer. Telekom pl Budakeszi fele és meg több helyen gyenge, mint a Telenor. A Vodafone meg szó szerint a használhatatlan kategória vidéken.
-
törölt tag
válasz
bigdady #242240 üzenetére
Vodafone sem ad esimet és mégis van náluk iPhone 5G. A Telenor Törökbálint és környékén már szolgáltat 5G is. Budaörs és környékén a legjobb mobilnet minőséget változatlan a Telenor nyújtja 4G alapon (170 megabit alatt még nem mértem minőségi hardveren). Egyenlőre a Telenor féle 5G mobilnet nem támogatott Apple vonalon, ezért érdekes a carrier bundle, ha ugrik, lehet tesztelni vajon benne van-e a konfiguráció.
-
MasterMark
titán
válasz
bigdady #242038 üzenetére
De erről beszélek, hogy az airtag helyett egy erre felkészített android telefont hagysz ott. Vagy akár valami iot gps-es cuccot, stb. Azért ez eddig is megoldható volt. Sőt jobban is megoldható, mint az airtag-gel lehetne.
szerk.: Igen 11-től van U1 chip, ami a precíziós kereséshez kell. De az említett funkció, hogy már régóta látja a közeledben azaz együtt mozog veled, ahhoz nem fog kelleni ez. Elég sima BT.
-
-
anderledani
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz
bigdady #241825 üzenetére
Csak a feloldásra, minden máshoz kérni fogja a kódot.
Nálam egyébként mostanában egyre többször fordul elő, hogy nem kapcsol a teló, hogy maszk van rajtam és csak várja az arcomat, másodpercekig nézhetem a kijelzőt, mire beírhatom a kódot. Pedig ugyanúgy tartom, ahogy mindig és nem is trutykós a sziget. Sosem nyomtam még rá olyan gyorsan a szoftverfrissítés gombra, ahogy holnap fogok.
-
Froclee
őstag
válasz
bigdady #241244 üzenetére
Leírtam az utolsó bekezdésben
Itt is van róla egy kis szöveg, de röviden: minden iPhone folyamatosan "hallgatózik" BLE (Bluetooth low-energy) technológiával más Apple termékekre (igen, más ember cuccaira is). Hogyha elkap egy jelet, ahol "elveszettnek" van bejelölve az adott termék, akkor küldi is fel a GPS koordinátáit. Mi a jó benne? Az, hogyha elveszik a terméked, akkor is meg tudod találni ha épp ki van rajta kapcsolva az internet. Mondjuk kicsit ironikusan itt annyi trükk van benne, hogy csak akkor tudod elveszettnek jelölni, ha az internetre van csatlakozva
"If the device isn’t connected to a Wi-Fi or cellular network when you mark it as lost, you see Pending until the device goes online again." [link] Ez kicsit necces azért.
Elvileg nagyon komoly titkosítási eljárásokkal van megoldva a Find My network-je, emiatt kb. semmilyen mélyebb részletet nem is oszt meg az Apple a működési elvéről.
A Tile is ilyen crowdsourcing elven működik, csak annyi a különbség, hogy a világon picit több Apple termék van mint Tile.
"If your Tile is truly lost, tap Notify When Found. Then, every phone running the Tile app can anonymously help you find your lost Tile."
Szóval a Chipolo-dat mostantól az Apple termékek hálózatának segítségével tudni fogod lokálni. Én most kaptam ez emailt, hogy feladták, kíváncsi leszek.
-
d.mate08
tag
válasz
bigdady #240503 üzenetére
Köszi neked is a választ, szerintem hagyom a 11-et, 1 év mulva kb. meg eladom és beszerzek egy 12 pro-t, ha 900 eu körül lesz. Anyumnak lett ilyen 1 hete, brutálszép mobil szerintem.
A 7-re meg annyi, hogy az volna az ideális, 5 colos kijelzővel, i12 minden tulajdonságával, számomra -
oliwire
őstag
válasz
bigdady #240066 üzenetére
Azért tudja kikerülni, mert az nem üzenetnek számít, hanem hívásnak. Az üzenet-értesítést tudja a ne zavarj üzemmód némítani, a telefonhívásra más szabályok vonatkoznak, amik amúgy állíthatóak.
De egyébként erre találták ki egyrészt a repülőgépes üzemmódot. Minden hálózatról lekapcsol a telefon. -
törölt tag
válasz
bigdady #238945 üzenetére
iPhone 7 topikban kérdezd, nekik biztos van.
Egyébként szerintem simán, miért ne. Két iOS feature listát nehéz lenne röviden leírni, sok funkcióval bővülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest