- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Bilux #229695 üzenetére
Ezen én is szoktam gondolkodni.
Handrás búcsúvideója jut eszembe, amikor úgy kiakadt és abbahagyta az "Apple-özést" azt mondta anno 600$-rt megkapta az iPhone-t ami mostanra 1000$ lett. Ez az X megjelenésekkor volt és persze én is sokallottam az árat meg persze most is. De... Azért ha azt nézzük, eltelt 13 év. Akkor az alapmodell 500$ volt, most nézőpont kérdése, de vagy 1000$ vagy - ha a minit nézzük - akkor 700$.
Nem tudom pontosan mekkora volt az infláció az elmúlt 13 évben, de így belegondolva nem biztos, hogy olyan sokkal drágább arányaiban, mint akkoriban volt.
Főleg, ha hozzávesszük, hogy egy most kijött Huawei Mate 40 pro is olyan 1200$-ról indulmiközben szoftveresen brutálisan korlátozott... Hát nemtom.
-
-
-
Gaben92
őstag
-
Gaben92
őstag
válasz
Bilux #229252 üzenetére
Amúgy azon meglepődtem én is, hogy a Watch S6-hoz USB-A kábel jött. Engem különösebben nem zavar mert 4 kábelre van itthon 8 5W-os USB-A adapterem (ebből 6 talált.
), de ha valakinek tényleg nincs otthon semmi (ilyen is van bőven) és most vesz iPhone-t és Watch-ot akkor gyakorlatilag mehet a boltba egyenesen 2 töltőért...
-
Dany007
veterán
válasz
Bilux #229244 üzenetére
Pontosan ugyanezt érzem én is! : o Néha olyan erős már-már lilás kékes beütések jönnek elő bizonyos videókon, hogy úgy tuti nem kéne. Muszáj lesz élőben is látni.
(de valami lilás háttérfény megcsillan mindegyik telefon élén, nem tudom a videó erejéig mért nem lehetett azt lekapcsolni.)
-
dns86
tag
válasz
Bilux #228886 üzenetére
Nálam ugyanez a szitu.
6.7” szép nagy kijelző, de berakod egy tokba a telefont és vihetsz magaddal egy táskát csak a telefon miatt.
Egy dolog ami nyugtalanít egyenlőre az pedig az akksi. A 11 Pro Max után nagyon kíváncsi leszek hogy fog alakulni, főleg az 5G-t is figyelembe véve. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Bilux #225062 üzenetére
néha nem tudom követni az Apple variálását a termékpalettán, akkor most van sima meg Air? Pro nincs? Iphonenál is évente változtatnak ezen. Jobs az egyszerűségben és következetességben hitt. (lásd: gépnél asztali és hordozható, sima és profi felhasználásra. Így volt sok évig)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bilux #137184 üzenetére
Az mit jelent? ~165 ezerért kapsz egy normálisabb 16-os függetlent, ennyi már pár hónapja. Inkább a i6 árak estek meg meg az 5S. Független iphone 5S már normális van ~60 ezerért is, i6 meg ~105-ért is. Én is most nemrég azért vettem használt i6-ot, mert ezt éri meg most legjobban ha nem akarsz rajta sokat bukni.
ny.erno: Valószínű több helyre is mentesz, és az elsődleges amit látsz az nem az ahová ment.
Beállítások -> Mail, Kontaktok, Naptárak -> Kontaktoknál, nézd meg melyik az alapértelmezett fiók.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bilux #117646 üzenetére
Nem kell ehhez visszarakni a 8.4.1-et. Ha public beta-n vagy, akkor magától feldobja majd a végleges, GM-ről meg restore-al felmegy a végleges, szóval még utóbbi esetben is megúszol egy frissítést, mivel a mostani módszereddel restore, majd frissítés kéne, úgy meg simán restore elég lesz.
-
Totheground
addikt
Nem nézek, miért? És különben a tv (még) nem célzott reklámokat nyom, míg a Google masszívan ezt teszi.
És én inkább fizetek egy termékért/szolgáltatásért többet, mint hogy valamelyik reggel egy netes keresés az arcképemml dobjon fel termékajánlatokat idegeneknek (ami, mint tudjuk, megtörtént, amíg a kollektív felhördülés miatt kikapcsolták)
-
Adorjanksz
tag
Jogos a fütty az apple őrültekkel kapcsolatban.
Mert ha az apple holnap kiadna egy hófehér bögrét, világító apple logóval, egy olyan szlogennel, hogy!
The main problem is with a cup...it's not SO simple to use, and it's not so smart.
Elfogyna belőle egymillió darab...az első percben
-
erdoke
titán
Nekem 1,028 TB van a OneDrive-on, de lassú az elérés/feltöltés, gyenge az iOS alkalmazás, és semmi nem működik automatikusan vele. Google-ra még a gyerek dolgozatát se bíznám, komolyabb kereséseket már Bingen csinálom...
(#85522) Adorjanksz
Sajnos egyes itthoni netszolgáltatók külföldi sávszélessége meglehetősen gyatra. Emellett nyilván a főbb piacoknak adtak az Apple szerverei is prioritást. Nem véletlenül volt kínai alámondás az elején...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest