- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Tibee86 #75368 üzenetére
Mert -szerencsére- nem vagyunk egyformák és van akinek a 6-os és van akinek a 7-es rendszer tetszik jobban.
Vmikor hozzám kerül egy iphone 5,amin 6.1.4-es rendszer volt,megkérdezték tőlem,hogy frissítsenek-e a 7-esre,azt mondtam igen.
Ha hozzám kerül a telefon örülnék ha visszarakhatnám majd a 6-ost,de erre sajnos már semmi esélyt nem látok,ahogy írjátok,downgrade kizárt! -
-HajTömeg-
őstag
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Tibee86 #74022 üzenetére
Nem ezt akartam kihozni belőle... Hanem azt hogy lehet hogy nekem az SAmoled miatt tűnik szebbnek a kép nem tudom. Egyébként nekem nem égett be a kijelző még sose Amoled kijelzőjű telónál pedig ez is egy éves. Sőt a legelső szériás N8-00-a is még megvan annak sincs semmi baja pedig napi használatban van.
De akkor maradjunk a töltő gyengeségnél akkor.
Arra érdekes nem válaszol senki miért olyan hamar megy tönkre.
(#74023) madgie:
Jah kifelejtettem! Ez így igaz. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Tibee86 #74016 üzenetére
Nem üzemidőt hoztam fel hanem töltőt.
Ismerősöm i5S-e decemberi a töltőt már ki kellet vágnia mert tönkrement. A kamera az S3-hoz képest nem csinál olyan jó, éles képet és az enyém nem is mostani csúcs teló.
Az akku ideje is jobb. Ő csak fészbukkozik rajta meg egy két hülyeséget és lemerül neki fél nap alatt. Nekem meg úgy hogy játszok rajta halálba meg minden úgy merül le a nap háromnegyedére, végére. Csak ezért írtam ezt.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Tibee86 #74010 üzenetére
Levelezgetünk.
Jelenleg úgy áll az ügy, hogy - bár ők sem találkoztak különösebben karcokkal, nyilván nem sérthetetlen ez az üveg sem - felajánlottak egy újat helyette, beszerzési áron (némileg olcsóbban). Most azt próbálom kideríteni, hogy valóban senkinél semmi karc, s csak én szopiztam be valahogy, vagy vannak rajta, csak "nem venni észre". -
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #73677 üzenetére
Az, hogy ez egy kalkuláció, egy a sok közül, ellenben döntő többségben azok a találgatások vannak, hogy bukás lett a termék. Az viszont nem találgatás, hogy Cook maga ismerte el, hogy az 5C eladások nem a várakozások szerint történtek. A 8 gigás változat bevezetése se épp ezt mutatja. Van egy elemző a 100-ból, aki szerint jól megy az 5C. Bocsi, de en Cooknak jobban hiszek.
Az 5C eladási számok a mai napig nem lettek felfedve, ha jól tudom, úgyhogy mar innen nézve is röhejes, hogy a cikkben leírt számok szerepelnek.
-
-
Zjunior
veterán
válasz
Tibee86 #73672 üzenetére
Ember, úgy van hírdetve!
Zagg fólián is élettartam garancia van!
Ne legyél már ennyire okos!.
Amúgy meg lekakilom nem az enyém, 6000ft aprópénz.Hivatalos oldalan van hírdetve, de bocsáss már meg, jó tanácsot akarok adni
Magadnak mondasz ellent, a tied kulcs-al sem katcolódik akkor szted? -
B-L-A-C-K
titán
-
Blaise
veterán
válasz
Tibee86 #73076 üzenetére
Jófejek ezek a kuponos oldalak, nekem is ilyet kéne üzemeltetni, a kínából 3 dollárért megrendelt cuccot nagy akcióban 2600-ért eladni. A fenti áron bármikor találsz ebay-en...ebből következtethetsz a cucc minőségére is. Ennél már csak az volt jobb, amikor 1 dolláros Earpods hamisítványt adtak el 3-4ezerért a sok idiótának.
szerk: iPad-et tuti nem tud tölteni.
-
Blaise
veterán
válasz
Tibee86 #73074 üzenetére
Én ha vennék külső akkut, akkor tuti olyat ami működik is:
-
válasz
Tibee86 #72579 üzenetére
mindig megy, és nem csak ezen telefonok/oprendszerek alatt, de ha már nekem is ilyen szinten feltűnik a sok panasz, és a lehetséges hibajavítások - tiszta telepítés...stb - sem jelentenek megoldást, akkor gond van...
manchester85; ilyen irányból nem akartam megközelíteni, attól nem jobb nekem ios vagy épp android, netán wp felhasználó ként sem, hogy a másik rendszer is problémás, vagy akár problémásabb, de bizonyos elvárási és összehasonlítási szempontból igazad van.
-
joey04
titán
válasz
Tibee86 #72583 üzenetére
Érdekes akkor minden almás kézzel lábbal tiltakozott ellene. Hol voltak akkor az alma tulajok? Csak most lett gond, mert így kisebbnek tűnik a mostani.
86: az egy dolog hogy neked nem jött elő. Nekem sem égett be (még) a note 3 amoled kijelzője, de ettől még tudom hogy ez valós probléma. -
joey04
titán
válasz
Tibee86 #72574 üzenetére
ha olyan helyen volt az ember akkor más készülékkel is elszállt a térerő. az egy felfújt baromság volt. annyi a történet, hogy ott, ahol még néhány készülék fel tudott mászni 1 max 2 csíkkal a hálóra, ott az i4 elhasalt, de ott is csak akkor, ha a problémás részen megfogtad. szóval az valóban apró probléma volt. az, hogy több alkalmazás összeomlik, a telefon újraindul, az akksi zuhanórepülést vesz, már közel sem apró probléma. ahogy az apró akadások sem, hiszen eddig ez emelte az android fölé, és ezért mondtam én is azt, hogy megéri a pluszt az iphone. most is remek készülék és rendszer, csak eddig volt a jó(ios) és a fos(droid és barátai), most meg van a szar (iOS) és a fos (droid és barátai).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #72464 üzenetére
Na gondoltam már megint ezt is megmagyarázod, kb 3 telefont küldtem már oda (ugye róla van szó), és semmi különbség nincs a gyárival szemben. Bár ezt te is tudod jól dolgozik, jó alkatrészekkel (gondolom véletlenül van az új rendszer szerint 0 negatív és 350 feletti pozitív értékelése), hiszen mindenkit mindig oda küldünk, de most úgy látom meg kell cáfolnod ezt is...
-
agabe
addikt
-
erdoke
titán
válasz
Tibee86 #72332 üzenetére
A feleségem 4S-e rendszeresen kikapcsolt 20-30 % kijelzett töltöttségnél. Megcsináltam a "kalibrálást", azóta járt már 2 %-on is. A pontos hátterét nem ismerem, de attól még így van. Ha te nem hiszed el, az engem csöppet se érdekel, ha másnak hasonló gondja van, akkor beírom megint.
-
joey04
titán
válasz
Tibee86 #72324 üzenetére
de ha a fórumon leírt dolgok ennyire mérvadóak számodra, akkor soha nem lesz semmilyen telefonod.
na pont rólam nem lehet ezt elmondani, amikor az iphone-os idők óta járt nálam hero, x10, galaxy s, one, note 3, apple fronton meg 3g, 4 és 5. valamennyire tiszta a helyzet, ha lesz apple phablet értelmes áron (értsd: nem sokkal-sokkal drágábban mint az i5 meg i5s indulója) akkor biztos bepróbálom. ha nem, akkor lesz némi gondolkodás. btw ki lehet szűrni hogy mi a hülyeség és mi nem, a lagot tapasztalom, (azt nem ennyire konkrétan hogy mikor hol), az üzemidő csökkenését itt is és máshol is megbízható tagoktól hallom, az meg hogy újraindul nagyon nagy lol kategória, a régebbi ios-hez képest, a jb és béták miatti eseteket levonva nekem az 5 év alatt ha jól rémlik 2x(!!!) indult újra iphone, abból az egyik még 3G idején valamelyik kora 2.x szoftverrel. mindezt úgy, hogy soha nem csináltam tiszta telepítést, tehát még a szemetet is hozta magával (elvileg). -
Chereiose
addikt
válasz
Tibee86 #71557 üzenetére
Egyébként ha lejár a havi adatforgalom, akkor max lelassul, de nem számláznak túl ugye? Csak mert most (telenor) érdekes dolgokat számláztak, pl t-mobile hálózatba 51 sms küldés elvileg....max ha 20-at küldhettem..Valószínűleg emiatt emelkedett a számla. Az adatforgalmat is ezért kérdeztem, mert lejárt a havi adatforgalom és használtam tovább a netet, de akkor arra ezek szerint nem számláznak túl, csak lassabb lett.
-
erdoke
titán
válasz
Tibee86 #71535 üzenetére
Milyen megosztást támogat a router? Az enyém tud SMB-t és UPnP-t is, mindkettőről simán lejátszik az nPlayer. SMB konfiguráláshoz egy Windows hálózatos topikot keress fel. Admin fiók + jelszó alapfeltétel.
Egyébként a legújabb (1-1,5 év) csúcs routerek kivételével azok hardveresen nem alkalmasak erre a célra, ahogy pl. komolyabb torrentezésre sem. -
Kommy
veterán
válasz
Tibee86 #71530 üzenetére
ezzel a progival eléred és elméletileg le is játssza a filmeket. , van belőle fizetős is a mostaniban csak x film játszató le.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Tibee86 #71410 üzenetére
Nesze program..
MirrorCamera
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #71118 üzenetére
De mi baja van? Nem tudod recovery-ből kiugrasztani, ugyhogy marad igy?
En se értem, de komolyan szinte percenként esik egy százalékot, éjszaka is többet merül, mint a korábbi telojaim. Oké, használom sokat, legjobb haverral egesz nap telefonálás, szerintem a 3G lehet a ludas, mert azt eddig ugyebár ki tudtam kapcsolni, de ezt nem is folytatom, még mielőtt erdoke megérkezne.
Mondjuk most mar nem is nagyon kapcsolnam, mert a 3G FaceTime nagyon jol jon.
Tigercat!
Úgyis kicserélik, ha a restore nem oldotta meg, akkor meg újat fogsz kapni.
-
atirag
őstag
válasz
Tibee86 #70931 üzenetére
Ha használod akkor simán is lemerül gyorsan. Mert én is nagyon sokat utazok az országban. És a nagyobb városokon kívül rettentő gyengének mondanám a hálózatot. Mostanában sokat hívnak facetme audión és városon kívül szinte használhatatlan menet közben. De volt olyan mikor egy helyben voltam és használtam sokat és ugyan úgy lemerül. Biztos van némi különbség,de szerintem nem számottevő.
-
erdoke
titán
válasz
Tibee86 #70927 üzenetére
3G készenlét semmivel se rosszabb, mint az EDGE, és az óránként lehúzott emailt is nyugodtan ide vehetjük. Amikor elkezded használni a mobilnetet, akkor fogyaszt többet.
Ha én az Apple-nél döntéshozó lennék, az EDGE okozta "élményt" szintén tűzzel-vassal próbálnám irtani. Azon dolgozol, hogy a telefon szinte azonnal be tudja tölteni az oldalakat, videókat, stb, amiket a legmodernebb mobil hálózatok etetnek, majd pár elferdült gondolkodású felhasználónak kezdj el agyalni az EDGE-re optimalizáláson? Felhasználói élmény 0, aki rendszeresen lóg LTE hálózaton, az tudja. Szerintem már az is gáz, hogy valakinek LTE képes készüléke van, és meg se fordul a fejében, hogy azt kihasználó csomagot fizessen elő hozzá.Szerk: A többi platformon (szerintem WP-on sincs EDGE-re váltó kapcsoló, magyarul Androidon) a felhasználói élmény is általában le van szarva. Ronda és akadozós SW fut a legtöbb készüléken, tisztelet a kivételnek (HTC One?), és éppen azok a készülékek bírnak kevesebbet akksiról.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Tibee86 #70920 üzenetére
Ez nekem is hiányzik hogy nem tudom 2g állitani. I5-öm közül anno egyik ezért volt JB-s.
Droidra van egy nagyon jó progi ilyenre ami teljesen automatizálja a kapcsolodást be lehet állitani mondjuk ha lezárul a képernyö automatice 2g re vált. Ha feloldod akkor vált lte vagy 3g-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest