- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J0shu4M1ll3r #327685 üzenetére
Ez az Apple nagykereskedő oldala és itt a hivatalos lista a partnerekről, azaz ha bármelyiknél veszed, akkor kb olyan mintha 3 év Apple garid lenne:
https://www.apcom.hu/viszonteladoink.html
#327689 Sidorovich
kiszállítással kérted? -
válasz
J0shu4M1ll3r #327685 üzenetére
Telekomos telót vittem direktbe az iCentre-hez, gond nélkül javították (cserélték) a kameramodult.
Hivatalos viszonteladók:
-Szolgáltatók
-Emag (emag forgalmazás, nem piacteres xyz eladótól)
-MM
-Euronics
-Istyle
-iCentre
-Alza
-Notebook.hu
Meg még 1-2 hely. -
válasz
J0shu4M1ll3r #327683 üzenetére
“Igaz az, hogy az apple az 1 év garancia + 2 év jótállást úgy számolja, mintha 3 év garancia lenne?”
Ha 250k felett van a vételár akkor az összes hivatalos viszonteladó ezt és így adja.
Annyi, hogy az első év után kérhetik a számlát a szervizben ha esetleg javítani kellene.
Szolgáltatóknál is jár a 3 év ha a listaára 250k+, hiába olcsóbb mondjuk egy jó nagy előfizuval, a listaárat nézik, azalapján jár a gari. -
gretzky77
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #327683 üzenetére
3 év garancia van rá ha itthon hivatalos helyről veszed!
-
válasz
J0shu4M1ll3r #265521 üzenetére
Ekkora különbség, ahogy icecave is írta, valószínű hogy érintkezési hiba lehet, ha kisebb az eltérés, akkor lehet az az ok, hogy sokat telefonáltál, és annak az oldalnak a mikrofonját használta, ami jobban merült.
-
válasz
J0shu4M1ll3r #265521 üzenetére
Néha előfordul, ha nem érintkezik rendesen. Én úgy szoktam, hogy berakom egyiket a tokba, megnézem, amíg felvillan a led, majd a másikat és annál is megvárom. Akkor tudom, hogy jól érintkezik.
-
válasz
J0shu4M1ll3r #265199 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy van-e értelme egyáltalán. Az biztos, hogy egyre rosszabb a dolog. már lassan 2 éve lesz, mikor elkezdtem hasnzálni, akkor baromi jó volt, a frissítésekkel meg mindig rosszabb. Közben vettem újat is, szóval nem a pro-val volt a gond.
-
i400
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #265199 üzenetére
nálam is ilyen sajnos a (igaz nem airpods de) hiperszuper anc-s 100 mikrofonos csodafülessel... utcán teljességgel használhatatlan
-
válasz
J0shu4M1ll3r #263231 üzenetére
Ugyanezzel küzdök. Régebben minden oké volt, de már jóideje panaszkodnak, hogy hangos valami körülöttem, vagy pl. mostmár mosogatás közben sem tudom használni, mert a csörgés elnyomja az egészet a hallgató felén.
Volt újrapárosítás, meg minden, akkor sem javult. Mintha a szoftver frisstésekkel (ami történt ugye az airposdon úgy, mint a telefonon) romlott volna el valamikor.Az biztos, hogy villamoson régen gond nélkül telefonáltam, vagy az utcán sétálva, ma ezt már csak akkor kísérlem meg,ha tudom,hogy pár mondatnál nem lesz több a beszélgetés.
Azóta új Airpods pro-m is lett, szóval nem hardveres a hiba (valamint telefon is volt azóta 11PM-12PM-13PM, mindegyikkel ugyanez). -
burgatshow
Topikgazda
válasz
J0shu4M1ll3r #263229 üzenetére
Nem, egyáltalán nem alkalmatlan, én nagyon szeretem, az összes hívásom / megbeszélésem azzal csinálom mert jó a mikrofonja is és a zajszűrése is hibátlan. Esetleg próbáld ki először, hogy újra párosítod a telefonnal. Ha lehet, ezt ne a Bluetooth menüben tedd, hanem a telefon mellett nyisd ki a fedelét az AirPods tokjának és várd meg, míg megjelenik a telefonon. Akkor nyomj rá, hogy párosítás.
U.i.: természetesen előbb töröld a párosítást.
-
hemaka
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #185898 üzenetére
Lehet a merete nem jo, rendelj mas helyrol.
A 8-as szeriat eleg nehez meghajlitani, max gyarilag valami bibi van az uveggel de az meg latszik, ha feny fele tartod es vizszintesen ranezel. Bar ilyesmivel meg nem talalkoztam, en inkabb a foliat mondanam a ludasnak. Legkozelebb ha felteszed az ujat elotte ablaktisztitoval tisztitsd le a kijelzot, az a biztos.
Downsampling
Nem tud olyat.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
J0shu4M1ll3r #178950 üzenetére
Én a google drivébe teszem és onnan társítom,működik flottul.
-
Noxy
veterán
válasz
Van rá megoldás.
iTunes: [kép] -
jeromosi
aktív tag
válasz
Sziasztok
ÉN pl google driveval oldom meg ezt a problémát, de van az itunesnek egy fejlesztői változata amiben benne vannak ezek.
iTunes 12.6-os ez a fejlesztői változat. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #164945 üzenetére
Közben sikerült kiderítenem, hogy csak bankkártyás fizetés van nálunk, sajnos ajándékkártyát készpénzért cserébe még nem lehet vásárolni.
Technikai kérdésem lenne (nem sok reménnyel): valakivel tudnék bizniszelni, hogy küldene nekem e-mail ajándékkártyát bizonyos összegben, én meg vagy személyesen oda adnám az összeget, vagy akár banki befizetéssel (ami azonnal megjelenik)?
Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném, a részleteket privát megbeszélnénk. -
Šolaire
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #164824 üzenetére
Szia nekem is van hogy 4-5 nap múlva vonják le. Én nem foglalkoztam vele.
-
Noxy
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #141166 üzenetére
Kizárt dolog.
Bármilyen Apple ID-ben történt változásról küldik az e-mailt.
Be van állítva az Apple ID-s e-mail cím a mail App-ba? -
Ragnar95
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r #141164 üzenetére
Nem, a frissítésnek semmi köze az Apple ID adataidhoz. Nem is igazán tudok elképzelni olyan szituációt, amiben felhasználói beavatkozás nélkül megváltozna a fizetési módod.
-
privacy99
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #116083 üzenetére
Kevered a beállításokat
Az alkalmazásfrissítés a háttérben a háttérben történő adatletöltést jelenti, nem a szó szerinti frissítést újabb verzióra.
Amit te keresel, az ott van az automatikus letöltéseknél, frissítés néven. Ha ezt kikapcsolod, nem fogja az alkalmazásokat automatikusan a legújabb verzióra frissíteni.
Egyébként jól mondod, a frissítésen kívül a másik 3 lehetőség arra van, hogy ha más eszközön is belépsz, oda is letölti, amiket letöltesz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r #81961 üzenetére
Igen, iTunesban telóra jobb klikk>alkalmazások átvitele.
-
Noxy
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #81959 üzenetére
Amikor mentést csináltál az iPhone-ról az iTunesban, át vitted a Pc-re az alkalmazásokat?
Ha igen, akkor az alkamazásoknál ott kell hogy legyenek az iTunesban.
Én pld csak akkor frissítem az iTunesban, amikor az iPhone-n hibátlanul működik.
Mert ha gond van a frissítéssel egy alkalmazásnál, akkor még mindig vissza lehet rakni a jól műkődőt az iTunesból. -
Tibee86
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #74973 üzenetére
Nem érinti. Attól függ mi van beállítva, én pl iCluod-ra szinkronizálom a kontaktjaimat, így hirtelen nem is tudom, hogy lehet e simán csak a telefonra menteni, vagy sem, mivel sose próbáltam.
-
válasz
J0shu4M1ll3r #74973 üzenetére
Nem.
Igen, telefon memória - iCloudba. Sim kártyára sajna én tudtom szerint sehogy sincs esély almás telefonról menteni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #74971 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod, csak simán cseréld ki a két kártyát, minden marad ugyanúgy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
J0shu4M1ll3r #74465 üzenetére
Ha aksi megfőtt már 4500-ért cserélik benne 3 hó garival, szóval annyira nem kell ráparázni...
-
válasz
J0shu4M1ll3r #74463 üzenetére
Töltsd fel teljesen (pl egy éjszakára hagyd töltőn) és nyomj egy Home+Power resetet
Akksi kalibrálásra szorul, ennyi az egész
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
J0shu4M1ll3r #73566 üzenetére
Igen, ez normális, ez nem egyezik meg a rendes kikapcsolással, ilyenkor a nem látható esetleges bent ragadt dolgokat kiszedi.
gurl: A 4S-nél már az iOS7 megérkezésével se voltak olyan gondok mint i4 esetében. Azóta meg igen, gyorsult a helyzet i4 alatt is. Viszont ha hosszabb távra tervezel én i5 alá már nem adnám, de jelenleg 4S alatt sincs semmi probléma.
-
Zjunior
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #72168 üzenetére
Igen
-
Zjunior
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #72166 üzenetére
Akksi probléma...
Garancia csere, az asszonynak is ez van...
Bár én a gari lejárta előtt 1,5 hónappal adom be!
1 év garancia van rá! -
válasz
J0shu4M1ll3r #69700 üzenetére
Ha hazaérek be szoktam lépni aztán írni 1-2 ismerősnek.. mindegy. Utána bezárom, dupla homegombnál is bezárom, DE BEJELENTKEZVE MARAD. Mit szoktál Te csinálni? Ki-be jelentkezgetni nem akarok mindig, de nem értem ha egyszer bezárom miért nem lép ki.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #65902 üzenetére
Nem lehúzni akartam az árat ,csak az a tény ,hogy tele van a piac. És nem mindegy ,hogy árulgatni akarja az ember ,vagy azt akarod ,hogy meg is vegyék.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
J0shu4M1ll3r #65894 üzenetére
Garanciától függően ~110 ezer körül van a használt piaci ára a szolgáltatós iPhone 5-ös készülékeknek.
-
erdoke
titán
válasz
J0shu4M1ll3r #51625 üzenetére
Nálam iOS 6 alatt fent lévő, de új verziójukban iOS 7 only appok csinálják ezt. Van frissebb, de nem 6-os rendszerre való.
-
Ragnar95
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r #51597 üzenetére
iBooksot tedd fel és utána rá fogja szinkronizálni őket az iTunes
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #43221 üzenetére
Erre esetleg valaki valamit?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #43152 üzenetére
Ezt ertem, de az elozo telefonon miert nem ilyen volt? Mindketto i4+6.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest