- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam. Nem frissült. Azért kérdeztem meg szerényen, hogy mit kellene tapasztalnom. A beállításokban kínomban ki/be kapcsoltam a kontaktok szinkronizálását, és akkor frissült fel.
Azt meg azért gondoltam (én balga), hogy a PC-n lévő fotóadatfolyam mappába bedobott kép osztódik a többi eszközön, mert ezt már megoldotta pár cég. pl. dropbox, stb. Az eszembe sem jutott, hogy egy irányú. (PC-re frissít, onnan nem)
Köszönöm a válaszokat!
-
Onderon
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
Egy ideig próbálkoztam vele, de hamar lemondtam róla, mert szerintem nagyon hülyén van megoldva.
Én hiába csinálok mappát(telefonon), ha kitörlöm a filmtekercsből, akkor a mappából is törli a képet. Így meg sok értelmét nem látom a gyári megoldásnak, mivel pont azért csinálnám a mappát, hogy ott legyenek a képek, ne a filmtekercsbe. -
-
-
madgie
titán
No igen, engem is szépen elnavigált az apple navi a bringás útjainkon, tavakat földúton kerülve, falvakat szintén... nem minden a millió POI, százasmetró, kettesbusz, hálistennek nem lakik mindenki nagyvárosban.
Autóban meg eszembe sem jutott soha a guglimepszet használni az ingyenes navigon helyett (külföldi útnál meg akad "rendes" navigáció - ami ugye a körforgalmas érdekességet produkálta többek között most is- úgyis azt használjuk)
Parasite: kicsit magas lovon ülsz...
-
atirag
őstag
Igen én is úgy gondolom. És úgy néz ki minire pályázom. Csak már szinte sehol nincs. Mármint sima wifis 16-os.
Ahogy nézegettem sok helyen egyre jobban rájöttem,hogy a normál ipad az nehéz és nagy lenne az ő kezéhez.
És nekem meg eddig sem hiányzott. Persze biztos használnám ha elutazunk,de ezért inkább nem hagynám szenvedni a lányom
Annyira biztos nekem is elég lesz a mini!
Köszönöm a segítségeket. -
madgie
titán
Jut eszembe a hétvégén végigfogdostam szinte az összes iPad-et. Sajnos az összes általam próbált iPad 4-en továbbra is zavarónak tartom a kék színt (inkább indigó), ha ezt előre látom, lehet inkább hármast veszek (azon OK a kék)
A Mini amúgy tényleg aranyos, de a felbontása elég sovánka, ha retinához szokott az ember.
-
Onderon
senior tag
na pont a lumia 610 nem fog valós képet mutatni a wp-ról, lévén a legújabb wp-nak csak egy erősen lebutított verzióját kapja meg, az előző verzió meg még annál is butább. lumia 820 és 920 lenne a megfelelő alany erre, csak azok nem 0 ft-ok
(volt lumia 610-em egy hónapig)
-
sirszevenap
addikt
Áh, céges a dolog és mindenkivel akivel kell , ingyen beszélek. A számhordozás erre nem terjed ki sajna. Nagyon jó a havidíjam, internet is van mellé 2800 ft- havonta ( ezt le is beszélhetem ), cégen belül ingyen beszélek. (Természetesen anno volt eszem és kértem mikor még lehetett az összes családtagomnak kártyát, tehát velük is ill van egy ingó kártyám ami az aktuális barátnőnek szól
)
-
Scoobyka
addikt
ha megkerlek kiprobalnad nekem a hdr foto appot..mert az kidob folyamatosan elvileg io6-alatt es en szerettem hasznalni....feleslegesen meg nem akarok felfrissiteni,ha nem jok utana az appok amiket hasznalok.
valaki meg adna egy leirast hogy lehet amerikai id-t csinalni es hogy lehet ket accal megtartani a mar megvett progikat ami a magyar accal van osszefuzve es az amerikaival amiket utana szededek le?...koszonom.
-
r3dsnake
nagyúr
Erről az egyedi oplogoról jut eszembe: ha beállítom a T-mobileos oplogot, az semmivel nem akadhat össze későbbi frissítések során? Valamint ha iCloudot használok, és minden backupom oda megy fel, akkor restore után, ha iCloudról rántom le a beállításaim, eltűnik-e az oplogo? Tehát ki lehet-e törölni valahogy normálisan, ha esetleg meggondolnám magam/gond lenne vele?
Köszi!
-
manchester85
veterán
-
b4zsi-
őstag
2 év alatt meg befizettél annyit, hogy ugyanott vagy
Azt nem értem, hogy 2 év után beleesik akkor a vízbe beázik. Garanciád már nincsen rá , mert az 1 évre szól ( tegyük fel nem kaptál refurb példányt) akkor fizetsz 25 000 ft-ot vagy nem tudom mennyit és kapsz egy refurb telefont , mert volt rá biztosításod?
-
Turbomann
tag
Ha észre vetted volna úgyan arról beszéltem. Amit meg lehet nullára lemeríteni az a gagyi külső töltőt lehet nullára kisütni. Iphone nem lehet csak értelmezni kell tudni.
Sorok között olvasni.
"Iphon nem csinálja, mert jó chip van benne." Magyarán nem tudod kisütni, attól fügetlenül ezt is kilehet sütni, mert egy idő után ez is lemerül teljesen.
-
Đ10Đ4
aktív tag
valószínű hogy, nem ha nem bombáznak a válaszokkal, nem ?!
vadászcsiga - sajnos megint nem értek veled, egyet.. mert akinek i5 van az nem feltétlen FAN. csak most ha i3gs volt valakinek és váltott i5-re az nem fan..
az a fan aki végig veszi az egészet még ha kenyérre sincsen, na az FAN!manchester85 - veled egyet értek!
-
A játékokat én is mind kitöröltem, max az ilyen agyzsibbasztó Cut the Rope félék maradtak
Na de a zene: hát mások a zenehallgatási szokásaink az már tuti. Én naponta két órát bkv-zok suliidőben, ez azt jelenti, hogy naponta gyak. két részt meghallgatok, ezek egyenként 3-400MBosak. Ha nem akarom minden nap syncelgetni a telót, akkor előre rá kell raknom több részt -> nekem jóval több mint 1GB helyre van szükségem
Már középiskolában is kevés volt nekem a 2/4GBos MP3 lejátszóm
Fotózás: mindig is rengeteget fényképeztem, bárhova is megyünk haverokkal, mindig én vagyok az ügyeletes fotós
Ha én nem lennék, sehonnan nem lenne egyetlen fényképünk sem... Január közepe, február eleje óta nem volt restore telómon, és napokon belül meg fog születni az 5000. képem (4980nál járok most). Szóval mondhatjuk, hogy viszonylag sokat fényképezek telefonnal
-
Hát attól függ, melyik appokat, és hogy hányat használsz... Jönnek azért a frissítések, írtam is, csak érdekes, hogy pár "ugyanolyan" kaliberű app fejlesztő meg nagyon "ráérősen adja elő.
Viszont látod, van, aki már ki is következtette józan paraszt ésszel, hogy miért is késnek... egyből megnyugodtam, hisz akkor biztos úgy is van
(Bocs DanielK, no offense)
-
Tibee86
nagyúr
Szerintem a legtöbbünknek nem is az a lényeg, hanem az "új" telefon + 1 év gari.
madgie: Elvileg javít a dolgon. Mivel nem közvetlen a fémet fogod, olyan mintha egy "tokban" lenne.
Nekem már lassacskán 1 éves lesz, úgyhogy kellene már egy csere. Tegnap sikeresen ismét kicsúszott a zsebemből a kocsiba, így már 3 helyen van leverve az üveg és fém közti műanyag rész+ kattog a hátlapom is mint valami gagyi műanyag telónak. -
vadászcsiga
félisten
Az ingyenes verziót teszteltem tavaly télen de amikor bejött a minusz és dobott egy pusht, akkor jöttem rá hogy minusz jelet nem tud a badge "technologia", akkor kicsit komolytalanná vált és töröltem
icecave
Ja klassz de mivel a yahoo weather szolgáltatás egy kalap kaki így egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyitottam meg, úgyhogy meghagyom nektek ezt a prémium grafikát -
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest