- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Ilidzser #37237 üzenetére
Melyik fajta Ozaki tokot használod? Csakmert nekem a telefonos boltban pont azt mondták, hogy bármit, csak Ozaki tokot ne, mert durván csiszolja a telefon oldalát. Igazából furcsálltam a dolgot, mert nekem az iPad-hez Ozaki iCoat Slim-Y van és szerintem a legtökéletesebb megoldás iPad-re, nagyon prémium és tökéletesen óvja minden irányból a készüléket, egy éves a gép, de olyan, mintha most vettem volna ki a dobozából. Az iPhone-nál is erre törekszek, csak nem tudom, hogy érhetném ezt el, mert az ugye egy kicsit nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint az iPad. A telefont egyébként zsebben (főleg öltönynadrág, ingzseb, farmerzseb) hordanám, azt viszont nem szeretném, ha a tok miatt egy bumfordi valamit kéne a zsebembe tömködni, talán még nagyobb eséllyel ki is esik úgy a kezemből.
Az átlátszó fóliákkal egyébként nekem sem volt gondom egyik eddigi telefonomnál sem: Brando-t használtam, az konkrétan olyan, mintha rajta sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest