- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketemark92
csendes tag
Hellosztok!
Olyan problémám lenne,hogy az iPhone 5-re raktam egy Jelkódzárat és vmelyik számnál férenyomtam ezért most nem tudom feloldani,így letiltott az egész telefon már kb 2 órára a sok probálkozás miatt .Probáltam elveszett módban megváltoztatni a kód-ot,de nem sikerült. iTunes-ben probáltam formázni,de amikor csatlakoztatom azt írja,hogy a telefon nem tud csatlakozni,mert zárolva van és elveszett módban van. Van erre valami megoldás vagy esetleg a papírjai között van valami kód amivel tudok vmit kezdeni?
Előre is köszönöm! Hellosztok!
-
feketemark92
csendes tag
válasz feketemark92 #56401 üzenetére
Megoldottam. Köszi
http://hvg.hu/tudomany/20110119_iphone_password
-
dzsonesz
tag
válasz HaZsolt #56400 üzenetére
Alaphelyzetben az icloud-ba, persze csak akkor ha ki voltak jelölve a kontaktok az icloud mentéseknél.
Menj fel ide, jelentkezz be és kiderül.
Vagy lehetett még google névjegyzéked is, ott másképp megy a szinkronizálás.
Google névjegyzékek esetén így tudod visszaállítani.[ Szerkesztve ]
-
-
buci30
addikt
Találtam en is egy hibát
Emlékeztető: Ha megadsz neki valamit beírja az értesítési sávba, de ott az idő ,hogy mikor lesz olyan halvány ,hogy szinte látni se lehet a fekete alapon!
Egy kérdés:
Ha YouTube-nál csináltam a listáknál egy zene nevűt.
Ha ezt elindítóm , hogy lehetséges ,hogy a háttérbe menjen ha kilépek?
Vagy erre valamilyen külön app?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
vtzgergo
újonc
Sziasztok. Van egy iPhone 3 Lassú volt , gondoltam, restore-olom. Végzett, és újraindult a telefon, azóta elkezdi tölteni a rendszert és úgy marad. Ott az alma a képernyőn tölt tölt és csak tölt, majd egyszer középen megjelenik egy kis töltéses ikon mint amikor dolgozik.Nem tudom kikapcsolni csak ha lemerül.Home+Power próbáltam,de semmi.
-
nofi
addikt
Már páran rendelkeztek iPhone 5S-sel, ezért megkérdezném, hogy a 102fps-es videók tudtommal PC-re másoláskor "elvesztik" ezen tulajdonságukat, a'la effektezett fotók. Milyen opciók vannak ezen videók tárolására a Youtube feltöltésen kívül?
Xbox GT: nozsolt
-
Roland93
aktív tag
Ti eddig miért vittétek be szervizbe a telótokat?
-
Ragnar95
félisten
válasz Roland93 #56418 üzenetére
Mert elromlott, mi másért? ....
Amúgy én apámét vittem egyszer, mert nem lehetett róla telefonálni, cserélték is 3 napon belül, illetve az enyémet akksi hiba miatt, de arról azt állapították meg, h nincs gond az akksijával.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
matyi19
őstag
Mi a véleményetek az iPhone 5c-ről, ahogy iPhone 5-t keresve néztem a hirdetéseket, találtam párat (újat) az iPhone 5 ára alatt....
-
matyi19
őstag
válasz dzsonesz #56425 üzenetére
Lehet igazad van, de lehet az i5-el ellentétben, nem kopik... Ja és az is biztos, hogy nem valami silány minőségű műanyag(polikarbonát)-ból készült. Csak azt sajnálom, hogy nincs belőle valami sötétebb szín, pl. fekete
Itt a hirdetés, beszeltem az eladóval, utolsó ár 2000lei~132eFt. -
samgar
őstag
Az itunes match tehát akkor úgy működik, hogy előfizetek rá, azután lecsekkolja az összes 32 GB zenémet és ami csak tud betárol nekem a felhőben frankó minőségben és innentől kezdve bármikor elérem őket. Le is szedi a telefonra amit szeretnek vagy streameli? Mert nem mindegy!
Oppo Find X5 PRO
-
Ck.
addikt
Gyerekek segítsetek legyszi, mert lassan agyergorcsot kapok. Épp a Pages-ben dolgozgattam, amikor feldobott egy kérdést h akarok-e vmit szinkronizalni. Csak úgy reflexbol igent nyomtam, azóta 2 napja nem lehet használni se a Pagest, se a Keynote-ot, folyamatosan töltenek le vmit es csak egy óramutato van az elszürkült ikonukban, ami alig mozog.
Ötlet? -
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #56431 üzenetére
Nekem akkor sem tetszik, olyan mintha i5-re egy színes slim tokot ráadtak volna. Meg túl gyerek telefon hatása van az i5-höz képest.
Fóliát hétfőn rakom fel melóhelyen, majd megírom milyen lett úgyis...
Mix nem megy --> nagyon nem...
matyi19: Igen nézd meg előtte mindenképpen, utána már könnyebb is a döntés..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lenen egy i5-öm. Orange/ T-Mobile.
Mennyi a függetlenítése? -
gabormgp
senior tag
Elsemhiszem!!!!Most közölték sógoromék hogy valószínű hogy,haza jönnek USA-ból.Aztán majd vetetnék velük egy kártyafüggetlen 5s-t.Olyan kérdésem lenne,hogy egy kártyafüggetlen 5s-et birnék itt Magyarországon használni?
Vagy egy sima i5 is megfelel
Most néztem egy Amerikai oldalt,és nem volt még 5s-ből kártyafüggetlen.Csak AT&T,Werizon..stb.[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
válasz manchester85 #56446 üzenetére
A töltéssel nem lenne gond,mert egy laptopot már hozattunk kintről.És ahhoz adtak átalakítot.Szval az van.Azt tudom hogy a microsim az nem jó bele,és a microsimes kártyámat átlehet alakítani nano simmé?.. Énis
-
matyi19
őstag
válasz manchester85 #56446 üzenetére
Ez jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS