- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki aki tagja bármely viber csoportnak?
Próbált rámenni a csoport nevére?
mert a frissítés óta nem működik. Olyan mintha nem lenne aktív.
hiába tappolok semmi.
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok! Olyat meg lehet csinálni, hogy a letöltött képek meg a különböző csevegőalkalmazásokon érkező képek ne a nagy közösbe érkezzenek, hanem mindet mappákba rakja? Hiába csináltam én magam külön mappát és a fő könyvtárból kitöröltem a képeket, akkor a mappából is kitörlődik.
-
-
álmodom?
kezdő
válasz
dptrsk #272558 üzenetére
Ha gépre kötöttem akkor sem történt semmi.
Bevittem szervízbe az Almarium Pro-ba, 9 napja járt le az 1 éves gari, de azt mondták valószínű ez még beleszámít az 1 évbe.
Így ingyen javítják, vagy cserélik újra.
Ha viszont nem engedik az 1 éves garival, akkor lép életbe a 3 év kötelező jótállás, így ugyanaz a helyzet. Így lehet megúszom... -
TechN7ne
nagyúr
Egy tiszta telepítés Finder-en (mac) vagy iTunes-on (Windows) keresztül ajánlott egy normális telepítővel (innen tudod letölteni) ,mindjárt nem lesz bug halmaz és az akkumulátorod is jobban fogja bírni melegedés nélkül.
Szerk.
Esetleg ha elakadnál bétázás során ,DFU mód segít. -
tuzpenge
őstag
Az amúgy eszedbe jutott hogy feedbacket küldj vagy csak itt hőbörögsz???
Csak mert itt senki nem fogja megoldani ezt....
Én is bétázom, nálam ilyen nincs, de eszembe se jutna itt háborogni ha lenne hiba, hanem küldeném a riportot az apple-nek hogy tudják javítani! Vagy konstatálnám hogy mivel bétázok így jártam, majd a következő buildben javítják. A béta 1-ben pl nálam a widget sction rá volt csúszva az órára / térerőre/notchra. Küldtem a feedbacket és a béta2-ben már az is jó. Még az is lehet hogy elolvasták a riportomat... -
kkp900
senior tag
válasz
lugosi #272585 üzenetére
A Fókusz be volt kapcsolva mondjuk én nem tudom az mire is jó pontosan.. 😃 De mind a kettőnél be volt de azon belül semmi se volt beállítva . Na most kikapcsoltam mind a kettő telon. Az a baj hogy pld a Revolut az UPS ag Emag egy jó pár olyan oldal ahonnan értesítéseket szoktam kapni amikor van valami akcio pld .. Na most mind a kettő telót újra indítottam és figyelem majd. Érdekes mert a 13 Pron is be volt kapcsolva a Fokusz és a Megosztás az eszközök között funkció is. Ott jöttek gond nélkül a 14 Prora meg nem. Ez lehet hogy bekavarhatott a költözésnél? Mondjuk most kikapcsoltam szerintem a frissítésnél magától kapcsolhatta be a rendszer mert én nem használtam eddig semmire se szerintem..
-
markknight
veterán
Apropó, ezt ti ismeritek? Vége a hányinger jelöléseknek!
[link] -
válasz
kkp900 #272583 üzenetére
Egy kényszerített újraindítást próbálj meg szerintem elsőre az új telefonon. Illetve ellenőrizd a biztonság kedvéért, hogy az értesítések ugyanúgy be vannak-e kapcsolva az új telefonon is. Ha Fókusz van beállítva, akkor érdemes bekapcsolni, hogy szinkronizáljon az eszközök között.
Egész pontosan amúgy mik azok az appok, amik nem jeleznek? -
válasz
Kbali #272582 üzenetére
Az nem handoff, hogy a messengeren be van jelentkezve 2 eszközön, és mindegyikre megjön az értesítés. A handoff az, ha csak egy eszközön történik valami és azt adja át a másikra. Például a hívást ipad-re, vagy mac-re, ami iphone nélkül erre nem képes. Ha egy ipad-en van egy messenger app, vagy még másik telefonon, akkor arra ugyanúgy megjönnek az értesítések handoff nélkül is. Például az én esetem, amikor a messengerre megjönnek az értesítések akkor is, ha az új telefonom velem van az irodában, a régi telefonom meg otthon. Ez tehát nem handoff.
-
válasz
kkp900 #272574 üzenetére
Ez érdekes. Nekem telefonváltáskor a banki appokkal volt hasonló, ott be kellett állítani, hogy az új telefonra is küldje az értesítéseket. De egy fb messengernél nem értem a helyzetet. Most 3 telefonon és egy ipad-en vagyok bejelentkezve, ha üzenet jött, amíg nem állítgattam be mindent, olyan pittyegés volt itt hogy ihaj, jelzett mind.
-
Nite
őstag
iPhone 13 mini 16.1 PB2-vel, Apple Music-on streamelem a zenet mobilneten + gorgetem az instat, 3 perc alatt olyan meleg lesz a telo, hogy inkabb leteszem!
ezt miert kell mindig eljatszani?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a 14 Prom átköltözéssel átraktam a dolgokat a 13 Prom-ról! És lenne egy olyan hiba , hogy egy jó pár alkalmazás értesítései nem jelennek meg. A másik telon 13Pron meg igen. Már 2-szer újra indítottam és ki be kapcsolgattam a Beállításoknál az Értesítésekben az összes appnál de semmi változás sajnos.. Mondjuk egyik fontos a Messenger lenne mert nem szoktam belépni , és nézegetni csak ha ír valaki, és arról jön az értesítés ami most nem jön. Mit kell esetleg még tenni az ügyben hogy működjön normálisan? ui: Pld ezt le is töröltem újra telepítettem és semmi változás nincs.
-
Lazika
senior tag
Hello az mitől lehet, hogy telefonálok és nem csörög ki, ha felveszik nem hallok semmit. iphone 13 PM és vodafone kártyával használom. ios 16 Köszi
-
válasz
markknight #272554 üzenetére
Bocs, akkor nem vettem észre (bár most visszaolvasva sem tűnt fel), hogy a desktop itunes-szal lenne problémátok.
-
Noxy
veterán
válasz
markknight #272544 üzenetére
Mekkora baromság hogy ezen a képszerkesztő problémán kívül, meg sok más mindenre lehet használni.
Az meg a vicc kategória hogy valaki telefonon akar profi módon képeket szerkeszteni.
Erre ott van az iPad, amin megfelelő app-l (van iPhonera is) mai korszerű módon lehet képet szerkeszteni.
Ezért is van az AppStore hogy innen beszerezed az igényeidnek megfelelő képszerkesztő app-t. -
kkp900
senior tag
válasz
Geresics #272559 üzenetére
Nézd meg a Mous márkát Magsafeseket is csinál ,és marhára tartanak . Még a gyárinál is jobban . Sokkal minőségebbi mint amiket linkeltél. Nézz utána a Youtubon mennyire dicsérik a nagy tok tesztelők az első 2 -ben van, és nem is sárgul. Aztán nálam van egy aki szívesen költözne messzebb vadonat új telo váltás miatt költözne ha gondolod.. Teloval együtt is ha úgy jobb. Amúgy te az ApplePie saját oldaláról linkelgetsz azok full kínai tokok csak át vannak nevezve. És jól fel is lettek árazva .
Csak egy kis segítség én a gyárival kezdtem mivel az alul kurvára nem véd és nehéz is mert kemény plasztik nem szilikon tok ,ment is vissza . Utánna a nagy Hypolt Spigen következett konkrétan a Speedshopban személyes átvételnél előttem bontotta ki a srác ,és ki volt esve a Magsafe mágnese na el se hoztam.. Utána Youtube tesztek videok 1 hétig , és berendeltem a Mous oldaláról. A carbon hátlapost ,és az átlátszót majd később egy bőr hátlapost meg hozzá egy kártya tartót is.Mindegyik Magsafes! Na az nem mozdul el nem esik le a tokról ,mint az almás dupla annyiért.. Szóval igen megbízható márka szerintem. -
Gáben81
senior tag
válasz
DaveHutt #272516 üzenetére
Nekem szerencsém volt akkor, a Carecenterben hétfőn rendeltem a futárt náluk, kedden jött, szerdán ott volt, csütörtök megcsinálták és feladták, pénteken itt volt. Minden folyamatról tájékoztattak.
Mr. Viking: ha jól emlékszem régen az Apple oldalán azt olvastam, hogy telefon 500 teljes töltési ciklust bír, a Watch meg 1000-et, szóval tartósabb elvileg…
-
BoneDragon
veterán
válasz
markknight #272544 üzenetére
Amugy tenyleg semmi ertelme. Ezek fejlesztettek egyaltalan valamit az elmult 1 evben? Gyorsan osszedobtak valamit par het alatt amit basztak tesztelni.
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
iPhone 13 Pro-t készülök épp venni (iPhone-om utoljára 5S volt), és találtam több olyan tokot, ami számomra szimpatikus, ezek közül szeretnék választani. Le is szűkítettem a kört a 3 raktáron is lévő tokra:
1.) Apollo – Armor (MagSafe + Kameravédő)
2.) Tech-Protect – MagMat Clear Case (MagSafe)
3.) Tactical – MagForce PLYO (MagSafe)
Azért itt néztem, mert ApplePie videóiban ez szerepel, más forrásra eddig nem kerestem, de kiderült, hogy nincs üzletük, ahova bemehetnék, megnézhetném, stb.A fő szempont az átlátszóság (tetszik a telefon színe), és a MagSafe funkció, mert szeretnék hozzá vezeték nélküli autós töltőt is keresni (szintén tanácstalan vagyok jelenleg). Ezen kívül az előző telefonom (Samsung Galaxy S9+) rendszeresen leejtettem (kb. 1m magasból mindenféle betonos felületre), és mivel a Tacticak MagForce Plyo-hoz hasonló buborékok vannak annak is a sarkán, így soha semmi baja nem lett eddig, ezért efelé húz a szívem, de ApplePie videójában pl. az Apollo Armorra is azt mondja, hogy véd...
A fenti paraméterek mellett mit tanácsoltok? Keressek egy Bp-i/Pécsi boltot, és menjek simán be hátha lesz ilyen vagy jobb? Vagy rendeljem meg a 3 közül valamelyiket? És ha igen, akkor melyik a jó?
-
dptrsk
addikt
válasz
álmodom? #272552 üzenetére
Nekünk családban iPhone 6nál volt hasonló 3-4 éve...
Az akksi adta meg magát, de tönkretette a kijelzőt, ha Mac-re vagy Windows(3uTools) gépre rákötöd, akkor sincs semmi életjel?
Nekünk a 6osnál volt és mutatta is a 3uTools az élő képernyőképet, nehezen de tudtuk onnan irányítani, hogy minden fontos dolgot lementsünk/kitöröljünk, mert nem ért annyit a javítás(akksi+kijelzőcsere), mint az egész készülék. -
álmodom?
kezdő
Tegnap este 12-esem elromlott, pontosabban feltettem töltőre 18%-on volt, majd kb 20 perc után ránéztem és kikapcsolt állapotban találtam. Bekapcsolni nem lehet, se kényszerített újraindítás nem segít, nem is töltődik (töltő jó).
Járt már valaki így? Tudom így nehéz megállapítani mi lehet a baja, de ha leszűkítjük akkor akksi vagy alaplap? Ha alaplap akkor gondolom nem lesz olcsó a javíttatás.
Ma viszem szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest