Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Egy tiszta telepítés Finder-en (mac) vagy iTunes-on (Windows) keresztül ajánlott egy normális telepítővel (innen tudod letölteni) ,mindjárt nem lesz bug halmaz és az akkumulátorod is jobban fogja bírni melegedés nélkül.
Szerk.
Esetleg ha elakadnál bétázás során ,DFU mód segít. -
tuzpenge
őstag
Az amúgy eszedbe jutott hogy feedbacket küldj vagy csak itt hőbörögsz???
Csak mert itt senki nem fogja megoldani ezt....
Én is bétázom, nálam ilyen nincs, de eszembe se jutna itt háborogni ha lenne hiba, hanem küldeném a riportot az apple-nek hogy tudják javítani! Vagy konstatálnám hogy mivel bétázok így jártam, majd a következő buildben javítják. A béta 1-ben pl nálam a widget sction rá volt csúszva az órára / térerőre/notchra. Küldtem a feedbacket és a béta2-ben már az is jó. Még az is lehet hogy elolvasták a riportomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest