- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Endless #283954 üzenetére
Hogy kinek mennyit megy el egy feltöltéssel az elég változó, nálam a 13 PM két és fél napot el van, 3 óra feletti képernyőidővel, dual SIM-mel, 18 mail fiókkal, sokszor VPN-nel, igaz, zene, videó nélkül. A 14 Pro nálam nem jött szóba a mérete miatt, a 14 PM meg 512 GB-osban akkoriban elég zsebbenyúlós lett volna, így lett 13 PM.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
válasz Endless #175980 üzenetére
Tudom itt 6S ről beszéltek, de én 5S el megszoptam.
Megvettem 40-ért, úgy, mint hibátlan telefon...
2 hétig csak fülessel használtam, tetszett, semmi gond nem volt vele, aztán otthon felejtettem a fülesem, felhívtam valakit, fülemmel közben némítottam a hívást, úh mondom fasza, közelségérzékelő ennyi volt. És igen, nem működik rendesen. Nyomásra sötétedik a képernyő, de amúgy, mintha ott se lenne. Szerintem kontaktos. Írtam az eladónak, hogy hoppá, mégse olyan hibátlan ez a készülék, leírtam mi a baja, hát ő 2 héttel vásárlás után már nem tud mit csinálni ezzel, náluk még jó volt. Persze...
Pedig anno csak azért vettem meg, csak azért kerestem tényleg jó állapotban lévőt, mert tudtam, hogy novemberben fogok Mate 10 Pro-t venni, de addig kell egy olyan használható telefon, amit max 3-5 k bukással el tudok adni. 28-30 ért fogják elvinni. Vettem hozzá tokot + új töltőt. 45 be van nekem. -
adika4444
addikt
válasz Endless #109835 üzenetére
hogyan lehet nem garis?
2013. szeptemberi a teló, most 2015 május vége van, tehát még bőven kéne legyen akkor is, ha szeptemberbben vetted.
Nem kötöszködés, csak nem teljesen értem...Egyébként sztem ha csere nem is de felszedés ilyesmi kellhet.
i5C-n nekem is feljött am a ragasztás balalsó sarokban néha kopog ha megérintem, ezt ugye gariban cserélik/javítják, bár inkább előbbi?üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest