Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
11.1 public beta 3 kint! Nekem már jön lefelé.
-
b.kov
senior tag
válasz BobChemistry #172242 üzenetére
Az elég demotiváló lehet egy SE-n.
Mondjuk igazából mindegy is, hogy min. Hátha a 11.1 megoldja ezt a rengeteg problémát, mert már nagyon ideje lenne. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Decemberbe lesz 2 éves egy Silver Iphone 5s. Egy karc sincs rajt, végig Spigen tokokba hordva. Semmi baja. El akarom adni, mennyiért tudnám? Üvegfóliával védve egész életébe D + a hátlap is
Ezeket adom :
- Teló
- töltő kábel + adapter
- doboz
-papírok
- 2 spigen tok ( átlátszó + silver ) , bumper , szilikon tok, biciklizéshez tok ( Kormányra rakható) , futáshoz tok ( karra rakható ) , autóba való tok ( szélvédőre )
- 2 üvegfólia ami még nincs megbontvaMennyibe tudnám eladni?
-
tybsen
addikt
válasz b.kov #172263 üzenetére
Nem tudom mitől lehet ez a rengeteg probléma amiről beszámolnak emberek, nálam semmi ilyesmi jelenség nincs SE-n 11.0.3 alatt.
Természetesen nem akarom megkérdőjelezni, csak nem tudom mi lehet az oka hogy ennyire eltérő a tapasztalat. Illetve gondoltam hozzáteszem ezt az információt mert ha csak a negatív dolgokat olvassa valaki akkor azt hiheti hogy ilyen borzasztó rossz a frissítés, holott van más tapasztalat is.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
zsir uj iphone se: kotyog a bekapcs gomb, vagyis ha rázom a telefont akkor hallatszik. ez gáz, vagy nektek is ilyen?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
dmad
aktív tag
válasz tybsen #172268 üzenetére
Nekem is jók a tapasztalataim...
A nejem SE-je éjszaka alatt egy %-ot sem merül az én 6S-em 2-3-at.
Nekem a nap végére masszív egész napos telefonálgatás mellett 70-80%-ra merült, az SE (igaz nem sok használattal) 95%-os!
Nincs lassulás, lag, semmi....
Pedig még nem is tiszta telepítés volt egyiken sem....[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy i6. És az a gondunk vele, hogy néha nem érzékel a kijelző sehol. De random módon.
Újraraktam a telefont, de ugyan úgy előjön ez a gond. De ilyenkor a telefon működik, hangerő gombok stb, értesítés minden jön.
Nincs több ötletem, hogy mit lehetne esetleg itthon még kezdeni vele. Esetleg valami ötlet?
Melyik szerviz ajánlott?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
Ma nem lesz frissítés? Ne má! Akkor minden helyre hoztak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz univerzita #172275 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
őstag
válasz univerzita #172275 üzenetére
Majd holnap
-
tybsen
addikt
válasz K1nG HuNp #172272 üzenetére
Nekem is lötyög. Amikor megvettem rákerestem a dologra és sokaknak ilyen. Vicces az élet mert az előző androidos telefonom ugyanilyen volt.. Azt visszaküldtem kicserélték és kaptam egy újat ami már nem lötyögött ezt viszont nem cseréltem ki. Ha az ember direkt rázogatja vagy ha odafigyel akkor észre lehet venni persze de egyébként a hétköznapokban egyáltalán nem zavaró én nem foglalkozom vele (pedig egyébként elég alacsony az ingerküszöböm és minden apróságot észreveszek meg zavar is, de ezzel együtt tudok élni).
-
Dzsuri89
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem iCloud-dal kapcsoltban.
Webes felülen keresztül beléptem az iCloud-ba, aztán létrehoztam egy új albumot "Régi képek" névvel ellátva, majd kipróbálási célból feltöltöttem bele egy képet. Hibátlanul feltöltődött, látszik az iPhone-on is, viszont lenne egy kis problémám vele. Problémám az az, hogyha megnyitom telón a Fotók appot, akkor a "Régi képek" mappán kívül szerepel az "Összes fotó" mappában is... Azért zavar, mert eddig mindig iTunes-szal szinkronizáltam a képeimet gépről, akkor viszont nem rakta bele a feltöltött képeket az "Összesbe". (Szeretném, ha az Összes fotó mappában csak azok lennének, amiket kimondottam ezzel a telefonnal készítettem...) Van rá valami megoldás vagy szokják át Fotók appon belül "Fotók" menüpontra?
Köszi a választ
-
tybsen
addikt
Ha telefonáltok, akkor előtte átkapcsoljátok a telefont néma üzemmódba hogy ne jelezzenek az értesítések? És persze a néma üzemmódot úgy, hogy ne legyen rezgés? Nem hiszem el hogy mindenki ezt csinálja.
Nekem Android után nagyon szokatlan és nagyon idegesítő hogy miközben telefonálok jönnek az értesítések vagy ha leveszem néma üzemmódba és rezgés van akkor meg egyfolytában rezeg a telefon ha valami őrült ismerős egymás után írja az üzeneteket… ( Én ezt nem is értem hogy telefonálás közben miért fontos hogy jön valamilyen értesítés… )
Tényleg nincs erre valamilyen megoldás vagy csak én nem állítottam be valamit?
Nálam a néma üzemmódban úgy van beállítva alapból, hogy legyen rezgés, mert szükségem van így erre.
[ Szerkesztve ]
-
dmad
aktív tag
válasz adise #172273 üzenetére
Érdekes, hogy ennyi különbség van telefon és telefon között...
Nekem az éjszakai merülés 2-3%.
Nappal rengeteg telefonálásom van, sokszor le se teszem már csörög alá a következő hívás,más nagyon nem jellemző (elenyésző net,email, stb..) és nap végére 70-80% között vagyok.
(inkább 70%. )
Amit észrevettem, hogy a 11.03 óta -szerintem- javult az akkufelhasználás...de lehet placebo
más..
Olyankor a hálózat mit tesz, ha van egy folyamatban lévő hívás ami alá becsörög egy másik, és mondjuk keresne egy harmadik fél..olyankor milyen visszajelzést kap a harmadik?[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
tybsen
addikt
válasz radi8tor #172293 üzenetére
Köszi. Lehet hogy ez lesz a megoldás majd tesztelem, hogy mi a legjobb. De őszintén szólva eléggé nonszensz hogy milliók használják így ezt (Nem trollkodni akarok mert Android után tényleg nagyon tetszik maga a rendszer, de ezen a részén lehetne még azért csiszolni/optimalizálni).
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
Imy
veterán
iPhone 6S 2015.12 havi, 64Gb, karcmentes, T-mobile függő mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest