Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tepenzed #172650 üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod hogy a többségnek jól megy, akinek meg nem az idejár panaszkodni.
Nehéz leszűrni ebből mi a szitu... de szerintem mehet, mert én úgy tippelem a problémás kör a jóval kisebb (csak hangosabb).
Nálam nem okozott semmi problémát i6-on.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz tylerddd #172649 üzenetére
Így van, de az sem azt jelentette hogy visszafelé az FB kontaktok jelenjenek meg a kontaktlistában... eleve FB fiók, mint kontakt forrás sem adható meg, csak google, meg még pár.
Szóval elképzelésem sincs, hogy jelentek meg nálad az FB kontaktok az telefon kontaktlistáján.
Hacsak nem te kézzel tettél ilyet régebben... magától nem csinálta.Ezért nyilván kikapcsolni meg eltűntetni sem lehet... ettől független valószínűleg marad a manuális törlés egyenként azoknál amik nem kellenek.
Vagy pedig valami kontakt menedzser progival kitiszítod.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
tylerddd
veterán
válasz FollowTheORI #172652 üzenetére
Pedig ha az engedélyezve volt, akkor jelentek meg a kontaktok között. Tudom, mert azzal kapcsoltam ki anno.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teasers
tag
Annyi kérdésem lenne még a visszaálíltással kapcsolatban, hogy új iphonként állítsam be, vagy állítsam vissza mentésből icloud\itunesból ?
Valamint érdemes gépen csinálni, vagy telefonon keresztül is jó?[ Szerkesztve ]
-
darealdeal
csendes tag
Nekem 6S-en ezeket a számokat hozza 11.0.3-mal, szerintem teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Hgy a mobil fogyasztas mennyire az app fejlesztokon mulik: par perces google maps hasznalat utan a 7+ hatulja teljesen atmelegedett, szinte forro is, az akksi szazalekok meg par perc alatt 4-el csokkentek.. Pedig nem kifejezetten porgettem rajta cpu intenziv dolgot.. erzesre beakadt 100%-ra a CPU valami miatt es ott is maradt.
-
nagyúr
válasz Teasers #172659 üzenetére
Ez attól függ mi van a telefonodon... pl ha vannak biztonsági appok, stb, azok nem fognak működni, ha nem állítod vissza... pl Steam guard, google code generator, stb...
Szvsz, ha nem akarsz szívni és valamit véletlenül elveszíteni, akkor állítsd vissza...
És gépen usb-re dugva iTunes-ból javaslom a backup-restore procedúrát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FollowTheORI #172664 üzenetére
Miért azzal javaslod? Úgy a teljes mentésed kompletten rákerül a gépedre, és ugyan azt tölti vissza. iCloudból kapsz egy szűz rendszert, és netről letölt hozzá mindent újra, csak a mentéseket rakja be iCloudból alá...
-
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FollowTheORI #172666 üzenetére
Leírtam, mert az nem rakja át kompletten az egész mentésed, hanem letölt netről mindent újra, és nem viszi át a sok szemetet alatta.
De persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja, rengeteg iPhone-om volt már, én mindig így csinálom, lehet azért sincs ennyi gondom vele mint sok embernek.
-
MODERÁTOR
Ha az ICloud tárhelyet bővíteni szeretném az 50GB méretűre akkor a fizetendő összeget havonta automatikusan levonja a beállított bankkártyáról?
20 éve a Prohardveren
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti milyen magyar nyelvű, ékezeteket is tartalmazó billentyűzetet használtok az iphone-on?
Letöltöttem egyet én is (SwiftKey), viszont az alkalmazásokon belül gyakran a gyári, ékezet nélküli billentyűzetet ajánlja fel és külön ki kell választanom a ékezetes verziót. Valahogy nem sikerült beállítani, hogy a gyárit felejtse el és csak az ékezetest ajánlja fel.
Ráadásul egy-egy alkalmazásban (gyári iPhone levelező) csak és kizárólag a gyárit tudom kiválasztani és a SwiftKey-t nem is tudom.
Ez mitől lehet, illetve milyen billentyűzetet ajánlatok?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #172673 üzenetére
Az a problémám, hogy a gyári levelező programban fut a céges levelezésem, amit rengeteget használok és ott nagyon hasznos lenne az ékezetes SwiftKey, főleg ha az automatikus javítás is működne benne.......
-
-
K1nG HuNp
őstag
Veletlen vettem valami f*s jatekot, de szerencsere a netkartyan nem volt penz rá. Most viszont nem enged semmilyen frissitest, ingyes app letoltest a store. Telefonon azt mondta a neni, hogy elobb fizessem ki es majd csak utana tudjak visszautalni.. WTF
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
bujdi19
tag
Sziatok segítséget kérnék mivel teljesen új iphone-os vagyok hogy miért csinálja az App store azt hogy amikor bekapcsolom letudok tölteni és tudok frissíteni programokat de egy X idő után fogja magát és nem csinál semmi csak pörög a homokórája és újra kell indítanom a telót.mi lehet a baj? Iphone 8plus 11.03 as rendszer.
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #172682 üzenetére
Az nekem is be van pipálva és működik is, csak a levelezésben nem.
Ezek alapján a beállítások ugyanazok, mégsem úgy működik, mint Nálad.
[ Szerkesztve ]
-
MauroN
tag
Sziasztok.
Egy “piros” üzletben vettem egy szivargyújtós USB-s töltőt. Nem MFI-s. Ha ezzel töltöm a telefont, árthatok neki?
-
Ragnar95
félisten
válasz K1nG HuNp #172690 üzenetére
Jól mondta a support (ha ezt értetted a "telefonon azt mondta a néni" alatt), amíg nem fizeted ki a tartozásod az Apple felé, nem tudsz semmit sem letölteni a Store-ból, ingyenes appokat sem. Fizesd ki, aztán kérj egy refundot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Teasers
tag
Sziasztok. Sikerült újrarakni a telefont, egyenlőre nem érzek rajta mikrolaggokat.
Más kérdés: Vna külön topik iphone kellékek vásárlásával kapcsoaltban, vagy jöhetnek az ilyen kérdések ide?
Ebayról szeretnék rendelni töltőt, kábelt és adaptert, de nem tudom melyik megbízható típus.Köszönöm.
u.i.: későn láttam az előző hsz-eket, véletlen egybeesés
[ Szerkesztve ]
-
-
Aaron14
őstag
válasz bubi92 #172644 üzenetére
Nézd meg a Helymeghatározásnál be van-e kapcsolva a Significant Location (nem tudom magyarul hogy van). Nekem az automatikusan bekapcsolódott iOS 11-el és a kis piszkok ki is kapcsolták azt a funkciót, hogy a status bar-ban látni lehessen, mikor aktív a GPS. Eltartott egy hónapig mire rájöttem, hogy ez szívja az akkumulátort. Ellvileg.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Nescafé
őstag
Ios 11.1 beta 5 dev béta elérhető , nagyon kicsi az update.
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest