Hirdetés
- A mai nap az Android 15-ről szól
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz szabogabor10 #172750 üzenetére
Na, ma nekem is összejött - bár az is igaz, valamiért egyből a 6 menüpontba kellett mennem, a 3-ban magentás ügyfélként azonnal ügyintézőt akart kapcsolni.
-
DJosef
őstag
válasz szabogabor10 #172750 üzenetére
Telekomos vagyok es a telo is az. Koszonom az infot.
Forget about it
-
Lenry
félisten
nincs jobb ötletem, hol lehetne megkérdezni
Sziasztok
új AppleID-t regisztráltam, és adtam hozzá egy frissen resetelt iPadhez.
ha bármit le akarok tölteni AppStore-ból, akkor kiírja, hogy "Ez az AppleID még nem volt AppStore-ban használva, tekintse át a beállításait".
Ha rákattintok az Áttekintésre, akkor egy üres ablakot tölt be, és ennyi.Megpróbáltam macOS-en iTunes-on keresztül bejelentkezni, ugyanez a hibaüzenet, ugyanez a hiba.
Kifogytam az ötletekből.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
veterán
-
TheMarci
addikt
válasz szabogabor10 #172755 üzenetére
A 1414-en van a hangsúly? Üzletisként a 1430-on kell kérnünk, ugye?
Do You Dream?
-
veterán
-
TheMarci
addikt
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Lenry #172757 üzenetére
Elso hasznalatnal kozelezo, az a feher oldal a fizetesi informacio lesz, enis nemreg allitottam be. Hozzadobsz egy kartyat, levon parszaz ft-t, utana vissza is utalja azonnal es mar szedheted is ki az opciot ha nincs ra szukseged. Én pl ki akartam szedni regisztracio utan, de nem engedte mert kozben elkezdtem az apple music probaidom. Nyugi, nem az apple fog bszakodni a kartyaddal es nem is az appletol fogjak ellopni az adataid.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Lenry
félisten
válasz K1nG HuNp #172761 üzenetére
nem idegeskedek ezen, egyszerűen csak értelmetlennek látom a dolgot, pláne ha utána törölhető is.
na mindegy, kipróbálom, hátha segít, köszimod: egyelőre nem segített
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
AGE-T
őstag
válasz Lenry #172757 üzenetére
Csak tipp, de szerintem address nélkül nem megy a történet. Aktív kártya szerintem nem kell, nekem is van olyan accom, aminek nincs billing része, de a cím szerintem kell.
Banális, de restartot próbáltad?
Lenry (#172762) - Készülékről nem lehet, de itunesból lehet. Ott van olyan opció, hogy no creditcard, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Lenry
félisten
válasz AGE-T #172764 üzenetére
addresst is kitöltöttem - semmi
nincs olyan, hogy nincs kártya. átírhatom másra az adatokat és ennyi
ami adat hiányzik, azt most, a screenshot idejére töröltem ki.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz AGE-T #172768 üzenetére
de, ez ott van, ha rákattintok, ugyanaz a loop: jelentkezz be -> tekintsd át -> üres ablak
restartot próbáltam, az iPadot is meg a Mac-et is
(mondjuk a Macen a fő AppleID fiók nem az, amivel most szerencsétlenkedek, hanem a sajátom)[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
válasz Lenry #172769 üzenetére
Vagy nem megy most ez a verifyolós szolgáltatás, vagy valami nagy összeakadás van a gépen a saját accoddal. Azon az üres ablakon kellene beállítanod a titkos kérdéseket, válaszokat amivel később igazolhatod, hogy a sajátod. Most vagy az van, hogy vársz és megpróbálod később, vagy megnézed másik gépről, sima pc-ről.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Topikgazda
válasz K1nG HuNp #172735 üzenetére
BeatsX nagyon jó, szeretem, de! Telefonálni vele egyszerűen nem lehet, ha van az ember körül valam zaj (pl. forgalom, stb). Nem ért semmit a másik fél, már többször jártam úgy, hogy felvettem rajta,de gyorsan váltottam is a telefonra, mert a másik fél csak "hallózott", hogy ott vagyok-e. Ha csend van, akkor teljesen jól használható, csak ez elég ritka eset.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz icecave #172771 üzenetére
Én azonnal megvettem volna, aztan elolvastam, hogy nem vízálló. Garanciális szempontból legalábbis egyáltalán nem. Na most ha leizzadok és bekrakkol akkor b*szhatom..
A powerbeats3 már vízálló elvileg, csak ő meg ronda sajnos..
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
kisapa
senior tag
válasz szabogabor10 #172748 üzenetére
Miből látom,hogy független lett? Egyenlőre továbbra is a telekom kártyával használnám de hátha egyszer meggondolom magam.
-
veterán
válasz kisapa #172775 üzenetére
Úgy látod, hogy ha beraksz idegen SIM-et, elfogadja a teló. Más módot nem nagyon tudok.
Illetőleg ha van a függetlenítéshez idegen SIM-ed, akkor a teló újraaktiválást kér, ezután felcsatlakozik a hálózatra.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kisapa
senior tag
válasz szabogabor10 #172776 üzenetére
Egy másik modellnél egy bizonyos kód elküldése után látok egy nyitott lakatot. Ezek szerint i phone-nál nincs ilyen.
-
veterán
-
mr.tamasbiro
őstag
Nálatok jó a naptár?
Nálunk sem a családi sem a saját e-mailes,(ha abból hívom meg akkor sem jelenik meg az asszonynál).
? -
kisapa
senior tag
válasz szabogabor10 #172779 üzenetére
Akkor egyenlőre hagyom.
-
ittakary
nagyúr
válasz kisapa #172775 üzenetére
Telekom függetlenítés:
megkaptam az SMS-t (Készüléke feloldás alatt van), beleraktam egy idegen SIMet, majd egy ből bejött az "Aktiálás szükséges" képernyő, majd fel is állt a hálózatra
tehát a Telekom által említett Visszaállítás majd Backup Restore egyáltalán nem szükséges
6S
10.3.3 -
kchris78
veterán
https://9to5mac.com/2017/10/24/iphone-x-in-store-availability/
Megint sorokat akarnak? -
beci
őstag
Sziasztok.
iPhone 6-ra tudnátok ajánlani ingyenes offline MP3 lejátszót?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Ios11 óta nem találom a safariban az előzményeket! Valaki tudja hol kell keresni?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Themes
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A mai nap az Android 15-ről szól
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest