Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
-
Jaded
őstag
válasz RaZroX #171672 üzenetére
Szia!
Igaz nekem 6s van, de szerintem ez 7-nél is így működik: nekem egy sima mezei Kenwood fejegységem van (csak AUX és USB van rajta, viszont iPod és iPhone ready). Magyarul Lightning-USB kábellel rákötöm, szól a zene, telefont tölti és tudok zenéket váltogatni, megállítani, stb. Igaz én Spotify-jal szoktam így zenét hallgatni, de szerintem mennie kell Apple Musiccal is. Kb 5 éve volt ~17ezer.
Renault Megane IV Limited
-
majestic
őstag
Na amíg megérkezik az X, én is beújjítottam egy 8 Plus-ra. Az első,dolog ami szembetünt, hogy sokkal gördülékenyebb és gyorsabb mint a 7 Plus. Szerintem eleve erre optimalizálták a 11-et...
Ja és kipróbáltam a vezeték nélküli tőltést egy Samsung gyorstőltővel... és lám működik! Mármint a sima vezeték nélküli tőltés természetesen...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
buci30
addikt
Erre valaki légyszi 🤔☺️✌️
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
zaskar
senior tag
Elnézést ha volt már, nem olvastam mostanában a topikot.
Másnál is előfordul még, hogy ios 11-re frissítés óta a hívószámkijelzést időnként ki-be kell kapcsolni, hogy működjön? Látszólag bekapcsolt állásban van, de ennek ellenére van, hogy nem jeleníti meg a számomat a hívott fél telefonján. Az ismeretlen számokat meg a legtöbb ember érthető módon nem veszi fel, így aztán néha elég fontos hívásokat szalasztok el, ha későn jut eszembe ez a dolog. Azt hittem, már korrigálták, de tegnap még mindig így jártam. Lehet ezt valahogy orvosolni? -
leslieke
Jómunkásember
Nos találtam egy hibát, a kocsira kötve a legújabb ios alatt a lejátszó "ugrik" és csak minden második számot játssza le.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zaskar
senior tag
válasz kacsaesokos #171720 üzenetére
Köszönöm, ez egyszerűbb volt, mint gondoltam 😊
-
-
Newyorker
addikt
Itunes kérdés!
Korábban egyszer a régi telón lévő képeimet lemásoltam a gépemre egy "Asztali számítógép" nevű mappába. Majd vettem annó egy új telót és ennek a mappának a tartalmát, melyben képek, videók voltak visszaszinkróztam erre az új telóra és közbe a számítógépen lévő mappa törölve lett.Kérdésem, hogy most a telómón van egy asztali számítógép mappa benne a képekkel ezt hogyan tudom ismét visszatenni a számítógépre?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
veterán
Sziasztok!
Az gaz ha az ipad pro-m toltojevel toltom az iphone SE-met?
Koszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
consono
nagyúr
-
nagyúr
-
8
senior tag
iStyle-ban vasárnapig 20% kedvezmény minden teljes árú táskára, tokra és beats termékre
Kuponkód: GLAMOUR1752.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
djstavross
tag
Media Marktban pedig iPhone 6 32GB-os telefonra 10% kedvezmény! Kuponkód: KUPON10
Debrecenben pedig az Apple4you-nál a következő:
Kizárólag PÉNTEK 13. – án az iPhone SE 16 GB – os asztroszürke készülék 84.990 Ft –ért szerezhető be, ami mellé egy szuper tokot is választhatsz ajándékba! -
vasi89
addikt
válasz djstavross #171735 üzenetére
vicc ez az iphone 6 kedvezmény gondolom találtak a raktárban pár darabot.
-
vasi89
addikt
válasz djstavross #171739 üzenetére
Ha a jelenlegi árból engednének 50%ot még oké de 110ből engednek 10et, úgy h eléggé elavult már a telefon.
-
Arcképgyáros
válasz djstavross #171735 üzenetére
82-ért van megbízható GSM-ből már. A maradék 3000 ft-on meg veszel 10 tokot eBay-ről.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Tomate #171731 üzenetére
Én azt olvastam, hogy igazából csak jövőre fognak tudni majd eleget gyártani belőle...
Apple’s iPhone X ‘Super-Cycle’ Forecast Shifted To 2018 Due To Supply Chain Problems[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Iphone 7-et probaltam frissiteni, de meghalt a telefon. Itunesert nyafog, es nem tudom ratolteni sem a 11.0.1, sem a 0.2-t, sem a 0.3-mat? 61-es hibakoddal megakad a kozepen a frissites. Mi a teendo ilyenkor? Vagy irany a szerviz?
-
b.kov
senior tag
válasz Newyorker #171748 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a valószínűsége annak, hogy Black Friday környékén bezuhan a 6S ára olyan 110k körülre?SE és 6S között vaciálok, de elég nagy az árkülönbség most köztük.
Pedig 5S után kipróbálnám a nagyobb kijelzőt is, de ennyit nem ér meg nekem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest