Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz Yager01 #171049 üzenetére
Nem értem, mit értesz az alatt, hogy feltételezés.
Droidon pl. meg tudsz osztani képet a BKK Futár appal?
Ott te eldöntheted, hogy meg akarsz osztani a Futárral, akkor is, ha a Futár app ezt nem támogatja?Még egyszer, tények: ha az app nem támogatja ezt a fajta megosztást, akkor a fejlesztővel tárgyalj, ne az iOS korlátoltságát szajkózd. Megvan a lehetőség a normális beépülésre a megosztási lapra.
-
Yager01
senior tag
válasz aujjobba #171052 üzenetére
Szélsőséges példát hoztál fel de tény hogy szemléletes. Kizárt dolog, hogy egy levelező app nem támogatja a képek megosztását közvetlenül a képkezelő alkalmazásból. Ezzel azt gondolom egyet értünk. Valamiert az IOS nem adja be a választható appok közé. Biztos megvan az oka és tuti nem a program támogatása az ok
-
nord_
veterán
válasz Yager01 #171053 üzenetére
Pedig biztosan a külső fejlesztő munkája az ok. Ha gmailen, icloudon, viberen, googlemapsen, céges levelezőrendszeren el tudom küldeni a képet, akkor nem az iOS a hibás. Főleg nem azért, mert ha megnézed, a Beállítások - Adatvédelem menüpont pont erről szól! Az Apple megadja a lehetőséget, hogy bármilyen alkalmazás elérje a fotókat - Te döntöd el, hogy engedélyezed-e azt valamelyik appnak. Ha ezer és egy alkalmazás tud élni ezzel a lehetőséggel, akkor bizony a levelezőrendszered fejlesztője a hibás, hogy nem él vele. Persze, gyárthatunk összeesküvés-elméleteket, hogy a csúnya gonosz epöl mindenkit beenged, csak pont azt az egyet nem...
-
Yager01
senior tag
válasz aujjobba #171057 üzenetére
Fentebb már írtam EMAIL+. Egyébként igazad van tényleg csak feltételezés de logikusabbnak tűnik mint az,hogy nem megy és kész. Megköszönöm ha felrakod és teszteled hogy FÉNYKÉPEZÉS UTÁN A KÉPRE KATTINTVA AZ AZONNALI MEGOSZTÁST VÁLASZTVA FELDOBJA E VWGY NEM. Feltételezem ha Egy vacak PDF szkennelő program adja a lehetőséget akkor miért pont a százszor többet használt kép azonnali megosztásának lehetőségét hagyná ki a fejlesztő. Feltételezés ...de ha igaz akkor óriási baklövés a részéről és amatőr hiba.
-
sajog159
aktív tag
Üdv,
Elakadtam: i-6s, magyar billentyűzet. Valamit csináltam és „eltűnt” a szöveg intuitív ajánlása (vagy mi is a neve?). Ha kezdem gépelni, felajánl pár gyakori opciót. Hol is lehet ezt bekapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz Yushchenko #171051 üzenetére
így nem szabad hozzá állni. Eleinte Én is paráztam kicsit h nem veszem elő a telefont metrón de ha nem ész nélkül nyomkodod ülve nem fognak bepróbálkozni. Néha nézz szét kicsit, úgyis látod ha olyan alakok vannak, elteszed. Én 1es villamost is használom és 3as metrót is. Mondjuk 1es villamoson a népliget után stadionok felé már nem szabad elővenni egyébként minden 2. tinisunánál iphone van, ők azért könnyebb préda
-
kchris78
veterán
-
BossBoss
őstag
Eddig úgy tudtam az iphone 7-ben digitális képstabilizátor van. A Plus-ba van optikai. Az apple honlapján összehasonlításban viszont a sima 7-re is optikait ír. Most én emlékszem rosszul vagy ők írták el? Esetleg változtattak volna rajt? Megköszönném ha valaki felhomályosítana! Köszi!
-
SÖ
addikt
Akkor milyen szépek lennének az iPhonok ha nem a széle hanem az egész kijelzőnek lenne egy enyhe íve . Mivel a teljes gesztusvezérlé fele mennek, meg is könnyítené a kezelést . [link]
-
buci30
addikt
Használ valaki valami jó alkalmazást kocsi fogyasztás céljából?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kchris78
veterán
válasz BossBoss #171067 üzenetére
Annál nem volt! Csak a 6s Plusnál! Nem neked írom de itt jönnek elő az apró difik hogy MÉGIS van változás az egyes verziók között de egy új megjelenéskor rá lehet vágni azonnal teszt után hogy milyen különbség minek is jelenet meg új mert ugyanúgy néz ki... Aztán ha ezeket melléteszi az ember az egy kicsit árnyalja a képet... Ugyanez van minden újításkor.
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Új iOS / iPhone felhasználó vagyok, szóval lehet hogy nagyon alap kérdés, de azért felteszem:
A Beállítások/Akkumulátor képernyőn a lap alján írja az "Utolsó teljes feltöltés óta elkelt idő"-t. Ez azt jelenti hogy ha teszem azt 20%-ról feltöltöm 90%-ra az akksit, aztán pedig leveszem töltőről akkor nem fogja kinullázni a számlálót? Csak akkor ha 100%-ig töltöm?
Le szeretném tesztelni hogy meddig bírja a 8 Plusom.
Előre is köszi! -
GhettoChild
tag
Hi !
Ha vissza rakom a 10-es os-t teljesen gyarira akkor az iCloud jegyzeteim újra meg lesznek igaz ? -
30z.Samu
félisten
válasz GhettoChild #171080 üzenetére
Szia!
Azt már szerintem nem fogod tudni visszarakni, úgy emlékszem, hogy 2 hétig írta alá az Apple.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Ragnar95
félisten
válasz GhettoChild #171080 üzenetére
Amennyiben szinkronizálva vannak iClouddal, igen.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
batai15
félisten
Abba mi a ráció hogy fent a használt autó app és ha nézek valami kocsit,felugrik az app majd safariba jön be a link?
-
tybsen
addikt
Bár a mostani verzió nagyon jól működik de gondoltam hogy értelmes lenne kipróbálni az újabbat.
Mennyire bonyolult és mennyi ideig lehet még visszatérni a régebbi verzióra ha valamiért nem jó az új?
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171088 üzenetére
Az új verzió megjelenésétől számított 2 hétig írja alá általában az Apple a régebbi verziót, ha ez letelik, utána nem lehet visszatérni rá. Bonyolultnak nem bonyolult, letöltöd az .ipsw fájlt, majd iTunesban shiftet nyomvatartva rányomsz a restore-ra, betallózod a korábbi verziós .ipsw fájlt és onnantól ugyanaz a folyamat, mint sima restore esetén.
Az egyetlen probléma, ami elő szokott fordulni, hogy az újabb verziós backup nem megy vissza a régi rendszerre és aki nem csinál backupot frissítés előtt az emiatt csak újként beállítva tud visszatérni a régi rendszerre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tybsen
addikt
válasz ittakary #171089 üzenetére
Igazából csak pénteken vettem a telefont úgyhogy nekem még eddig úgy volt ez is.
Csak gondoltam hogy inkább kipróbálom még gyorsan hátha jobb a régi bár őszintén szólva nem tudom elképzelni hogy ha rosszabb is az új akkor annyiban hagyják és nem változtatnak rajta hogy jobb legyen.
Na mindegy lehet hogy még gyorsan kipróbálom aztán meglátom legfeljebb nem tudom majd visszatenni a régit.
-
tybsen
addikt
válasz Ragnar95 #171090 üzenetére
Értem köszi! Igazából nincs letöltve iTunes sem úgyhogy én ezzel még eddig egyáltalán nem tudtam foglalkozni idő hiányában.
Mindenesetre így a tapasztalatod alapján van értelme ennek a tesztelgetésnek-visszarakásnak egyáltalán, vagy inkább az ember frissíti és kész? Annyira eltérőek a vélemények hogy jó vagy rossz a frissítés hogy ebből tudok kiindulni. Ezért gondoltam csak hogy kipróbálom.
-
SÖ
addikt
Jön az NFC-s fizetés pl. OTP kártyával ? “NORMÁL BANK KÁRTYÁS fizetés ingyenes... “ [link]
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Nemtudom hogy a telefonommal van e a baj vagy az új 11.0.2-vel de bluetooth-os hangfalon/headset-en neha berecseg és szétkapcsol vagy csak folyamatosan recseg(iPhone7).. más nem tapasztalt ilyen problémát?[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz tybsen #171092 üzenetére
Főleg első iPhone esetén én nem szórakoznék a helyedben. Annyira nem szokhattad még meg a régi rendszert, hogy szembetűnő különbségek legyenek számodra, ráadásul általában a régebbi modellek esetén van csak értelme régebbi rendszeren maradni. Ha 6S vagy újabb telefonod van, fölösleges gondolkodnod rajta hogy maradj iOS10-en.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
londo
csendes tag
SZiasztok
Iphone 8 telefonhoz Valaki használ vezeték nélküli töltőt? Ha igen milyet?Tapasztalat?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest