Hirdetés
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy i5C, iOS 10.3.3-as rendszerrel.
Kérdésem az lenne, hogy a zajkioltás-t már kivették belőle vagy nem is volt benne ez a funkció?
Az az érdekes, hogyha a Beállítások kereső mezőbe beírom, akkor kiadja a találatoknál, viszont ha rákattintok, akkor nem is jelzi ott(i6s-en működik ez a funkció.
Próbáltam úgy is, hogy behelyeztem a sim kártyát, de ugyan úgy nem elérhető ez a funkció). -
Gáben81
senior tag
válasz univerzita #171349 üzenetére
Köszi,azokkal működik a dolog...ezeket a track-eket meg hagyom,nem lehet sehogy törölni
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sethi #171353 üzenetére
Köszönöm, a .pdf problémám megoldódni látszik. Nem a rendszerrel volt gond, hanem a weboldalról letöltött .pdf fájllal, azért nem akarta felkínálni az ezt kezelő alkalmazásokat, mert valószínűleg sérült volt a fájl és nem ismerte fel a típusát. Másik .pdf-fel gond nélkül felajánlja az Acrobat-ot is. Ez pipa!
Akkor már csak a zenékkel kapcsolatos kérdés a nyitott. Azt tudom, hogy engedi felpakolni a más forrásból származó zenéket is, le is játssza, kezeli az artwork-öt, minden klappol, csak kérdés, hogy az Apple nem szól-e bele, hogy olyan tartalmat használok a telefonon, ami nem tőle származik. Pl. ha a saját CD-imből csinálok mp3-at olyan célból, hogy a telefonon hallgassam, azokban ugye még olyan copyright info sincs, mint ami pl. a vinyl-ben levő kuponnal letöltött zenéimben van. Ezek miatt sem szól, nem távolítja el őket később? Mintha olvastam volna egyszer valamit erről, hogy az illetőnek ugrottak a saját maga által készített, telefonon tárolt zenéi is (értsd: amiket maga készített/hangszerelt), mert az Apple simán legyalulta, mivel nem volt velük kapcsolatban a saját rendszerében tárolt info, a kiadott anyagoknál meg mert nem egyezett az iTunes-on levő copyright infokkal. Vagy az csak akkor él, ha az iTunes Match be van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha 3u tools-sal felteszel csenghangot de ha itunes-t rádugod a telefonra akkor az összes csenghang törlődik.
Így ez addig jó amíg nem használod az itunes-t. -
univerzita
addikt
válasz mr.tamasbiro #171359 üzenetére
Ha a ITunes -ban kiveszi a szinkronizálást és kézire teszi akkor talán nem.
-
galaxys80
veterán
I4 kijelzője jó a 4S-be vajon?
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Iphone SE-t Telenorral használ valaki?
Nem tudok LTE-re állni, csak a 3G-t írja ki a telefon, akármit csinálok.
Próbálom itthon (Fót) is, meg útközben az M0-M2 vonalán se volt sehol...
Ios 11.02...Élj úgy, hogy.......
-
Cathfaern
nagyúr
válasz univerzita #171362 üzenetére
4 és 4S méretre ugyanakkora. 5 ami nagyobb már náluk.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lejárt az Apple music előfizetésem. Előtte megvettem több albumot is és nem tudom se a telefonra se iTunes-ra letölteni. Akkor most hosszabítsam meg az előfizetést hogy a megvett zenéket le tudjam tölteni? Amikor rámegyek a megvett albumra mindig feldobja hogy válasszak csomagot.
“Praise The Sun” \[T]/
-
atomanti19
aktív tag
Ki lehet kapcsolni bejövő hívásoknál a kontaktok bemondását?
Tegnap az irodában megviccelt a kis huncut! i6 11.02Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz atomanti19 #171372 üzenetére
Ki lehet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Ismerősömnek vásároltam egy iPhone 4S-t.
Ios 9 van rajta.
Már sima fényerő állításnál is befagy,hard resettel oldódik meg,de szinte semmit nem lehet rajta csinálni,mert befagy,nem rég lett teljesen visszaállítva a rendszer.
Azt szeretném kérdezni,hogy lenne e lehetőség arra,hogy visszategyem az IOS 7-et,vagy amelyikkel stabil a telefon,és ha igen,akkor hogyan tudnám visszatenni?
Köszönöm -
talamasca
senior tag
válasz Lacikaa9988 #171379 üzenetére
A rossz hír, hogy nem...
Az utolsó típus, amit vissza lehetett korábbira tenni az iPhone 4 volt.“Black as midnight on a moonless night.”
-
Alex91
félisten
válasz Lacikaa9988 #171381 üzenetére
Szerintem hw bug...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok, tudtok abban segíteni, hogy vajon az USÁ-ban vásárolt független telefon (pl. iPhone 8) használható-e itthon, itthoni SIM-mel?
Úgy emlékszem, régebben még volt ilyen a telefonoknál, hogy figyelni kellett a frekvenciára, de nem tudom, hogy van ez manapság.
Köszönöm! -
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #171385 üzenetére
Használható.
-
ittakary
nagyúr
válasz BomiBoogie #171385 üzenetére
nincs különbség a különböző régiós telefonok között
-
Kommy
veterán
Most amit a napokban észerevettem a 11.0.2-vel, hogy a battery widget nem jelez ki semmit, sem a Watch , sem a telefon, sem a Beats X nem látszik tök üres: [kép]
-
beer1
aktív tag
Udv
Lenne egy gyors kérdésem.
Ha van egy telefon ami szolgáltató függő, de kp-ra lett megvéve akkor azt tilthatja a szolgáltató? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest