- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
gergo5991 #41869 üzenetére
Lehetséges
(#41870) ittakary
"hangfeldolgozó is fejlődik"Pont ellenkezőleg ,
Mit értünk fejlődés alatt ,hogy korlátozták a dinamikát és a hangerőt az emberi hallás egészsége érdekében?Minél régebbi egy Apple készülék annál jobban szól ,nem beszélve pl. egy régi iPhone 4/4s ami finoman fogalmazva egy idő után kiszakította az összes 3,5-es fülest az erejével.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
gergo5991 #32748 üzenetére
Nekem is volt ilyen táblagéptől függetlenül és ott vettem észre, hogy baj van mikor a "képernyő kikapcsolva" irreális időket mutatott. Nyomtam egy force restartot és megszűnt a durva merülés.
Egyébként nekem eddig a legnagyobb battery killer az a 9GAG app. Durván szívja az akksit, de esténként szeretem lapozni alvás előtt
-
-
Cyberbeni
addikt
-
SidCorky
őstag
válasz
gergo5991 #25687 üzenetére
Én Logitech K375s-t használok, magyar kiosztás, teljes méret és az edigitalnál most egy 10-esért megvehető. Bár csak heti egy-két napon használom munkára, eddig elégedett vagyok vele és jár hozzá egy csecse kis mobil/tablettartó is.
-
koma106
senior tag
válasz
gergo5991 #25687 üzenetére
Bármelyik bt billentyűzettel működik, de az olcsóbbakat én kerülném (azokkal általában sok a bosszúság). Kérdés, hogy mi a fontosabb neked: a kényelem vagy a hordozhatóság. Én Apple billentyűzetet használok hozzá (de azt nem cipelem magammal), használtat találsz 15k körül. Biztosan jók a Logitech billentyűi is (használtan kb 4k-tól, új kb. 15k-tól). Magyar kiosztású kevés létezik, úgy tudom érdemes német kiosztást venni, az fizikailag megfelel a magyarnak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
gergo5991 #24430 üzenetére
Hát ha hajlandó vagy pénzt is szánni rá, nem is keveset. Akkor a legjobb egy nas (pl synology) amin fut plex, s annak tartalmát eléri az ipad is. Le is tudod tölteni adott címeket ha offline is el akarod érni (bár ehhez vagy plex pass kell ami havidíjas vagy lifetime megveheted de az drága, vagy simán az ipadre megveheted a letöltési opciót, az egyszeri s 1-2ezer huf)
nem használom a vlct. De elvileg azzal wifin keresztül is tudsz ipadre tölteni anyagot
-
Süvi
őstag
-
KZP
őstag
válasz
gergo5991 #24388 üzenetére
Nekem augusztusban lesz 1 éves, ugyanez a típus. Mostanában kezdett előjönni a fehér folt (white spot), a home gomb felett kb. 4 cm-rel. Leginkább fehér háttérnél, szöveg görgetésénél feltűnő, de más, világos árnyalatoknál is látható. Ahogy olvastam, ez típushiba, és minden készüléken jelentkezik, így hiába is cserélnék ki garanciában, később ugyanez lenne a helyzet...
-
-
access_denied
senior tag
válasz
gergo5991 #18232 üzenetére
Amúgy ez nem túl régi újítás, régebben nem ez a nézet fogadott.
Most akkor meg is vásároltad a tabletet? Pencil is van? Ha igen, akkor az egyetlen értelmes játék ami pencillel jópofa az a Brain Dots (örülnék ha rámcáfolnátok és lenne még más is
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest